- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #12.861
7. aya girdik bizde zemuszemus eskiyorus yavaş yavaş ama en kısa zamanda sıfırlayacağız her şeyi taze gelin olucaz hihoyyytküçük şeylerden zevk almayı öğrendiğimiz an hayatımız değişiyormesela biz 14 şubatta (evlendikten sonra ilk sevgililer günümüz) birbirimize hediye alamadık ama ben evin her tarafını mumlarla süsledim en sevdiği yemekleri yaptım mum ışığında yemek yedik dans ettik birbirimize verebileceğimiz en güzel hediye aşkımızdı o akşam zemuszemussonra eşim dayanamamış bana lale almış sabah akşam gözümüz onlarda 20 tane lalem var ama sanki onlar bizim çocuğumuz eve gelen bütün misafirler hemen lalelerimi soruyorlar istanbulun her yerine lale ekildi ama kaç kişi onlara bakıp mutlu olabiliyor acaba ? işyerindeki bütün stresimi atıyorum onlarla 5 dk vakit geçirmek yetiyo bana...uçmak istiyorsak önce kendi kanatlarımıza güvenmeliyiz...gerçek başarı önce kalpten gelir sonra beynimizde büyür sonra ellerimizden hayata akar...vaji şu an bizim ellerimizde hayata akmasını hayatımızı değiştirmesini sağlamalıyız diğer evrelerini zaten başarıyla geçtikŞeniz
Selam Kızlar
Ben geldim ama tabiki iyi haber yok ama 2 sonunda yine buradayım.Neler olmuş daha bakamadım ama aldığımı duyumlarlar mutsuz_umutsuz başarmış öncelikle onu tebrik ederim çok sevindim bir kişinin daha yenmesine ve venüsten ağzına ve yüreğine sağlık işte mutluluk budur.