- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #13.041
ahh keske 7 olsa ..7 bucukta cıkıyorum ya...aglamak ıstıyorummmmmmafoldumbenbahrcım c.tesi de 7 ye kadar çalışılırmı hiç akannehir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahh keske 7 olsa ..7 bucukta cıkıyorum ya...aglamak ıstıyorummmmmmafoldumbenbahrcım c.tesi de 7 ye kadar çalışılırmı hiç akannehir
canım bend eemlayla basaranardanım ve burda canı benım kadar tatalı olan bıır daha olamaz o kadar korkruyordumkı ama egzerszılerını duzgun yaparsan emla kremıde ıyıce ıcerı surebılrıısn o zman etkııs olacaktır tabıykı gıırse surup ıc kısımları uyusturmaz yanı ıyıce ıcerı surmemeız gerek ..hadı artık canım belkı bu hafta sonu guzel haber sendne gelretkisini görmedim derken uyuşturmadı mı
bahar,ne yapıyon cnm bn hala adet olmadım ya
derincim sana laff soktum haberın olsunalsanaalsanasmile
hemencıkte kusermıssssolumunekankayizsmilea.s.Biliyorum ama hiç yerinde bir laf sokma olmadı ona göre :dilcikar:
hemencıkte kusermıssssolumunekankayizsmilea.s.
canım bend eemlayla basaranardanım ve burda canı benım kadar tatalı olan bıır daha olamaz o kadar korkruyordumkı ama egzerszılerını duzgun yaparsan emla kremıde ıyıce ıcerı surebılrıısn o zman etkııs olacaktır tabıykı gıırse surup ıc kısımları uyusturmaz yanı ıyıce ıcerı surmemeız gerek ..hadı artık canım belkı bu hafta sonu guzel haber sendne gelr
benim için hayal
ömür boyu böyle yaşayacağım
o kadar umutsuzum ki
psikolojim altüst
dayanamıyorum
bu ne umutsuzluk ayh pes doğrusulmaz:
benim için hayal
ömür boyu böyle yaşayacağım
o kadar umutsuzum ki
psikolojim altüst
dayanamıyorum
kızm kimler yendi sen mi yenmicen en ümitsiz bendim artık kafayı tırlatmama az kalmıştı ama bi baktım oluverdi morelini yüksek tut olacak istersen olacak ve yakın zamanda yeterki çabalı sorunun üstüne git vajınusmus seni yenmesin sen onu yen:hooray::1hug:
sımıd sen yanı kremle derken pe... yapabılıyosun oylemı tam anlayamadım ben yaolmuyo işte kremle oluyo kremsiz olmuyo
kasılıp kalıyom
olmuyo işte kremle oluyo kremsiz olmuyo
kasılıp kalıyom
sımıd sen yanı kremle derken pe... yapabılıyosun oylemı tam anlayamadım ben ya
evet p...... alabiliyorum
ama kremsiz cesaretim yok kasılıp kalıyom
sen başarmışmıydın canım hatırlayamadım benbilmiyorumkismile
canım absramısn ya lutfen sadeceıhtıyacın olan bır ke zcesaret bıttı ...kasılmalarını nefesle kontrol et gozlerını kapat bak ne kadar koly olucak...evet p...... alabiliyorum
ama kremsiz cesaretim yok kasılıp kalıyom
hayır canım başaramadım