• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

[/QUOTEdualarımızdasın canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah ama olmazsada devam biliyorsun inadına[/QUOTE]

ya aslında evet olmazsa inat etmem lazım ama ben olmayınca soğuyorum cnm egzersiz falan yapmak istemiyor ama bu defa başarıcam benimde bebeğim olacak :)

kızlarrrrrrr bugün büyük gün :))akşama hamama gidicez ve sonrada gevşemiş ve rahatlamış olarak denicezzzz :)) bana dua edin nolur. kızlar nasıl pozisyonda durmam gerekiyor nasıl hareket etmem gerekiyor bana anlatın . kafamda uygun olan bacaklarımı kendime (gögsüme doğru) çekicem ve eşim girmeye çalışırken popomu hafif yukarıya doğru kaldırıcam oda aşağı yöne doğru yavaş yavaş denicek :)) eğer hatalı bişey varsa bana yardım edin ve dualarınızı eksik etmeyin lütfen :)

o şekilde de deneyebilirisn canım ama ben eşimin üzerindeyken yenmişdim kontrol kendinde oluyor çünkü bu da aklında olsun

[/QUOTEdualarımızdasın canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah ama olmazsada devam biliyorsun inadına

ya aslında evet olmazsa inat etmem lazım ama ben olmayınca soğuyorum cnm egzersiz falan yapmak istemiyor ama bu defa başarıcam benimde bebeğim olacak :)[/QUOTE]

inşallah olacak tabiki bende yeni yenenelerdenim biliyosun haydi yen ve beraber bebek isteyenler topiğine geçelim:))

ya aslında evet olmazsa inat etmem lazım ama ben olmayınca soğuyorum cnm egzersiz falan yapmak istemiyor ama bu defa başarıcam benimde bebeğim olacak :)

inşallah olacak tabiki bende yeni yenenelerdenim biliyosun haydi yen ve beraber bebek isteyenler topiğine geçelim:))[/QUOTE]

canım ilk yendiğin günü anlatırmısın acı sızı nasıl birşeydi zor oldumu anlamadınmı ???

ya bak şimdi kafam karıştı yenenlerin çoğu üstte yenmiş ben sanki öle yapamam gibi geliyor :S acaba nasıl kolay olurki ???

bu sna kalmış bi şey canım kontrolün bnde olması çok işime yaramışdı bir de tam alırken nefes vermeyi dene inşallah geçecek bu günler ama bir zamanı var işte inşallah o gün bu gündür

inşallah olacak tabiki bende yeni yenenelerdenim biliyosun haydi yen ve beraber bebek isteyenler topiğine geçelim:))

canım ilk yendiğin günü anlatırmısın acı sızı nasıl birşeydi zor oldumu anlamadınmı ???[/QUOTE]

inan hiç acımadı olmadı zannettim ama kanamamdan anladık görmesem inanmazdım yani o derece:)sadece psikolojik rahat olmak canım inan başka bişey değil bir de ben çok fazla nete giremiyrum geçmişi çok okuyamadım egzersizlerde nerdesin

canım ilk yendiğin günü anlatırmısın acı sızı nasıl birşeydi zor oldumu anlamadınmı ???[/QUOTE]

inan hiç acımadı olmadı zannettim ama kanamamdan anladık görmesem inanmazdım yani o derece:)sadece psikolojik rahat olmak canım inan başka bişey değil bir de ben çok fazla nete giremiyrum geçmişi çok okuyamadım egzersizlerde nerdesin

canım ilk yendiğin günü anlatırmısın acı sızı nasıl birşeydi zor oldumu anlamadınmı ???

inan hiç acımadı olmadı zannettim ama kanamamdan anladık görmesem inanmazdım yani o derece:)sadece psikolojik rahat olmak canım inan başka bişey değil bir de ben çok fazla nete giremiyrum geçmişi çok okuyamadım egzersizlerde nerdesin[/QUOTE]

ben mumla kendime aparat yaptım canım 12 cm onunla rahatım ...

ya bak şimdi kafam karıştı yenenlerin çoğu üstte yenmiş ben sanki öle yapamam gibi geliyor :S acaba nasıl kolay olurki ???

hayatım üstte falan nasıl olur bilemiyorum ben henüz üstte hiç yapamadım yalnız bildiğim birşey varsa o da kontrol sende olmalı o zaman korku da olmaz ben öyle yapıyorum gerekirse penisi elinle tut ve sen deliğe sok ben öyle yapmıştım belki işe yarar

hayatım üstte falan nasıl olur bilemiyorum ben henüz üstte hiç yapamadım yalnız bildiğim birşey varsa o da kontrol sende olmalı o zaman korku da olmaz ben öyle yapıyorum gerekirse penisi elinle tut ve sen deliğe sok ben öyle yapmıştım belki işe yarar

anladım canım yani aparatla çalışıyormuş gibi başlıcam işe

anladım canım yani aparatla çalışıyormuş gibi başlıcam işe

sana şunu da tavsiye ederim ilişkiye girmeden önce biraz aparatla çalış ondan sonra ilişkiye girmeye çalış bence ben ilk birkaç sefer ilişkiye girmeden önce egzersiz yapıyodum kendimi rahatlatmak için ondan sonra ilişkiye giriyoduk sen de öyle deneyebilirsin bana çok faydası oldu.

hiç aklın karışmasın 12 cmle çalışmışsın p..s çok daha kolay olacak rahat ol:34:pozisyon olarak ben hep altta rahat ederim derdim üstte yapamam derdim ama üstte yönü daha kolay buldum.sen de denersin

sana şunu da tavsiye ederim ilişkiye girmeden önce biraz aparatla çalış ondan sonra ilişkiye girmeye çalış bence ben ilk birkaç sefer ilişkiye girmeden önce egzersiz yapıyodum kendimi rahatlatmak için ondan sonra ilişkiye giriyoduk sen de öyle deneyebilirsin bana çok faydası oldu.

zaten aldım aparatımı yanıma öncesinden biraz kendimi aparatla rahatlatır öle denerim....

hiç aklın karışmasın 12 cmle çalışmışsın p..s çok daha kolay olacak rahat ol:34:pozisyon olarak ben hep altta rahat ederim derdim üstte yapamam derdim ama üstte yönü daha kolay buldum.sen de denersin

üstte derken yüzün eşine doğrumu diyorsun.kimi arkadaşlar sırtları eşlerine dönük olarak rahat olduğunu söylüyorlar

aynen öyle canım kendini rahat bırak olacak göreceksin. Hepimiz aynı şekilde başardık sen de başaracaksın.biz yaptıysak sen de yaparsın kendine inan ve güven.

canım evet biraz cesaretlenip başarıcam ve sonrası daha kolay olacak şimdi sürekli kafamda acının şiddetini çözmeye çalışıyorum acaba böylemi acaba şöylemi diye 1 defa yaşasam sonrası daha kolay olacak aslında allahım sen yardım et nolur

Back
X