• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bomba haberlerLe tekrar karşınızdayım arkadaşlar

ben dün akşam bişey yaptım....................................... sositososito

evet arkadaşlar bende BAŞARDIM :lepi: :lepi:

İNANILMAZ MUTLUYUM ALLAH BU DUYGUYU HERKESE NASİP ETSİN(AMİN) :Saruboceq:

geçen gün sen deyince p...s deniycem diye kesin dedim başarcak bu kız iyice müneccim oldum bende içimden geçirdiğim herhes başarıyobayanssulusmile

tebriklersositosositoçok sevindimmmmmalkisalkisalkis

geçen gün sen deyince p...s deniycem diye kesin dedim başarcak bu kız iyice müneccim oldum bende içimden geçirdiğim herhes başarıyobayanssulusmile

evet benide tahmin etmiştin kaydirigubbakcemile3
eeeliifesss bi falıma baksana bebek var mııı :lepi: :lepi:
hayırlısıyla bi adet olsaydım kaydirigubbakcemile2

süüüpeeerrr
haftasonumuz güzel geçecek inşallah
şu ilk baharı bundan dolayı doğadan dolayı çok seviyorum
insana huzur veriyor değil mi
bugün pasta var mı işlerin arasında tatlım
keyfin nasıl arkadaşım moralin nasıl

Ben sevsem de nafile hapis hayatı yaşıyorum malum...
Yok bugün pasta malesef, çok yoruldum...
Keyfim pek yok, senin?

Evet canım ya bu cesarete bende hayran kaldım doğrusu. neler yapıyorum inanamıyorum..eski halimi bir bilsen nasıldım ben.. dok. telkinleri bende yavaş yavaş uyanıyor sanırım.. bugün ve yarında bu aparatlayım..pazartesi 3.cüye geçeceğim şimdiden heyecan bastı bile..adresimi gönderirim..

evet 4 tane ..Aslında sabah p..s deneyelim dedik ama sonra vazgeçtim çalışmalar bitince dedim. Sabah kasılmamda olmadı :dance:

az kalmış zaten canım bencede çalışmaların bitince dene çünkü hayal kırıklığına uğrarsan cesaretini hemen toparlayamayabilirsin.önümüzdeki hafta 2 aparatı bitirirsin zaten haftaya güzel haberlerini bekliyorum o zman

bomba haberlerLe tekrar karşınızdayım arkadaşlar

ben dün akşam bişey yaptım....................................... sositososito

evet arkadaşlar bende BAŞARDIM :lepi: :lepi:

İNANILMAZ MUTLUYUM ALLAH BU DUYGUYU HERKESE NASİP ETSİN(AMİN) :Saruboceq:

tebrikler cnmalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyyt

buranın sayesinde walla yoksa bende iş yoktu hep erteliyodum çook teşekkür ederim ilgilenen herkese opuyorumnanaktan

Back