Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bence egzersiz yap.evet haklısın vajinismus ağrılı ilişki aynı zamanda.madem yapamadığına inanıyosun vajinismusun devam ettiğini biliyosun egzersiz yap.hiçbişey kaybetmezsin kazancın olur aksine..

evet canım haklısın
ama uyuşturmadan yapamam
önce uyuşturucu kremle başlayıp zamanla kremi bırakabilir miyim
sen emla yada anestol kullandın mı kremle mi başardın

evet canım haklısın
ama uyuşturmadan yapamam
önce uyuşturucu kremle başlayıp zamanla kremi bırakabilir miyim
sen emla yada anestol kullandın mı kremle mi başardın

ben egzersizlerde hiç uyuşturucu kullanmadım sadece kayganlaştırıcı kullandım.çok zorlanıyodum yapamayıp bırakıyodum ama hep üstüne gittim.ilk başardığım gün emla kullandım sonrakilerde onu da bıraktım hala kayganlaştırıcı kullanıyorum.zorlandığım oluyo bazen ama nefes alıyorum vs rahatlıyorum emlayı kullanmayı düşünmem tekrar.

bende ılk 6 ay evlendıgımde bu sorunu yasamıstım nasıl bı duygu cok ıyı bılırım hıc takmayın arkadaslar ben neler denemedımkı sakınlestırıcı ılaclar anestol vs hıcbırı fayda etmedı neysekıe sım cok anlayıslı bır ınsan hıc uzerıme gelmeden bana bebek gıbı yaklastı bana kalırsa eger yapabıleceksen dr a gıt bır ıkı seansta halledıyorlar psıkolojık ıse kı buyuk ıhtımalle psıkolojıktır ama sende benım gıbı dr a gıdemem cekınırım dıyosan zamana bırak.Bı cok arkadasım aman rahat ol yok kasılma vs dedılersede bu lafların hıcbır etkısı olmadı bende ne kadar sıkmamaya calıssamda sıktım cunku oradakı kaslar o an ıstemsız calıstıkları ıcın sen engelleyemıyorsun..zamanla eşe alışınca onun sana zarar verecek ,canını yakacak bırsey yapmayacagına beynen bedenen inanırsan sorun cozuluyor tatlım..gecmıs olsun

eşe alışmakla ne ilgisi var bunun? ben eşimle beraber yaşıyordum uzun dönem evlenmeden önce.bana bu vajili dönemimde de hep destek oldu.evet rahat ol diyo herkes çünkü gerçekten işin önemi bu.bunu da başından geçince anlıyosun.egzersizlerle nefesle kendini kontrolü öğreniyosun,içine her defasında büyüterek bişeyler aldıkça pe.. de alırım diyosun ve oluyoda bence böyle düşünerek herkes yenebilir eşe alışma fikrini kabul etmiyorum..

vajiyi yenmek doğal yollardan uyuşturmadan ilişkiye girmek değilmi
uyuşturucu kremle yapmanın anlamı olmadığını düşünüyorum
sizce????????

Sence de hiç yapamamaktansa uyuşturarak yapmak daha iyi değil mi?
Elbette uyuşturmadan yapmak gibi değil ama onu da yapamayanlar olduğunu unutma...

Kuzenım doktora gıttıgınde ılk olarak muayenelerı yapıldı sorun cıkmadıgı ıcın psikolojik sebepleri incelediler ve doktorun en başta soyledıgı olayda eşe alışmakdı...ben inanıyorum..benım eşe alışmaktan kastım onu tanımak degıl psikolojik olarak örneğin insanın kendini bıraktığında karşıdaki insanın ani haraketler asla yapmayacagına inanmak gibi...ucurumun kenarında kendını bırakmısken arkanda duran ınsanın senı asagıya atmayacagına ınanmak gibi...
Ayrıca ben uyguladıgım yontemı anlatıyorum bu sorunu nasıl cozdugumu anlatıyorum bu sorunu yasayanlara ornek ve destek olması ıcın gecıcı anlık bır yontem degıl..

Son düzenleme:

bende eşimle beraber yaşadık derken onu çok iyi tanıdğımdan bahsetmedim tabiki cinsel bi hayatımızda vardı.vücutlarımız birbirine gayet alışıktı.vajinismuslu kadınların çoğu severek evlenenler çiftlerden oluşuyo zaten kadının karşı cinsten çok kendi vücutlarını tanımadıklarından kaynaklanıyor..

Kızlar kimse yok bugün...
Eşim de çalışıyor bugün sıkıldım
Ben de kolamı alayım balkonda mis gibi kitabımı okuyayım...

kızlar o kermler uyuşturmuo siz uyuşturdu sanıyosunuz.kendinize güvenin ve kremsiz yapın bakın herşey nakadar kolaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…