• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

7. aya girdik bizde zemuszemus eskiyorus yavaş yavaş ama en kısa zamanda sıfırlayacağız her şeyi taze gelin olucaz hihoyyytküçük şeylerden zevk almayı öğrendiğimiz an hayatımız değişiyor :utangac: mesela biz 14 şubatta (evlendikten sonra ilk sevgililer günümüz) birbirimize hediye alamadık ama ben evin her tarafını mumlarla süsledim en sevdiği yemekleri yaptım mum ışığında yemek yedik dans ettik birbirimize verebileceğimiz en güzel hediye aşkımızdı o akşam zemuszemussonra eşim dayanamamış bana lale almış sabah akşam gözümüz onlarda 20 tane lalem var ama sanki onlar bizim çocuğumuz eve gelen bütün misafirler hemen lalelerimi soruyorlar istanbulun her yerine lale ekildi ama kaç kişi onlara bakıp mutlu olabiliyor acaba ? işyerindeki bütün stresimi atıyorum onlarla 5 dk vakit geçirmek yetiyo bana...uçmak istiyorsak önce kendi kanatlarımıza güvenmeliyiz...gerçek başarı önce kalpten gelir sonra beynimizde büyür sonra ellerimizden hayata akar...vaji şu an bizim ellerimizde hayata akmasını hayatımızı değiştirmesini sağlamalıyız diğer evrelerini zaten başarıyla geçtikŞeniz

Selam Kızlar

Ben geldim ama tabiki iyi haber yok ama 2 sonunda yine buradayım.Neler olmuş daha bakamadım ama aldığımı duyumlarlar mutsuz_umutsuz başarmış öncelikle onu tebrik ederim çok sevindim bir kişinin daha yenmesine ve venüsten ağzına ve yüreğine sağlık işte mutluluk budur.

belki cok özel bi durum ama kızlık zarının durumu hakkında yanlış anlamadıysam kendin teşhis koydun bence bi jinekologa git belki düşündüğün gibi bir sorun yok ayrıca jinekologa gitmek benim içinde korkunc bişidi ama dr unu iyi sectikten sonra gercekten cok rahat bir muayene oluyor hatta o igrenc görünümlü masaya bile cıktım ki ben vajinismuslu biri olarak basardım bunu yani abartılıcak derece bi durum yok zaten düşündügün gibi bişise seni ikna etmeden rahatlatmadan böle bişi yapmazlar bastada söyledigim gibi anlayıslı güvenebilicen bi dr bulman önemli hepsi o

Zerr'cim ne kadar da iyi ettin de bana o uzun yazımı hatırlattın. Teşekkür ederim evet rahatlama konusuna daha çok önem vermemiz gerekio oysa ben hep acele ediyorum.:içelim:

Venüsten....kendi kanatlarına güvenmeyen uçmayı öğrenemez bunu hep aklımda tutacağım, sagol arkadaşım. Ben şimdi doktorumu arayacağım durum değerlendirmesi için. Bakalım o ne diyecek.

Canım 2 gündür yorgan döşek evde hasta yatıyordum.Ancak bugün gelebildim işe.

geçmiş olsun canım bir an önce toparlanıp egzersilere başlaman dileğiyle zemuszemus

bir hayalin peşinden giderken kendimizi hayal kırıklığına uğratma ihtimalimiz vardır ama korkudan hiçbirşey yapmayıp olduğumuz yerde durmak da kendimizi 'garantili' hayal kırıklığına uğratmaktır. Hiç birşey yapmadan durursak korkudan harekete geçemediğimizin farkında olacak kendimizi asıl o zaman hayal kırıklığına uğratacağız.Başarı her gün kendini yenebilmeyi gerektirir. Her gün egzersizleri düşündüğümüzde yolumuza iki seçenekli bir yol ayrımı çıkar. Birini seçmemiz bizi başarıya götürecek diğeri ise başarısızlığa. Başarısızlığa götüren yollar daha kolay yürünür olacak o yüzden daha cazip gelecek ve ertelemeyi seçeceğiz yada yeni bahane üreteceğiz. Her gün kendimizi yenmeli, yenilemeli başarıya götüren yolu seçmeliyiz. Başarıya götürebilecek ihtimallerin peşinden koşalım her zaman yada deneyelim en azından. İnsanın en değerli hazinesi kendisidir lütfen bunu unutma arkadaşım....

arkadaşlar herkese merhaba...

