• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım bu illetten egzersizsiz kurtulan olmuyor. Egzersiz yapmak demek çözmenin yarısı demek. En azından bu sayfanın başına git ve kegel egzersizlerini okuyup yapmaya başla. Sonra da kendini hazır hissettiğinde parmak egzersizine geç. Ben 1 yıl erteledim ve inatla 4 gün egzersiz yapıp yendim. İnan ki kesin çözüm egzersiz;)

Denemeye başlayacağım egzersizleri bugünden itibaren , başka neler yapmam gerekiyor ?

kizlar bana bi yardim edin. az önce egzersiz yaparken bastan basladim. serceyi aliyorum, isaret parmagini da hepsini aldim. iki parmakta ilk bogumdan sonra takiliyorum. simdi ben isaretle orta parmagi yan yana böyle birlestirip ittiriyorum ama sanki biri giriyor biri takiliyor. ne önerirsiniz? ben parmaklarimi jelleyip yapiyorum. bide bolca nefes verirken ikininca kesinlikle aciliyor orasi ama iki parmagi alamiyorum ilk bogumdan sonra neden acep :14:

Tatlıcım yan yana değil küs işareti şeklinde yapıp yerleştir iki parmağı. Orta parmağı işaret parmağının üstüne bindirip dene:34: İleri gitmiyorsa yönü yanlıştır:34:

canım onun kadar ama daha uzun. rengi de beyaz değil yeşil :) :) yerleştiremiyomuyum yoksa. önce 3 parmak mı yapıyım mum mu bunu da cvplar mimın lütfen:1:

Hangisinde rahatsa öyle devam et:34: Mumu nasıl yerleştiriyorsun? Peçeteye falan sardın mı? Streç film geçirdin mi?

canım bu dediğim pozisyonu bende tak diye yapamadım elbette. Sürekli denedik. Sakın pes etme. Çok kolay bir pozisyon.

Evet göremediğin için korku daha da azalıyor, birde kendimi kasmamayı başarsam. Peki sen egzersiz gibi şeyler yaptın mı sadece bu pozisyonumu deneyerek başardın ?

Denemeye başlayacağım egzersizleri bugünden itibaren , başka neler yapmam gerekiyor ?

Canım egzersizlere başla, önce serçe parmaktan başla... Eğeer yerleştirmeyi başarırsanız buraya yaz. Ben ya da başka arkadaşlarımız seni daha sonraki adımın için yönlendiririz:34: Serçe parmağını jelle, yavaş yavaş içine almaya çalış;) Derin nefes al ver, küçük tuvaletini yapıyor gibi ıkın;)

Hangisinde rahatsa öyle devam et:34: Mumu nasıl yerleştiriyorsun? Peçeteye falan sardın mı? Streç film geçirdin mi? [/

sanki aparata geçsem dahamı rahat alcam penisi diye düşündüm. nihayetinde parmak benim :) ama penis dışardan dahil olcak bana :26: peçeteye sardım, streçe sardım prezarvatife geçrdim ayna aldım önüme vjinin önüne geldim itiyorum ama gitmiyoooor?

Hangisinde rahatsa öyle devam et:34: Mumu nasıl yerleştiriyorsun? Peçeteye falan sardın mı? Streç film geçirdin mi? [/

sanki aparata geçsem dahamı rahat alcam penisi diye düşündüm. nihayetinde parmak benim :) ama penis dışardan dahil olcak bana :26: peçeteye sardım, streçe sardım prezarvatife geçrdim ayna aldım önüme vjinin önüne geldim itiyorum ama gitmiyoooor?

