Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

etkisini görmedim derken uyuşturmadı mı
canım bend eemlayla basaranardanım ve burda canı benım kadar tatalı olan bıır daha olamaz o kadar korkruyordumkı ama egzerszılerını duzgun yaparsan emla kremıde ıyıce ıcerı surebılrıısn o zman etkııs olacaktır tabıykı gıırse surup ıc kısımları uyusturmaz yanı ıyıce ıcerı surmemeız gerek ..hadı artık canım belkı bu hafta sonu guzel haber sendne gelr

bahar,ne yapıyon cnm bn hala adet olmadım ya

zehracım bana msj atmıssın ama yeni olduğum için özelden yazamıyorum benimde enfeksiyon vardı antibiyotik kullandım adet görmedim zaten düzensiz oluyordum 40 45 günde bir sonra idrar testinde pozitif çıktı 8 haftalık hamileyim ama lekelenme seklinde kanamam var ilaç kullanıyorum seni umutlandırmak istemem ama tekrar test yap yada kandan baktır

benim için hayal
ömür boyu böyle yaşayacağım
o kadar umutsuzum ki
psikolojim altüst
dayanamıyorum

benim için hayal
ömür boyu böyle yaşayacağım
o kadar umutsuzum ki
psikolojim altüst
dayanamıyorum

kızm kimler yendi sen mi yenmicen en ümitsiz bendim artık kafayı tırlatmama az kalmıştı ama bi baktım oluverdi morelini yüksek tut olacak istersen olacak ve yakın zamanda yeterki çabalı sorunun üstüne git vajınusmus seni yenmesin sen onu yen:hooray::1hug:

olmuyo işte kremle oluyo kremsiz olmuyo
kasılıp kalıyom

olmuyo işte kremle oluyo kremsiz olmuyo
kasılıp kalıyom

kremle oluyosa daha ne istiyosun şimdilik kremle olsun kremsizinede alışısırsın kendini üzmeye gerek yok canım bende kremle olsun diye çok bakmıştım ama ucunu bile alamamıştım en azından rahatlman gerekiyo birşey girebiliyo diye lüten yıpratma kendiiniklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…