- 25 Mayıs 2011
- 2.158
- 326
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #127.961
bende 5 aylık evlıyım cok doktora gıttım ama bu sorunu asamadım yardımcı olursan cok sevınırım kusura bakma ozelden mesaj atamadıgım ıcın bu sekılde cvp yazıyorum
Eee CanlarımmmYokmu Sorusu Olannn ?? [/
günaydınnn
ben yenmiştim aslında vajı denen belayı ama sadece yendiğim pozısyonda denıyoruz başka turlu olmaz gibi geliyo.eşim de itiraf etmiyo ama oda korkuyo galiba geleneksel pozısyonda olmayacak diye kıyamam onadaha hiç içime b....şalamadı sence gerçekten yendim miii
bilemiyorum egzersizlere devam ediyorum hala.bebek istiyoruz napalım bizzz
Canım ben de yendim ama ben de aynı pozisyonda yapabiliyordum sadece ama sonra art arda ikinci pozisyonu denedim. İlk önce yendiğim pozisyonda aldım içine orayı esnettikten hemen sonra başka pozisyonda denedik. Başardık. İstersen sen de bir de öyle dene
Canım ben de yendim ama ben de aynı pozisyonda yapabiliyordum sadece ama sonra art arda ikinci pozisyonu denedim. İlk önce yendiğim pozisyonda aldım içine orayı esnettikten hemen sonra başka pozisyonda denedik. Başardık. İstersen sen de bir de öyle dene
sen ne desen doğru çıkıyo gene senı dınlıcem :)) inşallahhh olurrr
sen ne desen doğru çıkıyo gene senı dınlıcem :)) inşallahhh olurrr
Ne desem doğru mu çıkıyor yafSevindim vallaha
cadıkediiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gitme biyere lütfen
bişey sorcam ben 2 parmaktaydım ya... şimdi denedim ilk boğumdan daha fazla girdi ama ilerledikçe zorlamadan yırtılacakmış gibi geldi acıdan değil ama zorlama o kadar fazla hissediliyoki yırtılcak diye koktum bıraktım. napıyım ben şimdi. bekliyorum lütfen oysaki çok emindim ben sizle konuştuktan sonra.. bu arada senin anlttığın pozisyonda yaptım diğerine göre daha rahat oldu ama böyle bişey oldu.. heeeeeeeeeeeeeeellllllllppppp
acı hissi içerde olmuyor kenarlarda oluyor. buna bi çözüm varmı?? canım o kadar hazırlamıştımki kendimi şimdi böyle soçlansın istemiyorum. ne önerirsin banaikinci boğumu geçti ama o his hala oluyo bu normal mi? sonuna kadar gitmesede 3 parmak deneym mi hıı ne dersin
acı hissi içerde olmuyor kenarlarda oluyor. bunaırmıs bi çözüm varmı?? canım o kadar hazırlamıştımki kendimi şimdi böyle soçlansın istemiyorum. ne önerirsin banaikinci boğumu geçti ama o his hala oluyo bu nok rmal mi? sonuna kadar gitmesede 3 parmak deneym mi hıı ne dersin[/Q ben parmak ıle calısamadım kalem den aparat yaptım nasıl yaptıgımı anlatım kısaca :)) sımdı yataga uzandım belıme yastık koydum gectırm aynanın karsısına once ıkınarak oradakı delıgı gormeye calıstım baktım var sonra kalemın once ucunu oraya yerlestırdım ıkınarak tabı,derın bır nefes aldım hafıf hafıf popoyu kaldırdım nefes verırken bıraz daha ılerı gıttı bıraz ole kaldı tabı aynaya bakamadım ıcerı gırmıstı zaten attım aynayı bı koseye yonunu ayarladım asagı dogru tabı gırıste acı oluyo olyle cok canın yanmıyor ıknarak nefes alıp vererek bıraz daha ılerı derken baktım kalem gırmıs aynı gun ıcersınde aynı ıslemı bır kac kez denedım ustune gıttım ve aksamında penıs denemesıyle bu ıs bıttı yendım vajıyı :)) umarım yardımcı olmusumdur:))
arkadaslar kusura bakmayın ben cok soru soruyorum ama ben sıteyı bulduktan ve mesajları okuduktan sonra benı anlayabılecek bırılerını gorunce neyı soracagımı neyı anlatacağımı sasırdım... parmak egzersızıne basladım garıp ama isaret parmagından basladım ılk bogumdayım suanda ama kafama takılan bırsey var kulak çubuğuyla nasıl oluyor ben dusununce bıle içim tuhaf oluyor sankı parmak daha kolay ama bılemedim
Arkadaşlar dün akşam yine egzersiz yaptım işaret parmağımı tamamen sokabiliyodum sonra orta parmağıma geçtim dün onuda sorunsuz alabildim içime. Parmağım daha uzun olsa dahada gitcekti. Şimdi öncelikle beni listeden bi güncelle cadıkedi :)) bide ben hızlı mı gidiyorum yavaş mı onu anlayamadım ilk başlarken geçen cumartesi günü işaret parmağımla başladım 3 gün onunla yaptım dün işte orta parmağıma geçebildim onda da çok rahatım acaba diyorum iki parmağa mı geçsem ? Bilemedim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?