• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sevgılı tarcın
anlamsız hırcınlıgının sebebı ne bılemıyorum sanırım senın psikolojinden kaynaklanıyor,fakat sunu goz ardı etmemenı ıstıyorum burada baslıga bakarsan 'VAJİNİSMUS'u'' tecrübe ve deneyimlerimizle yenelim!! diyor ben burada bu sorunu yaşadığımı ve bu sorundan kurtulduğumu yazıyorum 15 yaşındaki cocuklar gıbı laf sokma yarışına gireceğine bu tecrübeden faydalanıp sorunundan kurtulmanı tavsiye ederim..farkındaysan burada bu sorunu yaşayan sensin şuan ben değil ...üzgünüm ama bu anlamsız hırcınlıgınla ,samimiyetsizliğinle bana anlamsızca saldırına başka bir cevap vermeyeceğim ...yinede geçmiş olsun...allah şifa versin sevgili Tarçın !

tarçın yeneli çok oldukibayanssulusmile

Arkadaşlar kafayı yiyecem ya...Eşim beni öldürecek.Bugün krem kullanmadık ama ben hepsini aldım.İşi yapamadık ama sonunda aldım.Ama eşim alamadın hiç deyip duruyor . Ben eminim aldığıma ve beni üzecek bir çok söz sarf etti.İleri geri gidemiyoruz ,eşim bir türlü aldığım pozisyonda yapmıyor.Öle zevk alamıyorum diyor. Doktor dediki, Şuan sizin bu işi yapmanız önemli ,zevk almanız değil dedi.Ama hala hiç alamadın ben emin değilim demesi sinirimi bozuyor.

eşinde hele önce bi senin istediğin pozisyonda birleşme olsunda sonra çok zevk alır.lütfen biraz anlayışlı olsun alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

ay hayır okumadım kocişden fırsat yokki bilgisayar canavarı sempatiksalakcinnihemen kaldırıyo beni merak ettim olaganüstü fikirleri bakarım yarın artık:delphin:

yok be okadar da olaganüstü dgl,sadece eşinize alışın falan demiş sürçü lisan olarak algılıyorum bn.arkadas vajiyi öyle algılamış olablr fazlda takılmaya deger bir kelime dgl

arkadaşlar burası dertleşme yeri.bende vajinusmustan kurtuldum.hangi yöntemle kurtulduğum kimsenin gülüncüne gidemez.çünkü herkesin yöntemi farklı.burda sadece onları paylaşıyoruz.komiğine giden samimiyetsiz arkadaşım.sende buraya girmez bunları okumazsın olur biter.kimsenin ne yazdığı seni hiç alakadar etmez

bende ılk 6 ay evlendıgımde bu sorunu yasamıstım nasıl bı duygu cok ıyı bılırım hıc takmayın arkadaslar ben neler denemedımkı sakınlestırıcı ılaclar anestol vs hıcbırı fayda etmedı neysekıe sım cok anlayıslı bır ınsan hıc uzerıme gelmeden bana bebek gıbı yaklastı bana kalırsa eger yapabıleceksen dr a gıt bır ıkı seansta halledıyorlar psıkolojık ıse kı buyuk ıhtımalle psıkolojıktır ama sende benım gıbı dr a gıdemem cekınırım dıyosan zamana bırak.Bı cok arkadasım aman rahat ol yok kasılma vs dedılersede bu lafların hıcbır etkısı olmadı bende ne kadar sıkmamaya calıssamda sıktım cunku oradakı kaslar o an ıstemsız calıstıkları ıcın sen engelleyemıyorsun..zamanla eşe alışınca onun sana zarar verecek ,canını yakacak bırsey yapmayacagına beynen bedenen inanırsan sorun cozuluyor tatlım..gecmıs olsun

bu yani eelifes bn kızın avukatı dglim ama fazla takılmayalım baska yönden algılamış belkide o öyle kavramış olablr kızda yaşamıs cnki,blkide eşine alısamamıstr o yzden sorun çıkmıştır vajinn çeşitleri çok cnki

bu yani eelifes bn kızın avukatı dglim ama fazla takılmayalım baska yönden algılamış belkide o öyle kavramış olablr kızda yaşamıs cnki,blkide eşine alısamamıstr o yzden sorun çıkmıştır vajinn çeşitleri çok cnki

