• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hayat-acil,suan hangi asmadasın basladınmı kegele

Hayir zehracim ..suan regliyim canim..bittikten sonra ufak ufak baslamayi dusunuyorum bakalim..hatta bu regli surecinde de kendime kayganlastirici ve gerekli olan diger malzemeleri alim diyorum.. bazi arkadaslar dilatorlerden bahsetmis,sanirim gittikleri doktorlar onermis..gecen bende kayganlastirici arastiriken gormustum ,,,mizmiz arkadasimiza yazdim..cvbi gelince belki duruma gore dilatorde alip hazir edim diyorum..ama tabi benim onlara gecmem baya zaman alabilir..cunku ben once yavas yavas dokunmaya ve bakmaya calisicam ayna karsisinda canim:kedi: bunlar bile aslinda benimicin basari sayilir..burda doktora gidebilsem aslinda bende doktora sorabilirdim..ama sorma henuz 1 yil 4 ay gibi bir zamandir evliyiz ve burda yeniyim..ingilizcem dilim henuz hic yok sayilir..doktora gitsem nasil anlatirim durumumu yada ne sorabilirim?? cok garip bir durumdayim..en iyi imkanlarin oldugu bir ulke burasi ama ben faydalanamiyorum:gitme: varlik icinde yokluk gibi bisey bu da heralde...esimle gitmekte istemiyorum cunku esim ne derece benim hislerimi anlatabilir dimi ama :gitme: buarada kisacik bir soru sormussun ama bi suru sey yazdim cevaben..kusura bakma sanirim buda psikolojik bisey ..birileriyle konusamayinca..icim dolmus..sizlere yaziyorum cnm..

Yazdıklarınızı okudum , o veya bu sekılde , bu cok degsık bı hastalık , ben hıc yapamayacagım seyı yapabıldıgımı soyledım ıkı gunde , aslında orda hıc delık olmadııgnı dusunurken bırazd olsa kalın bıseyler sokabıldım demek ıstedım, hala gergın mıyım tabııkıde gergınızm , bakın sımdı regl ım bıtttı sımdı yıne korkuyorum ama deneme yapabılır mıyım bılmıyorum cunku tedavıden sonrakı ılk aksam yıne yapamam demıstım oyle boyle olmustuı fakat bır sonrakı sabah yıne aksam yapamaz mıyım korkusu olmustu , bu dıle kolay bısey arkadaslar ben 28 yasımdayım ve hayatımda ılk ddefa tanıdım o bolgeyı , ılk defa gecen ay ayna ıle ınceledım , bunu paylasmak en dogal hakkım , fakat evlılıgı cok gergın olanlar bu problem yuzunden bosanacak duruma gelenler olabılır aramızda -kı ben oyleydım :( ben gıttıgım yerı yzdım ama MIZMIZ ında dedıgı gıbı her beyın farklı hepımız farklıyız o aletlerı benım 10 gun sonra alamama gıbı bır durumumda olabılır , bu aletlerle ısım bıtınce ısteyene de gonderırım , bunun yanında bulusabılrım ıstanbulda olanlarla parmak gırmesı ısı daha zorlastırıyo ve gerıyor buna emınım belkı sıze ters gelıcek ama gercekten tedavıyı uzatıyor . bu benım fıkrım gercı , dedıgım gıbı , yardımcı olabılecegım bı konu varsa yazın ,tabıı benımde yardıma ıhtıyacım olabılıcek bunu zaman gosterıcek tabıı , ozelden yazamayan arkadaslarım var kızlar bu yuzden bırılerının doktor konularını sorması kımseyı kızdırmamalı
hepınıze kolay gelsın

sldx basarmana cok sevindim. bak gecti gitti bile. sana doktora git dusunme derken aslinda bunu kastetmistim. cunku bekleyip sikinti cekmektense doktora gidip basarip rahatlamak insanin uzerinden bin ton yuk aliyor. keske daha once gitseydin.
10 gun sonra alamama durumun olmicak ama sadece alabilir miyim acaba diye anca korkarsin. o korku da zamanla gecer insallah.

selam kızlar bugün de mum denemelerine devam klasik beyaz mumun etrafına kağıt havlu sararak kalınlaştırdım streçledim krem ya da kayganlaştırıcı olmadan alabiliyorum ama sonlara doğru karnım ağrıyor sizde de oluyor mu?

gaz SIKISMasi oluyodur iceri hava girdiginden. zamanla alisir merak etme

Evet yazılanlardan etkileniyoruz....şuan beynim bile öyle kasıldıki egzersizimi yapamıyorum. Halbuki bugün benim için çok önemliydi 2. aparatıma başlayacaktım.

