• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar günaydın herkese. ben bugün hem mutluyum hem üzgün. dün kendi parmağım haricinde 2 parmak kadar bi aparat almıştım sevincimi paylaşmıştım sizle:) akşam eşimle denicektik ama bende inanılmaz bi bel ağrısı oldu bu normal mi? dün çok üstünde durdum ondan olabilir dedim ben ama yine de bi sorayım dedim size...
mutluyum çünkü sabah eşimin parmağını alabildim :1: bu benim için büyük bi gelişme çünkü ona ait bi parça aldım 2 defa denedik 2sindede aldım ama 2. boğumu geçince hafiif bi zorlama ve acı hissettim. bu normal mi? üzgünüm çünkü; eşim duşa gidince dünkü aparatı kalınlaştırıp alayım dedim alamadım :( daha da kötüsü parmak hep kolaydı benim için ama zorlandım:( hemde sadece orta parmak... almaya çalıştım tekrar tekrar parmağı içeri ilk girişte o boşluk yoktu sanki (biliyorum kızmayın orda et yok ama) orayı et kaplamış girmeme engel oluyodu. NELER OLUYO KIZLAR??? eşimin parmagını almışken daha kalın bi aparata geçip bugün yarın bu işi bitireyim derken neden böyle oldu??? birde eşim parmağını çektikten sonra beyazımsı bi sıvı geldi, dünde gelmişti ama heyacandan sormayı unuttum bu neyin nesi? normal mi???

Canım O sıvının gelmesi normal. Vajina o sıvıyı üretit. Bu genelde hemen hemen bütün bayanlarda gelir Akıntı şeklinde. Belli ki aparatla yapamıyosun o zaman parmak egzersizi yap. İlla aparatla yapacaksın diye bişey yok. Bak ben parmak sadece parmak egzersizi yaparak yenmiştim. Arada Olabilir böyle aksilikler. Bazen bendede oluyodu. Bir Gün çok güzel yapıyodum. Öteki gün Yapamıyodum delleniyodum:41::41: Amaa Sonraa Bıkmadan devam ettim yinee. O zaman olmuştu. Canını sıkmaa yaşadıkların gayet normal ve geçici. Bu arada eş denemesi yapmana çok sevindim. Emin ol sana çok yararı olacak. Eşine egzersiz yaptırmaya devam et sen. Bak görr yenmenee Çok az kaldı. Güvenn Kız kendinee. Bitti bitecek bu iş:45::45::16::16:

canlarım 2nizede çok tşkkr ederim, böyle olunca canım sıkıldı eşim çok üstünde durdun belki bilmeden sıkmışındır kendini bugün rahat bırak kendini dinlen dedi ( çok seviyorum onu ben o benim bitanem :)) belki de dedim bende ondan olabilir ama inşaallah söylediğiniz gibi olur inşaallah bu anlık bişeydir.

canlarım 2nizede çok tşkkr ederim, böyle olunca canım sıkıldı eşim çok üstünde durdun belki bilmeden sıkmışındır kendini bugün rahat bırak kendini dinlen dedi ( çok seviyorum onu ben o benim bitanem :)) belki de dedim bende ondan olabilir ama inşaallah söylediğiniz gibi olur inşaallah bu anlık bişeydir.bu arada hava kötü burda elektrik gidebilir. bişey yazamazsam :)

canlarım 2nizede çok tşkkr ederim, böyle olunca canım sıkıldı eşim çok üstünde durdun belki bilmeden sıkmışındır kendini bugün rahat bırak kendini dinlen dedi ( çok seviyorum onu ben o benim bitanem :)) belki de dedim bende ondan olabilir ama inşaallah söylediğiniz gibi olur inşaallah bu anlık bişeydir.bu arada hava kötü burda elektrik gidebilir. bişey yazamazsam :)

KASIM AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.eylülkelebek[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:27:[/td]
[/tr]

[tr]
[td]2.realove[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:27:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.Pissa[/td]
[td]Bitti ama farkında değil :)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.girlinred[/td]
[td]Bitti ama farkında değil[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5._hanzade_[/td]
[td]Bitti:) [/td]
[td]5 Kasım 2012:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr][tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]Tahminen 4cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]İşaret parmağı tam:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]svd85 [/td]
[td]Kulak çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]masumsu[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mufim[/td]
[td]İşaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]best_[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[/table]
[/I][/COLOR]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :)
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYININ İLK 5 GELİNİ BELLİ AMA 4'ü TAM FARKINDA DEĞİL :D...

