Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bişey sorcam ben 2 parmaktaydım ya... şimdi denedim ilk boğumdan daha fazla girdi ama ilerledikçe zorlamadan yırtılacakmış gibi geldi acıdan değil ama zorlama o kadar fazla hissediliyoki yırtılcak diye koktum bıraktım. napıyım ben şimdi. bekliyorum lütfen oysaki çok emindim ben sizle konuştuktan sonra.. bu arada senin anlttığın pozisyonda yaptım diğerine göre daha rahat oldu ama böyle bişey oldu.. hellllllllpppppppppppppp

bişey sorcam ben 2 parmaktaydım ya... şimdi denedim ilk boğumdan daha fazla girdi ama ilerledikçe zorlamadan yırtılacakmış gibi geldi acıdan değil ama zorlama o kadar fazla hissediliyoki yırtılcak diye koktum bıraktım. napıyım ben şimdi. bekliyorum lütfen oysaki çok emindim ben sizle konuştuktan sonra.. bu arada senin anlttığın pozisyonda yaptım diğerine göre daha rahat oldu ama böyle bişey oldu.. heeeeeeeeeeeeeeellllllllppppp

Canım normal... Acı yoksa bir sorun yoktur merak etme. Yırtılmaz korkma

Tekrar tekrar dene

acı hissi içerde olmuyor kenarlarda oluyor. buna bi çözüm varmı?? canım o kadar hazırlamıştımki kendimi şimdi böyle soçlansın istemiyorum. ne önerirsin bana ikinci boğumu geçti ama o his hala oluyo bu normal mi? sonuna kadar gitmesede 3 parmak deneym mi hıı ne dersin?

oh be aksam yıne oldu yapamıcam dıye cok korktum:))) baya bı ara verrmıstım anestolden dolayı bır sey hıssetmıyorum ama onsuzda alamıyorum cok ozel olacak ama vajıyı yenen arkadaslar organzm olayı ne durum da ? bende artık hıssetmek ıstıyorum uyustugu ıcın mı boyle oluyo acaba

Son düzenleme:
Arkadaşlar dün akşam yine egzersiz yaptım işaret parmağımı tamamen sokabiliyodum sonra orta parmağıma geçtim dün onuda sorunsuz alabildim içime. Parmağım daha uzun olsa dahada gitcekti. Şimdi öncelikle beni listeden bi güncelle cadıkedi :)) bide ben hızlı mı gidiyorum yavaş mı onu anlayamadım ilk başlarken geçen cumartesi günü işaret parmağımla başladım 3 gün onunla yaptım dün işte orta parmağıma geçebildim onda da çok rahatım acaba diyorum iki parmağa mı geçsem ? Bilemedim ..

bana parmak çok tuhaf geliyordu.bende senin gibi işaret parmağından başladı ve girdi. kulak çöpü hiç yapmadım. parmağı yapabiliypsan gerekte yok bence. işaret parmağından sonra -cadikedi demişti sanırım- küs işareti yapar gibi yapıp 2 parmak dene sonrada 3parmak.

bence gayet iyi gidiyordun. ben sadece 3 kere egzersiz yaptım. tabi araya bayram vs. girdi 3günde değil 1-2 hafta içinde yaptım bunları

teşekkür ederim sid:) ben mum deneyim dedim ama girdiremiyorum anlamadım bende. korkudan değil ama neden bilmiyorum girmiyor ya da ben girdiremedim parmakla hemen giriyo. diğerlerini ve bu sorularıma bi cvbınız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…