Neyse daha fazla uzatmak istemiyorum. Aslında eleştirilecek kişi belliydi... ama dün muhabbet yapan herkese genelleme yapıldı bende kayıtsız kalamadım.

canim bu hastaligi uc gunde bir haftada bir ayda uc ayda hatta ve hatta yedi ayda yenen gordum. senin moralin kimin ne kadar surede yendigine gre bozulmasin. gerci benim de moralim bozuluyodu mesela benden sonra yazip yendim diyenler oluyodu tabi arkadaslara seviniyoruz ama bir yandan da acaba ben yenemicek miyim diye korku olusuyo. demek istedigim bunu takma. sure zorluk vs bunlar hep sana bagli. bu hastalik ne kadar kendini dinlemeyle oluyosa o kadar kendini dinlemeyle cozuluyo. sen ikinci aparat icin kendini hazir hissediyosan o zaman yapabilirsin demektir. opuyorumnanaktan

bende bugün penis denemesi yapıcam belki biraz acele ediyorum ama bi yerden başlamak lazım artık...gelişmeleri bildiririm kader arkadaşlarım kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

iki parmak iki bogumda emlasiz rahat hissetmedigini yazmissin ki muhtemelen iki parmaga yeni gecmissin/ iki parmakta rahat etmeden penis denemesi bence biraz erken/ egzersizleri tamamlayip o asamalarda rahat olduktan sonra gecmek lazim ama eger dersen ki ben penisi de egzersiz olarak gorucem her deneme bir ilerlemedir o zaman dene tabi ama moralin bozulcaksa istersen biraz bekleyebilirsin/

tebrik ederim tatlım:) benim ağrıdan kast ettiğim geçici bi ağrı mumu ittirirken baskıdan dolayı sanırım o da normal midir onu merak ettim acaba kayganlaştırıcı kullansam daha mı iyi olur bilemedim:)

nasil yani kayganlastiricisiz mi mum egzersizi yapiyosun :1shok:

Arkadaslar herkese merhaba bu siteye bayaa onceden uye olmustum..1 yillik evliyiz..bende de ayni durum var.. acil bir vakayim :( ((((( burayi hep sessiz takip edenlerden biriyim..yurt disinda yasiyoruz..tabi korkudan acaba biri tanirmi beni diye farkli bi sehirden gorunuyorum..aramizda zaman farki var..oyleki her sabah uyandigimda direk kendimi bu sitede yazilanlari okurken buluyorum..burda gun yeni baslarken orda bitior oluyor..ve sizin gun icerisinde girmis oldugunuz yazilari bir cirpida okuyorum..okuyorum okuyorum okuyorum okuyorum sadece yaptigim bu :( (((( ilerisine gidemiyorum gidemedim hic. Yani denemeye calistim sizin gibi..once parmakla basladim ama olmadi ..oraya bakamiyorum parmagim degdigi anda kas kati kesiliyorum resmen ..cok degil bi kac denemeden sonra bunu yapamicagimi anladim ve bunun bizim gibiler icin baska bir yolunun mutlaka olmasi gerektigini dusunup arastirma yaparken ve burda bazi arkadaslarin yazilarini okurken botoks tedavisini gordum..once tamam dedim iste bu..bu tam bizim gibiler icin olan bir tedavi yontemi..vajina kaslarina bir defada yapilicak ignelerle kurtulucam ve istemsiz kasilan kaslarim kasilamicak..etkiside en az 2 ay surdugu icin bu surectede iliskiye girebilicegim icin beynim buna otomatikmen alisicaktir diye dusundum..hatta okudugum yazilarin bazilarinda da aynen boyle diyordu..bi cok yerde botoks la ilgili olumsuz yazi var ama birinde de olsa olumlu yaziyi gordum ya ..tamam di..bitirmistim kafamda.. Turkiye ye gidicektik kisa bir surelige ..gittigimizde hemen yaptiricaktim..ve gittik..2 ay kadar tr deydik.esimin isleri nedeniyle..daha 3 gun once donduk tekrar buraya..ve tr deki o 2 aylik surecte botoks yaptirma isini bile her gun ertelemeye basladim..bugun yarin diye..gitmeden once burda oturdugum yerde heveslenip giderim demek cok kolaymis..ama is basa gelince ordayken bunu yapamadim yine..simdi gidicem vajinama igne nasil yaparlar dusuncesi bile beni kas kati kesmeye yettti.. ve daha ordayken yine beynimden gecen erteleme bahaneleri..neyse bir kac ay sonra yine gelicez tr ye ,,yaz olucak,,o zamana kadar toparlarim kendimi ve o zaman yaptirim diye..
Ve anlicaginiz ben yine burdayim ,,hic bisey yapamadim yine..botoksu bile beceremedim,,ama yinede anlamadigim bir umudum var icimde hep ertelsemde..ve sizlerin burdaki basardim yazilarini okudukca nasil bir umutlaniyor insan anlatamam..hele bugunku basaranlari okuyunca daha bi umutlandim heveslendim.. ne olur banada yardim edin arkadaslar..ve su emla denen kremi bile eczanenin birine girip almayi cesaret edemedim..en cok ta bunun icin pismanim..burda varmidir nerde bulurum hic bilmiyorumda..dilimde henuz olmadigi icin her nekadar iyi sartlar olsada burdaki bir doktora gidip derdimi anlaticak cozumumde yok..esimle gitsem oda cok sacma olucak..esimmi doktora anlaticak ,,benim hissettiklerimi doktora nasil aktarabilir ki.:( (( ve burdaki arkadaslarin hepsine tesekkurler,,cok guzel bir paylasim alani burasi ya..Bahar arkadasim sen nasil iyi bir insansin boyle ,,nuran arkadasim senin iyiligin ve dogal anlatimin hele..venusten senin pozitifligin ve sayamadigim diger arkadaslar cok cok tesekkurler..iyiki bu site var..bi gun benimde vajiyi yenmis biri olarak basardimmmmm yazimla giris yapmam umidiyle..hepinize iyi aksamlar..

