Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yenen arkadaşlar.yenmeye çalıştığınız günlerde, öpüşme ön sevişme bunlardan soğudunuzmu? yapmak isteyip yapamamak..

soğumak değil de tediriginlik vardı hep,aklımda hep acaba iş o hadde gelir mi diye düşünmekten o anı yaşayamıyordum ve sırf korktuğum için o yatağa girmeyi hiç istemiyordum.yani vaji duygularıma hep çelme takıyordu elim kolum bağlı bişey yapamıyordum

öpüşmek bile istemiyorum sonu orya gelcek die..nasıl yencem bunu çıldırcam yaa

öpüşmek bile istemiyorum sonu orya gelcek die..nasıl yencem bunu çıldırcam yaa

ne aşamadasın bilmiyorum ama tamamen psikolojik bu kesin.beynimizi acıya okadar odaklamışız ki yenen çoğu arkadaşımız ben dahil acı hissetmediğimiz için olduğuna inanamadık.bence egzersizlerin de çok faydası var ama oraya birşeylerin girebildiğini anladıktan sonra bütün egzersiz aşamaları aynı aslında.korkarak ya da erteleyerek mutluluğumuzdan çalıyoruz.söylemesi kolay diyebilirsin belki ama biz de aynılarını yaşadık ve başardık.bu yüzden lütfen çabalayın egzersiz yapın.yendiğiniz zaman siz de bunun için mi bunca zamanımı harcamışım diyeceksiniz

aynen öyle acıyacağına okadar inanmışıkki şimdi acıyacak diye hiçbirşey yapamıyoruz ama yenenlerin çoğunun söylediği tek şey ise yönünü bulduğun takdirde sadece hafif bir yanma hissediyorsun ...

merhaba canım bende vajıyı 1,5 ay once yendım ılk egzersızlere basladıgımda bendede bı kac gun bel agrısı oldu sanırım yanlış pozisyonda durdugumuzdan oluyo. en ıyısı sen egzersızler sırasında belının altına yastık falan koy daha rahat olursun hemde belını kasmamıs olursun.

aynen öyle canım dediğim gibi inan bana anestol daha çok yakıyor.yanma birazcık oluyor bekle ve 3e kadar say geçiyor.kendini sıkma ozaman zorlamadan dolayı canın yanar.zorlandığın yerde bekle kendini gevşet sonra devam.gerçi buna ihtiyacın bile olmaz zorlanmadan olacaktır.sıcak su gevşetecek zaten sen de endine güveniyorsun yeneceksin!olmaması için hiç bir neden yok

canım acaba suda nasıl olur onu düşünüyorum şimdi hani sansı azaldığı için suda doğum oluyorya belki bundada sızı azalır :) :) :)

merhaba nacisss yastık vardı zaten ama bi taraftan da aynadan görmeye çalışıyodum ondan da olabilir belki ama bugün daha iyiyim:)

merhaba kızlar yaklasık yarım saattır msajları okuyorum herkes basarma duygusuyla bır gayret içinde hepimize Aallah yardım etsin ben jeli alamadım hala ama parmakla egzerıze devam edıyorum orta parmakla baslamıstım hala onunla devam edıyorum ilk boğumdayım dua edin nolur

Kızlar bi soru sormuştum ama arada kaynamış
Bugün psikiyatriye gittim uzun uzun konuştuk bir sonraki seansa eşimide çağırdı. Acaba daha önce eşi ile giden varmı aranızda neden çağırmış olabilir ?

Bol şans canım dualarımız seninle

slm canım ben gitmiştim fakat parmak egzersizi verdi yapamayınca gıtmedim bi daa da.
hiç bi şekilde ilişki yok dedi ikimize de sonra eşime kadın cinsel organını bana da erkek cinsel organını cızdırdı sonra ne neresi onu anlattırdı bıze. masaj yapın birbirinize 1 hafta kıyafetle ertesi hafta iç çamasırı ile diğer hafta da hiç kıyafetsiz masaj yapın falan dedi konuşmustu öyle bilgi amaçlı..

Anladım teşekkürler bilgi için , bakalım cuma günü gideceğiz beraber . Bana da ilişki yok ben söyleyene kadar dedi bugün organlarıda anlattı , egzersizi ve parmak denememi söyledi :S

slm kızlar,uzun süredir girememiştim bu topiğe,ben de eskilerdenim ve burda yenenlerdenim,ben yeneli 1 seneyi geçti ve şimdi allaha şükürler olsun iki aylık bir oğlum var,bu site ve buradaki sinerji sayesinde 3,5 yıl sonunda kurtuldum bu illetten,allahım sizlere de en kısa zamanda yenmeyi nasip etsin ve hayırlı sağlıklı evlatlar versin,nolur egzersizlerinizi ihmal etmeyin ve buranın büyüsünden güç alın,yenmeniz çok yakındır,hepinize kolaylıklar diliyorum,dualarım sizlerle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…