- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #128.121
kızlar günaydın herkese. ben bugün hem mutluyum hem üzgün. dün kendi parmağım haricinde 2 parmak kadar bi aparat almıştım sevincimi paylaşmıştım sizle:) akşam eşimle denicektik ama bende inanılmaz bi bel ağrısı oldu bu normal mi? dün çok üstünde durdum ondan olabilir dedim ben ama yine de bi sorayım dedim size...
mutluyum çünkü sabah eşimin parmağını alabildimbu benim için büyük bi gelişme çünkü ona ait bi parça aldım 2 defa denedik 2sindede aldım ama 2. boğumu geçince hafiif bi zorlama ve acı hissettim. bu normal mi? üzgünüm çünkü; eşim duşa gidince dünkü aparatı kalınlaştırıp alayım dedim alamadım
daha da kötüsü parmak hep kolaydı benim için ama zorlandım
hemde sadece orta parmak... almaya çalıştım tekrar tekrar parmağı içeri ilk girişte o boşluk yoktu sanki (biliyorum kızmayın orda et yok ama) orayı et kaplamış girmeme engel oluyodu. NELER OLUYO KIZLAR??? eşimin parmagını almışken daha kalın bi aparata geçip bugün yarın bu işi bitireyim derken neden böyle oldu??? birde eşim parmağını çektikten sonra beyazımsı bi sıvı geldi, dünde gelmişti ama heyacandan sormayı unuttum bu neyin nesi? normal mi???
Canım O sıvının gelmesi normal. Vajina o sıvıyı üretit. Bu genelde hemen hemen bütün bayanlarda gelir Akıntı şeklinde. Belli ki aparatla yapamıyosun o zaman parmak egzersizi yap. İlla aparatla yapacaksın diye bişey yok. Bak ben parmak sadece parmak egzersizi yaparak yenmiştim. Arada Olabilir böyle aksilikler. Bazen bendede oluyodu. Bir Gün çok güzel yapıyodum. Öteki gün Yapamıyodum delleniyodum