hayatacil merhaba,
basardim yazmak umidiyle demissin, eger bu konuda inatci olursan uzerine gidersen bu senin icin bir umit degil gercek olur.

odaklanman gereken en buyuk nokta vajiyi yenmek, parmak egzresizi yapmak; dokunmak aynaya bakmaktan ziyade azimli olmak olmali.

yani insallah yaparim, umarim basarmis olurum, egzersiz yapmaliyim cumlelerini sil . meliyim maliyim lar hayatinda artik olmasin. ben soyleyim ben boyleyim mesela ben azimliyim ben rahatim ben su anda gevsedim. ben sakinim. ben huzurlyum artik aklina olumlu ne gelirse. ne olmasini istersen/ kendine soyle beynin yapmaya baslasin.

ikinci olarak. ileriki asamayi dusunme. son asamayi dusunme. bir yarista atlet olsan onunde on tane engel olsa onumde on engel var onumde on engel var diye dusunursen ilkinde sendelersn ama onumdeki engeli asicam dersen kurdeleyi yikiverirsin kaydirigubbakcemile3

bu durumda onundeki asama sadece vajinana bakmak. yapman gereken sadece vajinana soyle bi bakmak. o anda da baska sey dusunmemek. kaygilardan uzak olmak. mesela vajinana baktiginda ne dusunuyosun o an aklina tiksinc oldugu geldi surekli soyle ben bedenimi seviyorum. rahatim sakinim hersey cok normal vs/

birinci kurala sadik kalip buna devam et/ gun gelicek dilinin beynine soylediklerini beynin diline kendisi soyleticek/

azmini yitirmemen dilegiyle sekerim

günaydın kızlar,

ah ne çok isterdim bu sabah güzel haberler vermek.....dün besen ve derin den aldığım enerjiden sonra akşam deneme yapmaya karar verdim ama olmadı. Olmasını engelleyen bazı durumlar var...bu yüzden sizlerden yardım isteyeceğim, baharcım aklıma ilk sen geldin.

1. Biz deneme yaparken kullandığımız aşırı kayganlaştırıcı, jel vs. sertleşme problemi yaşatıyo bize, yani mum gibi sert kalmıyo ki, çabuk davranmam gerekiyo, olmuyo o zaman. Mumu almam sürüyo benim bir iki dakika,p....s de böyle bi şansımız yok. Ne yapmam gerekio bu zamnı kısaltmak için iyice muma alışmam mı lazım.

