- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #128.121
kızlar günaydın herkese. ben bugün hem mutluyum hem üzgün. dün kendi parmağım haricinde 2 parmak kadar bi aparat almıştım sevincimi paylaşmıştım sizle:) akşam eşimle denicektik ama bende inanılmaz bi bel ağrısı oldu bu normal mi? dün çok üstünde durdum ondan olabilir dedim ben ama yine de bi sorayım dedim size...
mutluyum çünkü sabah eşimin parmağını alabildimbu benim için büyük bi gelişme çünkü ona ait bi parça aldım 2 defa denedik 2sindede aldım ama 2. boğumu geçince hafiif bi zorlama ve acı hissettim. bu normal mi? üzgünüm çünkü; eşim duşa gidince dünkü aparatı kalınlaştırıp alayım dedim alamadım daha da kötüsü parmak hep kolaydı benim için ama zorlandım hemde sadece orta parmak... almaya çalıştım tekrar tekrar parmağı içeri ilk girişte o boşluk yoktu sanki (biliyorum kızmayın orda et yok ama) orayı et kaplamış girmeme engel oluyodu. NELER OLUYO KIZLAR??? eşimin parmagını almışken daha kalın bi aparata geçip bugün yarın bu işi bitireyim derken neden böyle oldu??? birde eşim parmağını çektikten sonra beyazımsı bi sıvı geldi, dünde gelmişti ama heyacandan sormayı unuttum bu neyin nesi? normal mi???
Egzersiz durumuna ne yazayım canım? Kegel, kulak çöpü , parmak?
Kegel canım bugün başlıyorum çünkü.
Bu arada neyin var senin neden üzgünsün
Canımm nerelerdesin. Girmez Oldun artık siteyee. Gel arada Bir rapor Ver. Nasıl gidiyor ilişki ?? Rahat yapabiliyo musunn ??
berayy cım şu sıra çok sık giremiyorum siteye özledim siteyi..benim git geller hala aynı..düzelmesini bekliyorum artık.. bayram,regl dönemi derken aralarda verildi...inş. normale dönerim kısa sürede..
kızlarrrrrrr bugün büyük gün :))akşama hamama gidicez ve sonrada gevşemiş ve rahatlamış olarak denicezzzz :)) bana dua edin nolur. kızlar nasıl pozisyonda durmam gerekiyor nasıl hareket etmem gerekiyor bana anlatın . kafamda uygun olan bacaklarımı kendime (gögsüme doğru) çekicem ve eşim girmeye çalışırken popomu hafif yukarıya doğru kaldırıcam oda aşağı yöne doğru yavaş yavaş denicek :)) eğer hatalı bişey varsa bana yardım edin ve dualarınızı eksik etmeyin lütfen :)
kızlarrrrrrr bugün büyük gün :))akşama hamama gidicez ve sonrada gevşemiş ve rahatlamış olarak denicezzzz :)) bana dua edin nolur. kızlar nasıl pozisyonda durmam gerekiyor nasıl hareket etmem gerekiyor bana anlatın . kafamda uygun olan bacaklarımı kendime (gögsüme doğru) çekicem ve eşim girmeye çalışırken popomu hafif yukarıya doğru kaldırıcam oda aşağı yöne doğru yavaş yavaş denicek :)) eğer hatalı bişey varsa bana yardım edin ve dualarınızı eksik etmeyin lütfen :)
Canım Düşündüğün şekildee yapın öyleysee. Eğer Olurda O pozisyonda rahat olmazsan üst pozisyonaa geç. Bak gerçektenn Çok rahat üst pozisyon. Bolcaa Jel sürmeyi unutmayın. Ve sende bol bol dua et. Unutmaa Önümüzde bir hedefimiz vardı 15 KASIM Gelmeden gelin olacaksın. Hadi bakalım hedefini gerçekleştirr. Dualarım seninlee güzelim
poponun altına yastık da koyarssan daha çok rahat edersin canım,hadi bakalım inşallah..
evet takım taklavatım hazır :) yastık , jel , anestol :))
canım kalbim seninle olacak inşallah yenmiş şekilde döneceksinbuarada yanmaya çok takılma inan anestol daha çok yakıyor nefesi ayarla ve iyice ıkın sıcak su zaten kaslarını gevşetecek yönü bulduğun taktirde kolayca olacak.gevşe ve günün tadını çıkar acıyı düşünme herşey güzel olacak
evet canım eğer dümdüz girerse batma gibi canın yanıyor anlarsın zaten.popoya doğru biraz eğim olacak,kendini sıkmazsan çok az bir yanma oluyor ve birkaç sanıyede geçiyor.olduğunu anlamıyorsun düşün,gelin olan herkes aynı soruyu soruyor oldu mu oldu mu?diye.çünkü acı beklentisi var bu yüzden acı olmayınca inanamıyorsunpozisyon olarak eğer düşündüğün pozisyonda yapamazsan üstte sırtın eşine dönük dene.ben bu pozisyonu hayatta yapamam derdim nasıl olduysa o şekilde yendim.sana akşama bol şans
kızlarrrrrrr bugün büyük gün :))akşama hamama gidicez ve sonrada gevşemiş ve rahatlamış olarak denicezzzz :)) bana dua edin nolur. kızlar nasıl pozisyonda durmam gerekiyor nasıl hareket etmem gerekiyor bana anlatın . kafamda uygun olan bacaklarımı kendime (gögsüme doğru) çekicem ve eşim girmeye çalışırken popomu hafif yukarıya doğru kaldırıcam oda aşağı yöne doğru yavaş yavaş denicek :)) eğer hatalı bişey varsa bana yardım edin ve dualarınızı eksik etmeyin lütfen :)[/QUOTE
dualarımızdasın canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah ama olmazsada devam biliyorsun inadına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?