Umutsuzluğa kapılma. Yöntem doğru ama yön yanlış sanırım :1: Poponu hafifçe yukarı kaldır, belinin altına yastık koy, bir de öyle dene, girişte daha çok yanma hissedersin parmağa kıyasla ama biraz ilerleyince o da geçer:34: Bak gör aparatı alınca daha mutlu olacaksın ve daha çabul ilerleyeceksin:34:

Ayrıca; mum parmağa göre daha düz ve sert olduğu için yönünü sen tayin etmelisin düz yerleştirme, mumu biraz yukarı kaldır yönü aşağı olsun yani

Son düzenleme:
teşekkür ederim sid:) ben mum deneyim dedim ama girdiremiyorum anlamadım bende. korkudan değil ama neden bilmiyorum girmiyor ya da ben girdiremedim parmakla hemen giriyo. diğerlerini ve bu sorularıma bi cvbınız var mı?

merhaba canım ben mumla çalışmıştım ucunu yuvarlayıp biraz da kenarlarını inceltmiştim.daha önce parmakla çalıştıysan mum biraz sert gelebilir.nasıl rahat ediyorsan o şekilde çalışmaya devam et ki güvenini kaybetme.zaten p...s çalıştığımız bütün aparatlardan ve parmaktan daha yumuşak yani egzersiz aşaması daha zor aslında.mumla çalışmak istersen yardımcı olmaya çalışırım canım.Allah kolaylık versin

benim önericeğim tedavi sadce 24 saat ve 3 gün gün içerisinde bitiyor dikkatinize ben okadar zor vaka olmama ragmen 2 gün aşmıstım saolsun doktorumun sayesinde
kurtulmak istiyorsanız bana yazın size yardım etmek istiyorum
yuzdeyuzakrep özel mesaj atamıyorum sana belirli sayıda yazı yazmak gerekiyormuş foruma yardımcı olursan sevinirim

teşekkür ederim canımbenim seni çok sıkıyormuşum gibi bi his oluştu bende ama bana ilk cvp ve GAZ :)veren sen oldğn için heralde daha rahat ve yakın hissediyorum, lütfen diğer arkadaşlarım kızmasın bana hepinizi gıyabınızda çok seviyorum ve bi şekilde tanıyıp diyalog kurabildiğim için çoooook mutluyum eminim benim gibi hisseden çok arkadaşım var burda. cadıkedi. beray, sid , althea ve çözüm bulmaya çalışan bu onurlu neferlere çook teşekkürler

Son düzenleme:
teşekkür ederim canımbenim seni çok sıkıyormuşum gibi bi his oluştu bende ama bana ilk cvp ve GAZ :)veren sen oldğn için heralde daha rahat ve yakın hissediyorum, lütfen diğer arkadaşlarım kızmasın bana hepinizi gıyabınızda çok seviyorum ve bi şekilde tanıyıp diyalog kurabildiğim için çoooook mutluyum eminim benim gibi hisseden çok arkadaşım var burda. cadıkedi. beray, sid , althea ve çözüm bulmaya çalışan bu onurlu neferlere çook teşekkürler

Hayır tatlım asla asla asla sıkılmıyorum :) Her konuda rahat yazabilirsin :34:

Ben sende bendeki azmi ve isteği görüyorum. Göreceksin çok kısa sürede yeneceksin:34: Sen bugün o aparatı içine alacaksın ve daha da gaza geleceksin:34:

mumla çalışan,çalışmak isteyip de nerden başlayacağını bilemeyen bu konuyla ilgili aklına takılan birşey olan arkadaşım varsa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim yazmaya çekinmeyin lütfen:16:

