Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu kadar umutlanmışken hırslanmışken başa dönmek ağlamk istemiyorum.......................................................... çok kızgınım kendime. iyiki varsınız. akşam bu işi başarmış olmalıyım Allah'ın izniyle.en azından mum olayını.
mumu sardım sarmaladım, belimin altına yastık aldım, aynayı da aldım. vajiyi ıkınmayla ya da nefes almayla açıyorum biraz sonra mumu yerleştiriyorum aşağıya popoya doğru ama gitmiyor ..... mumu dediğim sebepten istiyorum denediğim bişeyden dönmek yenilmekmiş gibi geliyo lütfen yol gösterin bana

İllaha mumla devam etmek istiyorsan Althea sana yol gösterir. Ama amacın mum değil başka bir aparatsa, 1 tane kulak çubuğunu al, 4-5 kat peçete sar, 2 kat da kağıt havlu sar, streçle, eldivene ya da prezervatife geçir, jelle ve bir de onu dene. Bu aparatın girişi peçetelerin ucunu kıvırdığın için giriş kısmı daha ince ortaları daha kalın oluyor

onu da denicem canım sağol önemli olan sonuç sizi seviyorum:)aptalca gelebilir ama benim yanımda oldğnnz için mutluyum

Tatlım yalnız değilsin hepimiz bu yoldan geçtik

Sana yapılan yardımlar sayesinde vajinismusu yendiğin zaman sen de buraya daha çok uğrayıp yenemeyenlere yardım etmek için can atıyorsun

Biz de seni seviyoruz, arkandayız, destekçiniz

msn kullanıyor musun? Ben çok kullanmam ama sana online destek vermek için özelden mesaj atayım adresimi ekle istersen?

Son düzenleme:
teşekkür ederim sid:) ben mum deneyim dedim ama girdiremiyorum anlamadım bende. korkudan değil ama neden bilmiyorum girmiyor ya da ben girdiremedim parmakla hemen giriyo. diğerlerini ve bu sorularıma bi cvbınız var mı?

canım bende mumla deneyıp yapamamıstım,olmadı dıye umutsuzluga kapılma parmakla dene yıne bır kac gun kendını rahat hısedersın bırde orası alısır ama yapamıyorum dıye bırakma ustune gıt olucak de

moral bozmak yok başa dönmek diye bişey hiç yok.daha önce de yazdım eski arkadaşlar bıkmıştır belki senin için yine yazayım,ben 7cm mumla çalışırken gün geldi vajinin yerini bulamadım,şekilden şekile girdim yok ne yaptıysam olmadı.en son eşim acıdı halime yoruldun uğraşma artık dedi bıraktırdı.ama ertesi gün 3 cm birden ilerledim.diyeceğim şu ki bir gün olamadı diye olmayacak diye bişey yok.3 mumla çalış.bütün mumların uçlarını yuvarla.mumu kalınlaştırmak için kağıt havlu kullan ve streçle sabitle canım.prezervatif ve bol jel kullanmayı da unutma.diyelim ki normalde 7cmle çalışıyorsun bu 2 numaralı mumun olsun.1 nolu 6cm 3 nolu da 8 cm olsun.yani çalıştığın cm in 1 cm altı ve 1 cm üstü toplam 3 mum.egzersize herzaman 1. mumla başla ki güvenin gelsin.sonra zaten çalışmakta olduğun 2 numarılıyla devam et 15-20dak kadar içinde beklet onu çıkartır çıkartmaz 3 nolu mumu yolla gitsinokadar kolay oluyor ki şaşırıyorsun.popnun altında yastık olursa yönü bulman daha kolay oluyor.bacaklarını iyice aç ıkın ve nefes verirken yavaş yavaş mumu içeri gönder.mumun yönü popoya doğru yani biraz eğimli olacak.eğer gitmiyorsa ya da acıdığını hissedersen yönünde sorun var demektir.baktın yine olmadı parmak çalıştıktan sonra hemen mumu dene ve mutlaka içinde beklet.baya uzun yazadım umarım okurken sıkılmazsın.aklına takılan en ufak şeyi bile sor canım çekinme

Son düzenleme:

nasıl sevinirim anlatamam. sen at msjı ben özelden yazamıyorum ben hemen hesap açıyorrum

canım çok tşkkr ederim. en son anlattığın şekilde de yaptım ama tekrar tekrar yapıcam sağol desteğin için

canım benım sımdı yataga uzan belıne yastık koy basını yasla bı yere aynaya bak ıkın nefes al nefesı verırken poponu hafif kaldır mumu yerleştir sorasında ben aynaya bakamadım oraya bısey gırmesı hıssı benı korkutmustu:)) aynayı kaldırmıstım sora bu dedıklerımı tekrarla az az gırsın bırden almaya calısma bu sure uzayabılır eger ıttırıp ılerlemıyorsa popoyonune yanı aşagı tarafa ıttır olmadıgı nı hısettıgın zaman cıkarma sakın bekle 5 dk 10 dk aparat ıcındeyken kendını hazır hıssettıgınden aynı yerden devam et