2. Ben mumla çalışırken (sanırım dün biraz fazla çalıştım, akşam vajim bayağı yorulmuştu sanki) p...s kalınlığında mum alabiliyorum fakat, direkt sıfırdan olmuyo. Önce iki parmak sonra mum yapabiliyorum, vaji esnemiş oluyo çünkü.....Kısacası p...s alamıyorum sıfırdan yaaa, sanki ameliyat yapıyoruz gibi oldu valla akşam parmaklar mumlar, kremler emlalar vıcık vıcık oldum sinirim bozuldu.:gitme:

1- estriol krem deneyebilirsin veya gleit gelen in tupunu vajinana sIk tuplu olanlar var ya/ penisi alman da surer ilk baslarda bir dakika bu senin degil daha cok esinin problemi olmus. problem derken erkeklerde bazen sertlik kayboluveriyo biz ayarca cesaretlenicez diye kendimizi hazirliyoruz bu hazirlik karsisinda artik saygidan mi ne balon gibi sonuveriyo. her vajilinin basina geliyo bu nerdeyse :D

2- penis kalinliginda mum aliyosan penisi cook rahat alirsin/ ilk an tedirginligi yasamissin. ama dersen ki iki parmaktan sonra mum asamasina gecmektense direk mumla baslamak istiyorum mumla egzresiz yap. mesela mumu almayi dene zorlandiginda birak cikar sonra tekrar dene. vajinin icindeki sivi ikinci ucuncu denemende almani saglar. bunu bi iki kez yaptiktan sonra ucuncu denemende direk mumu alabiliyosun/

3 ben ekliyim sevisme oncesi dus alcam bahanesiyle banyoya giriyoruz rahatlamis oluyoruz sonra vajimize emlayi arkasindan kayganlastiriciyi. emlanin etkisi oyle az degil bu arada. emla zaten vajina icin uretilen bisey o yuzden iliski suresine gore ayarlanmistir diye dusunuyorum.

Herkese merhaba,
Biz dün uzuuuuuuuun bi aradan sonra deneme yaptık ama malesef çok kastım yapamadım.
Oysa egzersizlerde iyiyiym,ama dün yapmamıştım ani oldu anlıyacağınız.
Herifte aylardır bana dokunmadığı için,saldırıya uğradığımı hissettim.
Ne yapıyım arkadaşlar, sanki hiç egzersiz yapmamış gibiydim evlendiğim ilk günler gibiydim.

3 parmak ve mum egzersizlerini tamamladin mi? yapamamis olman normal herkes egzersizden sonra ilk denemede yapamiyo. defalarca denemek gerekiyo. hic egzersiz yapmamis gibiysen demek ki kendini hazir hissetmemissin/ bu da egzersiz yaprtigin aparat parmak mum vs nin capinin genislemesi gerekiyo demektir bence/ moral bozmk yok yola devammmm

hayrunemin kullanıcısından alıntı
cvp için tşk 8 aydır ne terapiler ne ilaçlar ne yöntemler akla gelmeyecek yöntemler boşa gitti sonunda psikolojim bozuldu malum şeyler 2 ay önce başaladım çok önceleride denemiştim bu yöntemi mümkün deil dokunmak şimdi 2 parmak giriyo emla ile tabi
çok dar çok zorlanıyorum ama alıyorum çeşitli sebeplerden hep yarım kaldı ara verdiğimiz oldu düzensiziz yani 2 parmaktan sonra pen.. deniyorum ama pozisyon olmuyo kegel yapıyorum parmakta sorun yok ama istiyorumki hakimiyet bende olsun aynayla göreyim görmezsem olmuyo dokunduğunu hissettiğim an sıçrıyorum olmuyo çok üzülüyorum umudum yitiyo ara veriyoruz

cunku beynin penisi alabilecegini kabul etmemis/
bizim saziye vardi yok sanirim bu aralar aylarca uzuldu SIKILDI bir gun egzersiz denemeye basladi bir parmaktan sonra bakti ki iceride yol var iki ye geciverdi sonra bir gun mu uc gun mu bir hafta mi ne tam hatirlamiyorum cook kisa surede yendi.
bir baska arkadasim vardi 13 cm capinda mumla egzersizden sonra yendi/