Hayatım hızlı gidersen hızlı yenersin:34: Ben hızlı gittim hızlı yendim:34: Ama hızdan kasıtım emin olmadan diğerine geçmemek. Yani hızlı yapayım diye bir egzersizden tam emin olmadan diğerine geçme:50: Gayet iyi gidiyorsun, ilk uygun anımda güncelleyeceğim, eğer son aşamada oldukça rahatsan bir sonraki aşamaya geçebilirsin:34: :34:

cadı kedı benı unuttunmu ekımın son gelınıyım 26 ekımde yendım ama sonra regl donemın geldı esım egıtıme gıttı araya zaman gırmıstı tekrar 2 sefer yapamadık oysakı yenmıstım vajıyı hatta olurmu dıye sormustum neysekı aksamkı denememızde tekrar oldu araya zaman gırmemesı lazım gerek galıba 3 yıl vajı ıle mucadele ettım esım hep pesımde bıseyler ıstıyodu erkek adam nede olsa ben korktugum ıcın pek ıstemezdım sımdı ole bı duruma geldıkkı suan ben adamın yakasını bırakmıyorum az once bugun iş yerinde kendını yorma bana lazımsın dıyorum durum tersıne dondu yanı :))))

cadı kedı benı unuttunmu ekımın son gelınıyım 26 ekımde yendım ama sonra regl donemın geldı esım egıtıme gıttı araya zaman gırmıstı tekrar 2 sefer yapamadık oysakı yenmıstım vajıyı hatta olurmu dıye sormustum neysekı aksamkı denememızde tekrar oldu araya zaman gırmemesı lazım gerek galıba 3 yıl vajı ıle mucadele ettım esım hep pesımde bıseyler ıstıyodu erkek adam nede olsa ben korktugum ıcın pek ıstemezdım sımdı ole bı duruma geldıkkı suan ben adamın yakasını bırakmıyorum az once bugun iş yerinde kendını yorma bana lazımsın dıyorum durum tersıne dondu yanı :))))

Tatlım unutur muyum hiç :D Ben sana cevap vermiştim :9:

Bu ara o kadar çok kişiye yazıyorum ki hatları karıştırıyor olabilirim ama :1:

Aynen ben de eşimin peşindeyim sürekli ama adam bir ruhsuz ki sorma canımı çok sıkıyor bu durum...

Burada yenen arkadaşlar bahsediyor "eşimin yüzündeki gülümseyi görmem bana yetti" diye... Bizimki o kadar ruhsuz ki ne sevindiği belli ne zevk aldığı ne isteği:41: Sürekli ben peşindeyim eve gelince üstüne atlıyorum falan:41: Ben istemesem isteyeceği yok:41::41:

Bir ara şüphelendim benden başkası mı var acaba dedim. Bir insan hem de akrep burcu olup bu kadar mı soğuk olur sekse karşı yahu:41: Casus program kurdum bilgisayarına şimdilik bir açığını yakalayamadım :1:

kkızlar olmuyor ya kfayı yicem 2 parmak tamam ama mumu dediklerinizi yapıyorum olmuyoo napcam been
egzersizi nasıl yapıyorsun anlatır mısın?ya da nerde takılıyorsun mum hemen kayıp gıdıyordu ben calısırken sadece yön yanlışsa zorladığım zaman bıraz canım yanıyordu:26:aklını karıştırmak istemem ama ben parmak yerine mum ya da başka aparatla çalışmanı tavsiye ederim.çünkü ben mumu içimde bekletme yöntemiyle 4 saatlik çalışmayla 7 cmden 10 cme çok rahat geçmiştim

kkızlar olmuyor ya kfayı yicem 2 parmak tamam ama mumu dediklerinizi yapıyorum olmuyoo napcam been

"olmuyo" yok bizim lugatta yokkkkkkk "olacakkkkk"

O zaman önce 3 parmağa geç. hem 3 parmağa geçip yenenler de var:34: Baktın 3 parmak yapıyorsun aparata bir daha geç:34:

İstersen Althea'ya sor mum ile doğru çalışma nasıl oluyor o sana söylesin:34:

Ya da mumu boşver benim aparat yöntemimi dene:34:

OLACAKKKKKKK:34:

sen ne durumdasın canım?jeline de kavuştuğuna göre mazeretin kalmadı:1:çaktırmadan seni takibe aldım haberin olsun yeneceğin günü heyecanla beklyorum canım:16:

Back
X