Bu konuyu ne kadar uzatmak ıstemesemde yazmak zorunda kalıyorum ama artık bu konuya bu son mesajım benım anlatmak ıstedıgımı anlayan ınsanların cok az oldugunu dusunuyorum..sevgılı zehra yazdıkların ıcın tesekkur ederım ama sunu anlamayan arkadaslar ıcın acıklamam gerekıyor benım esıme alısma problemım olmadı cunku cok uzun suren bır beraberlıkten sonra evlendık ..benım ısrarla anlatmak ıstedıgım nokta ALISMAK dan kastım eşe alışmak değildi bunuda belirttim..

alıntısıda buradadır

Kuzenım doktora gıttıgınde ılk olarak muayenelerı yapıldı sorun cıkmadıgı ıcın psikolojik sebepleri incelediler ve doktorun en başta soyledıgı olayda eşe alışmakdı...ben inanıyorum..benım eşe alışmaktan kastım onu tanımak degıl psikolojik olarak örneğin insanın kendini bıraktığında karşıdaki insanın ani haraketler asla yapmayacagına inanmak gibi...ucurumun kenarında kendını bırakmısken arkanda duran ınsanın senı asagıya atmayacagına ınanmak gibi...
Ayrıca ben uyguladıgım yontemı anlatıyorum bu sorunu nasıl cozdugumu anlatıyorum bu sorunu yasayanlara ornek ve destek olması ıcın gecıcı anlık bır yontem degıl..

Eger anlamayan arkadaslar var ise burayı tekrar okuyabilirler ben eşe alışmak vakit geçirmekten bahsetmiyorum olayın psikolojik yönunu ele alıyorum ki bunu ben degıl dr soyluyor..

Herneyse boyle cıddı bır konuda bırbırımıze destek olmak ıcın acılan bu konunun kendıne eglence arayan bir takım ınsanlar yuzunden rezil olmasını istememem..

Tekrar ve son kez soyluyorum ben bu sorunu yasadım ve bahsettıgım yontemle cok uzun zaman once gerıde bıraktım..İsteyen krem ile kendıne ve esıne ezıyet etmeye devam eder ısteyen bu konuda tecrube yasamıs ve sonuc almıs ınsanların sozlerıne kulak verır...

Bu kadar lafı yazmam bıle luzumsuz,gercekten bu baslıktan faydalanma amacında olan arkadaslarıma yazık olsun ıstemıyorum...
Herkeze iyi geceler...

incesaz,bnm amacım zaten bu topikte yararlı olmak,senin cümlende bi yanlışlık yada alaycı üslup hissetseydim bnmde tepkim tarcın gbi olabiilrdi.sennde niyetin vajili arkadaslara yardımcı olmak bn bunu engelleyemem engellememde ztn.sonucta her insan aynı ruh halinde olmuyr alınabilyorda insan.tarcında alınmış ve tepki göstermiş.yıkıcı dglde braz yapıcı olsak daha iyi olur, bu konuyuda uzatmayın boşver.amacımzdan sasmış oluyoruz vajili arkadaslara haksızlık oluyr

çok garip birşey yazmamış hatta bir yönden haklı bile o bu şekilde hissetmiş ve böyle yenmiş senin demen gibi bende geçenlerde yok içki için yok dişinisi sıkın bilmemne bilmem ne diyen biri vardı onun gibi biri zannettimkaydirigubbakcemile3 :delphin:

Arkadaşlar kafayı yiyecem ya...Eşim beni öldürecek.Bugün krem kullanmadık ama ben hepsini aldım.İşi yapamadık ama sonunda aldım.Ama eşim alamadın hiç deyip duruyor . Ben eminim aldığıma ve beni üzecek bir çok söz sarf etti.İleri geri gidemiyoruz ,eşim bir türlü aldığım pozisyonda yapmıyor.Öle zevk alamıyorum diyor. Doktor dediki, Şuan sizin bu işi yapmanız önemli ,zevk almanız değil dedi.Ama hala hiç alamadın ben emin değilim demesi sinirimi bozuyor.

Günaydın kızlar...

Canım kusura bakma ama eşin bulmuş bunuyor...

Back