yani kisaca bu egzerzirde hangi asamayi astigidindan cok beyninin izin verdigi hangi asamayi astigin onemli/

mesela ben iki parmaktan sonra denemeye basladik/ oldu ama hic rahat degildim cunku beynim iki parmagi aldin ama penisle o bir mi diyodu bana/ sonra uc parmak ve penis ebadinda biseyler bulup onlarla egzersiz yhaptim ve buyuk olcude rahatladim/

simdi onemli olan senin beynin sana ne diyo belki uc parmaktan sonra penis alabilirim diyodur ya da mumla egzresiz yaparsam ohooo penis o zaman nedir ki diyodur.

kendini bi iyice dinle bakalim ne aldiktan sonra peniste rahatlayabilirsin. onu al ondan sonra beynin penise kapiarini acsin

kızlar ya biz vajınusmusla ugraşırken erkeklerde de isteksizlik oluyo heralde ben eşimi daha hevesli bekliyodum ama ne bileyim üzülüyorum bu durumada konuştuk hiç umdugum gibi birşey değil diyo:gitme:

ya daha kotusu de var ben hic zevk almiyorum mesela/ o zaman iste o mumlarla dovesim gelmisti. aylarca ugras yani ben bekledim ki bu basarimin uzerine ne biliyim havai fisekler patlatsin billboardlara ece seni seviyorum yazsin beni basbakanlik secimlerinde desteklesin artik aklina ne gelirse. basarim destan olsun dilden dile yayilsin/ yani ben o kadar mutluyken plagin bi anda bozulmasi gibi bana zevk alamiyorum diyodu ya/ dusundukce sinirleniyorum kaydirigubbakcemile3

ama anladimki sonra benim tatli okuzumun boyle yapmasi da aslinda tamamen benim zevk alip almamamla ilgili. ne zamanki ben zevk almaya basladim o titrek halimden biraz kurtuldum o zaman duzeldi. duzeldi dedigim de zevk almiyorum demeyi kesti. kutlama dersen nerdeeee bi afferim bile yok :umursamaz:

kızlar bişey sorucam :emir_bebek:şimdi parmak egzersizinde ben 2 parmak 2 boğum yapıyorumya hafif uzanır gibi sokuyorum parmakları sonra biraz doğrulup bakıyorumya gördüğüm şey yani yukardan son parmağın dibine doğru olan bir boğumluk kısımı görüyorum göremediğim yer 2ci boğumdan itibaren içeri doğru giriyorya benim o son boğumu görmememmi lazım dibine kadar sokup parmağın bitimini görmeliyim yoksa kalan 1 boğum normalmi ? bilmem anlatabildimmi delikafadulden

ya venuscum iki bogumu aldigini hissediyosan ikinci boguma almisindir zaten. ayrica zaten kalan kisimlari da gormen normal. eger gormuyosan kollarin bayaa uzun olcakmis. parmak egzersizlerinde cok derine gidilemiyo maalesef. uc parmaga gecmeyi dusunuyo musun bilmiyorum ama ben uc parmak uc bogumu zor yapiyodum cunku kolum yetismiyodu sekiz oluydum. onemli olan o duvar dye tabir ettigimiz yeri parmakla gecmis olman.yemisim bogumu bosver kaydirigubbakcemile3

kizlar size bir soru sorcam sperm acik yerde kalinca ne kadar sürede ölür yoksa acik yerde kalmamasi mi lazim bunu cevaplarsaniz cok sewinirim bir arkadasimda vajinusmus hastasi kocasi cocuk istiyor yoksa ewlilikleri bitecek oda siringa yoluyla spermi vajinasina dokecek mumu sokabiliyor ama penisde basarisiz oluyor bir bilgisi olan warsa bana cvp yazsin

arkadasinin interneti varsa keske buraya yonlendirsen veya isterse msn vs. vajinismus asilamiycak bir problem degil kesinlikle. Cok buyuk bir dert ve arkadasin muhtemelen basaramiyagini dusunuyo/ O yuzden bari cocugum olsun diyo ama bu dertle yasamasindansa cozmesi icin yardimci olsak daha iyi olmaz mi? sperm uc dort saniye diye biliyorum ben.

mum kac cm alabiliyo? kalinliigi ne kadarmis? parmak egzersizi yapmis mi ?

interneti varsa gelsin konusalim ya

Back