- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #127.981
Arkadaşlar dün akşam yine egzersiz yaptım işaret parmağımı tamamen sokabiliyodum sonra orta parmağıma geçtim dün onuda sorunsuz alabildim içime. Parmağım daha uzun olsa dahada gitcekti. Şimdi öncelikle beni listeden bi güncelle cadıkedi :)) bide ben hızlı mı gidiyorum yavaş mı onu anlayamadım ilk başlarken geçen cumartesi günü işaret parmağımla başladım 3 gün onunla yaptım dün işte orta parmağıma geçebildim onda da çok rahatım acaba diyorum iki parmağa mı geçsem ? Bilemedim ..
acı hissi içerde olmuyor kenarlarda oluyor. bunaırmıs bi çözüm varmı?? canım o kadar hazırlamıştımki kendimi şimdi böyle soçlansın istemiyorum. ne önerirsin banaikinci boğumu geçti ama o his hala oluyo bu nok rmal mi? sonuna kadar gitmesede 3 parmak deneym mi hıı ne dersin[/Q ben parmak ıle calısamadım kalem den aparat yaptım nasıl yaptıgımı anlatım kısaca :)) sımdı yataga uzandım belıme yastık koydum gectırm aynanın karsısına once ıkınarak oradakı delıgı gormeye calıstım baktım var sonra kalemın once ucunu oraya yerlestırdım ıkınarak tabı,derın bır nefes aldım hafıf hafıf popoyu kaldırdım nefes verırken bıraz daha ılerı gıttı bıraz ole kaldı tabı aynaya bakamadım ıcerı gırmıstı zaten attım aynayı bı koseye yonunu ayarladım asagı dogru tabı gırıste acı oluyo olyle cok canın yanmıyor ıknarak nefes alıp vererek bıraz daha ılerı derken baktım kalem gırmıs aynı gun ıcersınde aynı ıslemı bır kac kez denedım ustune gıttım ve aksamında penıs denemesıyle bu ıs bıttı yendım vajıyı :)) umarım yardımcı olmusumdur:))
sağol sid. bende ayna aldım ama ıkınarak deniyim bi de. tebrikederim bu arada ne kadar çabuk keşke benimde akşam bitmiş olsa benim de derdim
acı hissi içerde olmuyor kenarlarda oluyor. buna bi çözüm varmı?? canım o kadar hazırlamıştımki kendimi şimdi böyle soçlansın istemiyorum. ne önerirsin banaikinci boğumu geçti ama o his hala oluyo bu normal mi? sonuna kadar gitmesede 3 parmak deneym mi hıı ne dersin?
oh be aksam yıne oldu yapamıcam dıye cok korktum:))) baya bı ara verrmıstım anestolden dolayı bır sey hıssetmıyorum ama onsuzda alamıyorum cok ozel olacak ama vajıyı yenen arkadaslar organzm olayı ne durum da ? bende artık hıssetmek ıstıyorum uyustugu ıcın mı boyle oluyo acaba
Arkadaşlar dün akşam yine egzersiz yaptım işaret parmağımı tamamen sokabiliyodum sonra orta parmağıma geçtim dün onuda sorunsuz alabildim içime. Parmağım daha uzun olsa dahada gitcekti. Şimdi öncelikle beni listeden bi güncelle cadıkedi :)) bide ben hızlı mı gidiyorum yavaş mı onu anlayamadım ilk başlarken geçen cumartesi günü işaret parmağımla başladım 3 gün onunla yaptım dün işte orta parmağıma geçebildim onda da çok rahatım acaba diyorum iki parmağa mı geçsem ? Bilemedim ..
teşekkür ederim sid:) ben mum deneyim dedim ama girdiremiyorum anlamadım bende. korkudan değil ama neden bilmiyorum girmiyor ya da ben girdiremedim parmakla hemen giriyo. diğerlerini ve bu sorularıma bi cvbınız var mı?
Merhabalar, bende yeni üyeyim. Şuan bu başlık altına yazılmış 12000 yazıyı okumaya çalışıyorum belki kendime yardımcı olabilcek şeyler bulmak ümidi ile... Aynı sorun bende de var 2 aylık evliyim , hala birlikte olamadık ve bu psikolojimi çok kötü etkiliyor bundan başka hiçbirşey düşünemez hale geldim :S
Kızlar bu vajiyi yendikten sonra cinsel hayat o kadar güzel oluyor ki. tamamen boşlukmuş dedikleri dogru herkesin. Benim yendiğim pozisyonu anlatayım. Belki yardımım dokunur..
Ayakta öne dogru eğilip kalçanızı yukarı kaldırın. Arka tarafta ayakta eşiniz nazikçe oraya p..s i soksun. Sakın korkmayın. İlk girişte bi sızı belki olur. bende olmuştu. Sonra girdiğini hissedeceksiniz. O p..s girince zaten vajinin dehşet derecede ıslanacak. Girince zevkleneceksiniz.Yaşamadığınız mutluluğu o sırada yaşayacaksınız. İnanın bana.Kaygan oldugundan çok harika hisler hissedeceksiniz. O pozisyonda genişlettikten sonra istediğiniz pozisyonda deneyin. Rahatlıkla p..s yolunu bulacaktır. bende çok şaşırmıştım. Eşimin yüzündeki gülümsemeyi görünce çok mutlu oldum. Onu çok şeyden mahrum bırakmışım. Tam 11 ay. Dile kolay. Şimdi acısını çıkartacağım.