Canımm nerelerdesin. Girmez Oldun artık siteyee. Gel arada Bir rapor Ver. Nasıl gidiyor ilişki ?? Rahat yapabiliyo musunn ??

berayy cım şu sıra çok sık giremiyorum siteye özledim siteyi..benim git geller hala aynı..düzelmesini bekliyorum artık.. bayram,regl dönemi derken aralarda verildi...inş. normale dönerim kısa sürede..

berayy cım şu sıra çok sık giremiyorum siteye özledim siteyi..benim git geller hala aynı..düzelmesini bekliyorum artık.. bayram,regl dönemi derken aralarda verildi...inş. normale dönerim kısa sürede..

İnşallah canım. Dön artık siteyee. Çok İhmal ettin:16::16: Kendinee Çok Dikkat et. Her anının tadını çıkar. :1::1::46::46:

kızlarrrrrrr bugün büyük gün :))akşama hamama gidicez ve sonrada gevşemiş ve rahatlamış olarak denicezzzz :)) bana dua edin nolur. kızlar nasıl pozisyonda durmam gerekiyor nasıl hareket etmem gerekiyor bana anlatın . kafamda uygun olan bacaklarımı kendime (gögsüme doğru) çekicem ve eşim girmeye çalışırken popomu hafif yukarıya doğru kaldırıcam oda aşağı yöne doğru yavaş yavaş denicek :)) eğer hatalı bişey varsa bana yardım edin ve dualarınızı eksik etmeyin lütfen :)

kızlarrrrrrr bugün büyük gün :))akşama hamama gidicez ve sonrada gevşemiş ve rahatlamış olarak denicezzzz :)) bana dua edin nolur. kızlar nasıl pozisyonda durmam gerekiyor nasıl hareket etmem gerekiyor bana anlatın . kafamda uygun olan bacaklarımı kendime (gögsüme doğru) çekicem ve eşim girmeye çalışırken popomu hafif yukarıya doğru kaldırıcam oda aşağı yöne doğru yavaş yavaş denicek :)) eğer hatalı bişey varsa bana yardım edin ve dualarınızı eksik etmeyin lütfen :)

poponun altına yastık da koyarssan daha çok rahat edersin canım,hadi bakalım inşallah..

Canım Düşündüğün şekildee yapın öyleysee. Eğer Olurda O pozisyonda rahat olmazsan üst pozisyonaa geç. Bak gerçektenn Çok rahat üst pozisyon. Bolcaa Jel sürmeyi unutmayın. Ve sende bol bol dua et. Unutmaa Önümüzde bir hedefimiz vardı 15 KASIM Gelmeden gelin olacaksın. Hadi bakalım hedefini gerçekleştirr. Dualarım seninlee güzelim:16::16:

Canım Düşündüğün şekildee yapın öyleysee. Eğer Olurda O pozisyonda rahat olmazsan üst pozisyonaa geç. Bak gerçektenn Çok rahat üst pozisyon. Bolcaa Jel sürmeyi unutmayın. Ve sende bol bol dua et. Unutmaa Önümüzde bir hedefimiz vardı 15 KASIM Gelmeden gelin olacaksın. Hadi bakalım hedefini gerçekleştirr. Dualarım seninlee güzelim:16::16:

