acı hissi içerde olmuyor kenarlarda oluyor. bunaırmıs bi çözüm varmı?? canım o kadar hazırlamıştımki kendimi şimdi böyle soçlansın istemiyorum. ne önerirsin bana

ikinci boğumu geçti ama o his hala oluyo bu nok rmal mi? sonuna kadar gitmesede 3 parmak deneym mi hıı ne dersin[/Q ben parmak ıle calısamadım kalem den aparat yaptım nasıl yaptıgımı anlatım kısaca :)) sımdı yataga uzandım belıme yastık koydum gectırm aynanın karsısına once ıkınarak oradakı delıgı gormeye calıstım baktım var sonra kalemın once ucunu oraya yerlestırdım ıkınarak tabı,derın bır nefes aldım hafıf hafıf popoyu kaldırdım nefes verırken bıraz daha ılerı gıttı bıraz ole kaldı tabı aynaya bakamadım ıcerı gırmıstı zaten attım aynayı bı koseye yonunu ayarladım asagı dogru tabı gırıste acı oluyo olyle cok canın yanmıyor ıknarak nefes alıp vererek bıraz daha ılerı derken baktım kalem gırmıs aynı gun ıcersınde aynı ıslemı bır kac kez denedım ustune gıttım ve aksamında penıs denemesıyle bu ıs bıttı yendım vajıyı :)) umarım yardımcı olmusumdur:))