Sakın korkmayın. İlişki bittiğinde vaji eski haline dönüyor. o kadar esnek ki inanılmaz. Küçücük oluyor. Ama yeterince istek, arzu olunca vaji ıslanıyor. Ve p..s rahatlıkla giriyor.Pes etmeyin sakın.
Herkese dua ediyorum Allah kimseye böyle bir dert vermesin diye. En yakın zamanda herkesten güzel haberler alırız inşallah...
Tatlım çok özür dilerim. İşe daldım. Kenarlarda acı hissettiğimi hatırlamıyorum ben, ya da katlanılamayacak kadar bir acı hissettiğimi hatırlamıyorum demeliyim. Zamanla alışacaktır orası. Yalnız şunu söyleyeyim ben parmaktan sonra aparata karşıydım ama aparat denediğimde daha raht olduğumu gördüm. İstersen aparatı kalınlaştırıp öyle dene?[/QUTE]
estağfirullah çıkmıcam diyip çevrimdışı görünce çok üzüldüm çıkacağınıda yazmadın diye ama neyse:) bak bak bendeki tavra bak sanki mecbursun:) durumumdan dolayı olsa gerek kusuruma bakma. sağolsun burdaki arkadaşlar cvp verdiler. bu urada mumla deniyim dedim olmadı sid sağolsun cvp yazdı senin eklicen bişey varmı canım
Tatlım aynen böyle okumaya devam et. Yaptıklarını da bize yaz. Egzersiz yaptın mı hiç?
Tatlım çok özür dilerim. İşe daldım. Kenarlarda acı hissettiğimi hatırlamıyorum ben, ya da katlanılamayacak kadar bir acı hissettiğimi hatırlamıyorum demeliyim. Zamanla alışacaktır orası. Yalnız şunu söyleyeyim ben parmaktan sonra aparata karşıydım ama aparat denediğimde daha raht olduğumu gördüm. İstersen aparatı kalınlaştırıp öyle dene?[/QUTE]
estağfirullah çıkmıcam diyip çevrimdışı görünce çok üzüldüm çıkacağınıda yazmadın diye ama neyse:) bak bak bendeki tavra bak sanki mecbursun:) durumumdan dolayı olsa gerek kusuruma bakma. sağolsun burdaki arkadaşlar cvp verdiler. bu urada mumla deniyim dedim olmadı sid sağolsun cvp yazdı senin eklicen bişey varmı canım
Yazdım ben de sana cevap. Aslında çıkmadım , bigisayarda sayfa hep açıktı ama işe dalınca gelip bakmakta biraz geciktim
Mum dediğin beyaz bakkal mumu mu?
Hayır hiç denemedim egzersizi :S
Arkadaslar bende 1aylık evlıyım ve aynı sorun bendede war ılkgunler korkudan gecer dıye dusunduk ama baktık olmuyor cerrahpasa tıp fakultesı sıbel hanımdan yardım almaya basladık bır kıtap ısmı verdı cem kecenın vajınısmusun ustesınden gelmek dıye 1hfta snrayada randevu verdıtedavı 3ay surecekmıs bana cok uzun zaman gıbı geldıdaha once busekılde aynı hastanede tedavı olup basarı saglayan warmı
bak ne güzel canımsenin bir şey kalmamış biraz daha cesaret ve bi bakmışsın tamamen olmuş canım bi de p..i popoya doğru hafif eğimli olarak ittirmeyi dene çünkü direk ittirdiğinde acı hissedebilirsin zorlamadan dolayı.
orayı akordeon gibi düşün,ilişki esnasında esniyor ve sonra eski haline dönüyor.hadi bakalım bugün yarın gelinsin...
cnm zaten ilk başta p.... denerken yönünü tam tutturamadıgımız için canım acıyodu yanıyodu orası yappamıcam falan die ofladım sinirlendim sonr pes etmedim baktım yönünü tutturunca hiç acı yok kendiliginden giiriyo ama ben kızlara burdan parmagı öneriyorum bana başta parmak çokkkkkkkkkkkkkk itici gelmişti kesinlikle yapmam diyodummm ama p.... denedikten sonra dedim bide parmak la bakıcam dedim ve uyuşturucu krem falan yok hiç bi jel yok sadece p......denerken sadece bebe yagı sürmüştük o az bişi bvardı bakrım bütün parmagım giriyo hemde çok rahat parmakla yapınca hissediyosum kulak çöpü falan öle olmuyo parmak en etkili inanamıyosun ne kadar geniş oldugunu ya ben şok oldum çok kişiden duydum orası oda gibi dediklerini ama inandırıcı gelmemişti ama kızlar inanın oda gibiii geniş:) bu gün eşim nöbetçi bu gün biraz daha egzersiz yapıcam rimelle kalışlaştırıp yarında eşimle denicem bakalım kızlar hayırlısıı ya bitsin artıkkk........bide bişi sormak istiyorum yönü popoya dogru oranın p........ alırken sırtım eşime dönük rahat giriyo ama ben rahat duramıtorum pozisyonu tam ayarlayamıyorum bakalım
Hayatım parmak biraz daha yumuşak olduğu daha rahat yerleştiriyorsundur
Mum hangi mum, beyaz bakkal mumu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?