• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar o kermler uyuşturmuo siz uyuşturdu sanıyosunuz.kendinize güvenin ve kremsiz yapın bakın herşey nakadar kolaymış

kesinlikle haklısın bu kremlerle yalnızca gecıcı cozumler uretılecegı ıcın bır anlamı yok ,onemlı olan normal bır sekılde sevdıgınız ınsanla en dogal hakkınız olan cınsellıgı yasamak kremlerle zoraki degıl bundan keyıf alarak yasamak ..sorunun sebebı ortadaysa hersey zaten ınsanın elınde.. ne dıyeyımki..

Arkadaşlar kafayı yiyecem ya...Eşim beni öldürecek.Bugün krem kullanmadık ama ben hepsini aldım.İşi yapamadık ama sonunda aldım.Ama eşim alamadın hiç deyip duruyor . Ben eminim aldığıma ve beni üzecek bir çok söz sarf etti.İleri geri gidemiyoruz ,eşim bir türlü aldığım pozisyonda yapmıyor.Öle zevk alamıyorum diyor. Doktor dediki, Şuan sizin bu işi yapmanız önemli ,zevk almanız değil dedi.Ama hala hiç alamadın ben emin değilim demesi sinirimi bozuyor.

Arkadaşlar kafayı yiyecem ya...Eşim beni öldürecek.Bugün krem kullanmadık ama ben hepsini aldım.İşi yapamadık ama sonunda aldım.Ama eşim alamadın hiç deyip duruyor . Ben eminim aldığıma ve beni üzecek bir çok söz sarf etti.İleri geri gidemiyoruz ,eşim bir türlü aldığım pozisyonda yapmıyor.Öle zevk alamıyorum diyor. Doktor dediki, Şuan sizin bu işi yapmanız önemli ,zevk almanız değil dedi.Ama hala hiç alamadın ben emin değilim demesi sinirimi bozuyor.

cnm ben bişey anlamadım ya krem kullanmadan aldıysan çok iyi zaten içine aldıktan sonra ileri geri gitmek ona kalıyor belki iyi adapte olamamıştır cnm sen kafanı takma sonuçta alabildin kremsiz.birde doktor dogru söylemiş bence hemen mükemmel olunamazki eşinin biraz daha sana zaman vermesi gerek bu istedikleri için.ama sen canını sıkma hiç yapamayacağını düşündüğün birşeyi başardın sonuçta

cnm ben bişey anlamadım ya krem kullanmadan aldıysan çok iyi zaten içine aldıktan sonra ileri geri gitmek ona kalıyor belki iyi adapte olamamıştır cnm sen kafanı takma sonuçta alabildin kremsiz.birde doktor dogru söylemiş bence hemen mükemmel olunamazki eşinin biraz daha sana zaman vermesi gerek bu istedikleri için.ama sen canını sıkma hiç yapamayacağını düşündüğün birşeyi başardın sonuçta

Anlamaman normal çünkü anlatamıyorum bile o kadar tuhafki ben alıyorum eminim bana yok alamadın geçen iyi birşey söylemiş olmak için oldu dedim diyor.Ben bir ömürü nasıl geçireceğim bilemiyorum.Çok PİŞMANIM ama iş işten geçti.Şunuda çok iyi biliyorumki ben dört dörtlük bu işi yapsamda eşimi asla tatmin edemem.Çünkü çok tuhaf fikirleri düşünceleri var. Ben çok zayıf çıtı piti biri değilim ama onun hep öle düşüncesi var.Tvde birşey görse hemen bakıyor. Dışarda kadınlarla alakalı ufacık birşey bile onun gözünden kaçmıyor. Eşim günahı sevabı bilen biri.KÜFÜR desen alasını ediyor.Ben hayatımda duymadığım küfürleri ondan duydum. Nasıl geçecek bu ömür böyle..

Ne güzel işte kremsiz almışsın :teytey: sen eşini takma canım daha güçlü olmalısın, Erkeklerde yıpranıyorlar napsınlar.. Doktorun çok doğru söylemiş. yavaşca ileri geri gittmesini iste. Bir anda olacak birşey değil zamanla daha rahat olacak..