dün çok fazla işim olduğu için gelişmeleri yazamadım
ben en son 2 parmak 2 boğum aşamasındaydım
dün emla krem aldım ilk önce emlasız yine parmak egzersizlerimi yaptımtek parmakda hiiç sorun yok gayet rahatım
2 parmak yaptığımda biraz gerilmeler oldu ama yinede devam ettim
sonra emlayı sürdüm hemen uyuştu ve mumun hepsini alabildim çok rahat bi şekilde ama bu iş
beni rahatsız etti..yani orası uyuşuk ne sokarsan alır gibime geldi ben emla'sız denemek istiyorum
yani bunu kendim için başarı saymıyorum :olmaz:

kızzlar emlayla çok rahat olup ta sonra çuvallayan varmı?
bide çeşit çeşit emla yok dimi bayanlar
benim ki 5 tane küçük küçük tüpler di
sizinkide öyle mi CADIARZU

dün emla krem aldım ilk önce emlasız yine parmak egzersizlerimi yaptımtek parmakda hiiç sorun yok gayet rahatım
sonra emlayı sürdüm hemen uyuştu ve mumun hepsini alabildim çok rahat bi şekilde ama bu iş
beni rahatsız etti..yani orası uyuşuk ne sokarsan alır gibime geldi ben emla'sız denemek istiyorum

bende egzersizleri emlasız anestolsuz yapıyorum öyle ilerleyince kendime güvenim daha da artıyor ama herkes kremsiz yapıcak diye bişi yok tabi herkesin durumu aynı olmayabilir şimdilik böyle bazen ilerleme bazen gerileme bile olsada devam ediyoruz bir parmakta benimde sorunum yok iki parmagı bi kez gaza gelip almıstım bi kezde ilk boğuma kadar aldım

bu arada ben emla kullanmadıgım için görüntüsü hakkında burdan duyduklarıma göre doğru seyi tarif ediyorsun küçük küçük beş tüp evet

evet doğru kremi almışsın.ben emlayı sadece pe.. denemesinde kullandım.o günde başardım.sonraki ilişkilerde de hiç kullanmadım.

Arkadaşıma katılıyorum.. Bugün doktor muhabbeti yapanları sürekli eleştirmişsiniz eleştirilecek başka şeylerde var.. He evet birini yeren Birini öven olursa ona bende karşıyım arkadaşlar sonuçta her hasta farklıdır farklı şekilde tedaviye cevap verir bunda doktoru eleştirmeye gerek yok. AMA BİR KONU ELEŞTİRİLECEKKEN OLAYI DOKTOR MUHABBETİ YAPANLAR DİYE GENELLEMENİN YANLIŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. bu sitede birbirimize yardımcı olalım öyle değilmi ? ama biri doktora gittiyse neler olduğunu bilmek herkesin merak edeceği bir durumdur. gitmek isteyen arkadaşlarımızda var çünkü..

Arkadaşımında dediği gibi doktorumuza göre parmak yanlıştı ,bencede yanlış bunun yerine farklı aletler kullanılmalı. Çünkü parmak küçük p..s girdiğinde daha büyük bir doygunluk hissedilir kimi hasta bundan çok korkabilir ve hastalığı ilerleyebilir. Bazılarıda vajen içine çok duyarlıdır parmaktan sonra p..s büyük gelir. yani p..s yakın aletlerle vajeni alıştırmak gerekli.

Evet parmakla başaran arkadaşlarımı çok tebrik ediyorum. ama herkesin kişilik yapısı farklıdır. Mesala ben parmaktan büyük aparatlar denedim ama parmağımı hayatta sokamam. Birbirimize yardım için burdayız arkadaşlar doktora gittik evet ama inşallah sizlerede katkımız olur.... Doktora gitmeyen bir arkadaşıma yardımcı oldum vee başardı..

aaaaaaaaaaaaa bıze kızmıslar mı hıc gormedım o maılı ama cok uzuldum gercekten , kesınlıkle boyle anlasılmak ıstemem , ben astım belkı cok ıyı degıl ama yınede alabıldım bır - ıkı kere .. bu sıteden cıkabılırım canım ısterse hıc yorum bıle yapmam ıstemesem , ama amac sızlerınde 5000 lıraralar vermemesı neler yaptıklarını soylememeız paylasmamız , tabıı dınlemek ıstemeyenler okumasın , bu sıteye daha oncesınde doktorlarda yzı yazdı kendı reklamlarını yapmak ıcn ama bızm oyle olmdıgımızı gıttıgımı doktorların sıtelerınden okuyabılırsınız zaten , bu kadar adı degılız ..... dedıgım gıbı ben sadece yasadıklrımı anlatmaya calsııyorum yardımcı olmak adına , ısteyen guvenen arkdaslarım dınler , okur yardım almk ıster ıstemeyende elestırı yaparak yanlıs anlar

Back