evet canım popomun altına yastıkta koyacağım jelimi, anestolumü, ve aparatımıda aldım yanıma öncesinde biraz öle kendimi alıştırırım diye :) ay ay allahım inşallah başarabilirim. sanırım ilk girişte biraz yanma olacak gerçi ben aparatla çalıştığım zaman hiç yanma olmuyor ama bunada beynimi alıştırmaya çalışıyorum sadece girişte yanma olucak iç kısım hissiz oralarda sinir yok çünkü diye :)

evet takım taklavatım hazır :) yastık , jel , anestol :))

canım kalbim seninle olacak inşallah yenmiş şekilde döneceksin:16:buarada yanmaya çok takılma inan anestol daha çok yakıyor nefesi ayarla ve iyice ıkın sıcak su zaten kaslarını gevşetecek yönü bulduğun taktirde kolayca olacak.gevşe ve günün tadını çıkar acıyı düşünme herşey güzel olacak:16:

Son düzenleme:
canım kalbim seninle olacak inşallah yenmiş şekilde döneceksin:16:buarada yanmaya çok takılma inan anestol daha çok yakıyor nefesi ayarla ve iyice ıkın sıcak su zaten kaslarını gevşetecek yönü bulduğun taktirde kolayca olacak.gevşe ve günün tadını çıkar acıyı düşünme herşey güzel olacak:16:

canım burda arkadaşların tarifine göre p... dümdüz sokarsam çok can yanıyormuş ama aşağıya doğru sokup bi taraftanda hafif popomu kaldırırsam anlamadan kayıp giriyormuş. belkide ilk gecemde tecrübesiz olduğumuz için dümdüz soktuğumuz için çok canım acıdı ...

evet canım eğer dümdüz girerse batma gibi canın yanıyor anlarsın zaten.popoya doğru biraz eğim olacak,kendini sıkmazsan çok az bir yanma oluyor ve birkaç sanıyede geçiyor.olduğunu anlamıyorsun düşün,gelin olan herkes aynı soruyu soruyor oldu mu oldu mu?diye.çünkü acı beklentisi var bu yüzden acı olmayınca inanamıyorsun:1:pozisyon olarak eğer düşündüğün pozisyonda yapamazsan üstte sırtın eşine dönük dene.ben bu pozisyonu hayatta yapamam derdim nasıl olduysa o şekilde yendim.sana akşama bol şans:34:

evet canım eğer dümdüz girerse batma gibi canın yanıyor anlarsın zaten.popoya doğru biraz eğim olacak,kendini sıkmazsan çok az bir yanma oluyor ve birkaç sanıyede geçiyor.olduğunu anlamıyorsun düşün,gelin olan herkes aynı soruyu soruyor oldu mu oldu mu?diye.çünkü acı beklentisi var bu yüzden acı olmayınca inanamıyorsun:1:pozisyon olarak eğer düşündüğün pozisyonda yapamazsan üstte sırtın eşine dönük dene.ben bu pozisyonu hayatta yapamam derdim nasıl olduysa o şekilde yendim.sana akşama bol şans:34:

evet resmen orası kapalıymışta girsin diye zorluyormuşcasına canım yanmıştı. tamam canım eğer dediğim gibi yapamazsak diğer pozisyonu deneriz ama inşallah ikinciyi denemk zorunda kalmadan olur başarırız :)

kızlarrrrrrr bugün büyük gün :))akşama hamama gidicez ve sonrada gevşemiş ve rahatlamış olarak denicezzzz :)) bana dua edin nolur. kızlar nasıl pozisyonda durmam gerekiyor nasıl hareket etmem gerekiyor bana anlatın . kafamda uygun olan bacaklarımı kendime (gögsüme doğru) çekicem ve eşim girmeye çalışırken popomu hafif yukarıya doğru kaldırıcam oda aşağı yöne doğru yavaş yavaş denicek :)) eğer hatalı bişey varsa bana yardım edin ve dualarınızı eksik etmeyin lütfen :)[/QUOTE
dualarımızdasın canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah ama olmazsada devam biliyorsun inadına

Back
X