Bidaha al sende şaşırt onu yerimseniben Moralini bozma aldım diye yüksek tut bence. Hemen tekrar dene..:dance:

Ne güzel işte kremsiz almışsın :teytey: sen eşini takma canım daha güçlü olmalısın, Erkeklerde yıpranıyorlar napsınlar.. Doktorun çok doğru söylemiş. yavaşca ileri geri gittmesini iste. Bir anda olacak birşey değil zamanla daha rahat olacak..

Bidaha al sende şaşırt onu yerimseniben Moralini bozma aldım diye yüksek tut bence. Hemen tekrar dene..:dance:

Ben seviniyorum kendime ama eşim beni çok yıpratıyor. Hep aklımda şu var acaba kendinde bir sorun varda onun içinmi bana yükleniyor devamlı...Bizim sorunlarımız hiç bitmeyecek galiba..:gitme:

Ben seviniyorum kendime ama eşim beni çok yıpratıyor. Hep aklımda şu var acaba kendinde bir sorun varda onun içinmi bana yükleniyor devamlı...Bizim sorunlarımız hiç bitmeyecek galiba..:gitme:

Bizim kadınlarımız daha güçlüdür hadi biraz güçlü ol eşine sarıl..Bizim hastalığımızdan dolayı erkekler etkileniyor canım cinsel isteksizlik yada sertleşmenin olmaması gibi durumlar ortaya çıkabiliyor onlarda bunun bir etkisi olabilir diye düşünüyorum.. Bunun içinde dk.tedavisi gerekli..Eşine bu durumdan bahsedip düşüncelerini öğren bence. böyle bir durumu varsa önüne geçmek lazım acilen,ilerlemeden.

bazı arkadaşlar olağanüstü fikirlerini yazdılarya okumuşsundur pek bi güldüm :lepi: :lepi:

sevgılı tarcın
anlamsız hırcınlıgının sebebı ne bılemıyorum sanırım senın psikolojinden kaynaklanıyor,fakat sunu goz ardı etmemenı ıstıyorum burada baslıga bakarsan 'VAJİNİSMUS'u'' tecrübe ve deneyimlerimizle yenelim!! diyor ben burada bu sorunu yaşadığımı ve bu sorundan kurtulduğumu yazıyorum 15 yaşındaki cocuklar gıbı laf sokma yarışına gireceğine bu tecrübeden faydalanıp sorunundan kurtulmanı tavsiye ederim..farkındaysan burada bu sorunu yaşayan sensin şuan ben değil ...üzgünüm ama bu anlamsız hırcınlıgınla ,samimiyetsizliğinle bana anlamsızca saldırına başka bir cevap vermeyeceğim ...yinede geçmiş olsun...allah şifa versin sevgili Tarçın !

bende ılk 6 ay evlendıgımde bu sorunu yasamıstım nasıl bı duygu cok ıyı bılırım hıc takmayın arkadaslar ben neler denemedımkı sakınlestırıcı ılaclar anestol vs hıcbırı fayda etmedı neysekıe sım cok anlayıslı bır ınsan hıc uzerıme gelmeden bana bebek gıbı yaklastı bana kalırsa eger yapabıleceksen dr a gıt bır ıkı seansta halledıyorlar psıkolojık ıse kı buyuk ıhtımalle psıkolojıktır ama sende benım gıbı dr a gıdemem cekınırım dıyosan zamana bırak.Bı cok arkadasım aman rahat ol yok kasılma vs dedılersede bu lafların hıcbır etkısı olmadı bende ne kadar sıkmamaya calıssamda sıktım cunku oradakı kaslar o an ıstemsız calıstıkları ıcın sen engelleyemıyorsun..zamanla eşe alışınca onun sana zarar verecek ,canını yakacak bırsey yapmayacagına beynen bedenen inanırsan sorun cozuluyor tatlım..gecmıs olsun

yazdıkların çok samimi ama eşe alışma sözü yanlış olmuş,eşe alısma demiyelimde vajinaya p...sin greblecegini ve ordan bebegin çıktıgını algılamak ve önyargıyı kaldırmak desek daha dogru olck.beynimizdeki sorun zarın yırtılacagını ve kanlar akacıgına inanmak buda ilişkiden sogutuyor ve korkuyoruz.çocugun varmı?

eşin ilk defa senle cinsel ilişkiye giriyor demekki baska dyeck bişey bulamıyorum girip girmediğini bilemiyorsa senin dediğine göre.

Back