Kızlar merhaba. Şu an egzersiz yapamıyorum ortamım pek musait olmadıgı için. Ama aklıma takılan bir sey var. Egzersiz yaparken aparatın uzunlugu degil degil mi verdiginiz cm ler? Çevresi 11 cm di benim en son. Boy olarak da 10 cm di. Lakin biraz daha ilerletmek istedim takılıp kaldı bir yere ve acı hissettim. Bir kac defa denedim ama yine olmadı 10 cm'den ileri gitmiyor. Bu konuda bilgi verir misiniz kızlar? Bu defa da aklıma bu takılıp duruyor ve geriliyorum.

canım çok tşkkr ederim. en son anlattığın şekilde de yaptım ama tekrar tekrar yapıcam sağol desteğin için

rica ederim ne demek canım.bence yönünde problem var yoksa mum hemen ilerliyor.zaten bence mum ya da aparat aynı şey parmakta içerde bekletemiyorsun o yüzden mumla devam etmen taraftarıyım ama parmakla yenen de çok arkadaş var.nasıl rahat ediyorsan öyle çalış.birdahaki egzersizinden sonra buraya mum oldu diye yazacaksın ben sana güveniyorum

Merhaba. Evet cm olarak bahsedilen şeyler çevresi. Eğer ileri gitmiyor da takılıyorsa yönü yanlıştır. Bu fotoğraf yardımcı olur belki size Üstüne yazı da yazmıştım

verdiğimiz cmler çalıştığımız aparatın çevresi canım.yani çalıştığımız aparatın çevresini iple ölçüp cetvelden bakıyoruz.boy olarak 10 cm iyi gibi yanlış bir bilgi vermek istemem ama vajinin haznesi okadar olabilir ya da yönde sorun olabilir:26:bunu aklına takma canım.ahh şu vajiyi yendikten sonra doktora gitsek herşeyi söyleyecek doktorlar ama onun için de böyle bir topic lazım sanırım ben çok korkuyorum o koltuğa çıkmaya yaw:18:

canım ekledim ben seni. sid sana da çok teşekkür ederim:)

buarada canım 11 cm deysen niye duruyorsun eş denemesine geçsene.p...s mumdan çok daha kolay daha yumuşak olduğu için daha kolay oluyor

tesekkur ederm cadıkedi. Egzersize basladıgım zaman bunu dikkate alacagım

Beni rahatlattın altha teşekkur ederim. Doktora benim de hiiiççç cesaretim yok :S

devam ediyorum cnmm
sen ne durumdasın canım?jeline de kavuştuğuna göre mazeretin kalmadıçaktırmadan seni takibe aldım haberin olsun yeneceğin günü heyecanla beklyorum canım

ayy takip edilmek korkuttu beni jelimi aldım çok şükür işte parmak mum çalışıyorum akşam eve gidince geçen hafta eş demesi yaptık ama fiyaskoydu yaa üff benim cnm acıyo yaprken neden :44:

buarada canım 11 cm deysen niye duruyorsun eş denemesine geçsene.p...s mumdan çok daha kolay daha yumuşak olduğu için daha kolay oluyor

canm ben bi hata yapıp yıkama jeli eli ile egzersiz yaptım ki 2 gün de 11 cm yapmaya baslamıştım. Cesaretim gelmişti ama sanırım jelen dolayı mantar oldu acaib bi ağrı cektim. Sonra da annemlere geldim maalesef deneyemeden :S Şu an kendi evimde olmadıgım için burda egzersiz yapamıyorum :s Cesaretim büyük oranda geldi ama imkanlar işte :)

hehehehnormalde canın pek yanmıyor kendini sıktığın zaman acı oluyor ya da yönden dolayı acı hissdebilirsin .pozisyon değiştirmeyi dene ben hep altta rahattım üstte asla yapamam diyordum ama nasıl olduysa üstteyken olduo yüzden pozisyon da değiştirmekte yarar var.eş denemsinden önce mumu içinde bekletiyor musun?

nasıl egzersiz yapabildin onunla çok fena yakıyor.bak bir yıkama jeli maduru da benim ama benimki biraz komik vajiyi yendikten sonra uygulama aşamasındayken jel bitti ve prezervatifin yanında numune verdikleri jel ve temizleme jeli vardı eşimden jeli istedim.neyse sonra bende bir acı bir yanma yangııınnn vaaaaarrrr diye bağırasım geldimeğer eşim yanlışlıkla temizleme jelini vermiş.sen bana süikast mı düzenledin diye söylendim durdum adamaben 11.5 cmde yenmıstım ama bukadar kolay olduğunu bilseydim okadar beklemezdim kesinlikle.senin zaferin de yakın görünüyor.en kısa zamanda kurutulursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…