Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

peki o bölge için kullanması sakıncalı olmasın tam vajinin girişinemi sürdün yoksa nasıl yaptın cidden uyusturuyomu hisetmiyomusun

canım haydar dümenin reçetesinde de var o sprey oraya sıkıyorsun ama inan iş beyinde bitiyor,yapacağım diye odaklanırsan olur o iş,egzersiz yapmaya çalış daha önce,hepimize korkunç geliyordu,bende senin gibi ilk önce p..s ile yenmeye çalıştım ama olmadı artık biryerden sonra gözün bişey görmüyor olsun da diyosun,inşallah yenersin..

peki o bölge için kullanması sakıncalı olmasın tam vajinin girişinemi sürdün yoksa nasıl yaptın cidden uyusturuyomu hisetmiyomusun

canım zaten onun ucu ince uzun çubuktan oluşuyor. Prospektüsündede yazıyor vajinal dkişlerde kullanılır diye yani hiçbir sakıncası yok. Girişine ve birazda iç kısmına sürmüştüm 5 dk içinde taş gibi oldu hiçbirşey duymadım...

bende p.. biraz giriyor ama sonunu getiremiyoruz. kendimi kasmadığımı düşünüyorum.bende anlayamadım nası bişey bu! insanlar ilk geceden nası yapıyorlar.

canım bana o yanma tam olarak nerede oluyor söylermisin yani tam girişte mi yoksa iç kısımdamı? Benim ilk gecemde popo kısmımda acayip bi baskı hissetmiştim ...

bende p.. biraz giriyor ama sonunu getiremiyoruz. kendimi kasmadığımı düşünüyorum.bende anlayamadım nası bişey bu! insanlar ilk geceden nası yapıyorlar.

p..s biraz giriyorsa daha neyi bekliyorsun demekki ondan korkmuyorsunkendini sıkarsan canın biraz yanar,çünkü orayı zorlamış olursunuz.belki yönde problem vardır.başı girdikten sonra gerisi pıt diye gidiyor.size biraz cesaret gerek yoksa geyet iyi durumdasınız

cnm anestoldamı aynı vajinini girişine sürülüyo kasmamaya calıstıgımda sanki içim bi tuhaf oluyodu ama eşim ittirdi kendini yırtılır gibi oldu o ara ıkındım sanki yırtıldı hiesttim ama eşim korkma daha ucunun minnacıgı girdi tam girmedi dedi kasmamaya calısmak için neler denedm bende içtim ki hiç sevmememe ragmen rahatlarım dedim olmadı kas gevsetici içtim jeller sürdüö emla 0.5 grm kullandm olmadı bu anestol ne ilkkez duydum bakalım napacaz böyle gidersek seneye bu iş olur he ne dersiniz artık olsun yaa bende karı koca olmak istiyorum

canım bana o yanma tam olarak nerede oluyor söylermisin yani tam girişte mi yoksa iç kısımdamı? Benim ilk gecemde popo kısmımda acayip bi baskı hissetmiştim ...

egzersizde hissettiğin yanma gibi canım daha fazlası değil.bende başının deydiği yer batıyordu ondan canım acıdı azıcık ama gectı sonra.yani girişte ve içinde egzersizdeki kadar yanma oluyor çok az yani.popo kısmındaki baskı bizde de oluyor normal zamanla geçiyormuş bende de azaldı gerçekten

harikasın gerçekten. çok iyi motive ediyorsun beni.kimisi p.. dokunmasına bile izin vermiyormuşi. ben öyle değilim ve eşime ısrarla ben hadi deneyelim birkez daha diyorum. bunu yenmeyi çok istiyorum çabada sarfediyorum. ama hala bi sonuca varmış değiliz. bu şekilde birkezde hamile kaldım ve bebeğimi kaybettim((

yırtılma diye birşey yok bunu kafandan sil at artık canımorası çok esnek balon gibi düşün girişi dar içi geniş ve boşluk.anestol ya da benzeri krem kullancaksan eşin prezervatif kullansın yoksa o da uyuşurvaji girişine çok az masaj yapar gibi sür aynı şekide prez.geçirilmiş mikiye de biraz sür.sonra ben bolca jel sürmüştüm.ama dediğim gibi belden aşağı felç gibi bir uyuşma bekleme.duyu hissini biraz azaltıyor hepsi bu

Tatlım sen o anda korktuğun için orası kasılıyo ve girmesine engel oluyo. Aslında rahat olsann Cuupppp diyee kayıveriyor.Sen P....s 'i biraz içine alabiliyomuşsun bu çok iyi bişey aslında canının acıdığı yerde bırakmayıp devam etsenn hemen girer aslında. Tek yapman gereken devam etmenn.Cesaretini biraz topla bak burdaki herkes bu sorunla başa çıkmaya çalışıyo. Yapabilirsin kendine güvenn..

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun umarım birdahaki hamileliğin normal şekilde olurdediğim gibi korkularınızda haklısınız biz de sizler gibi çok korktuk ağladık sızladık ama hepsi zaman kaybı.kafanız rahat oldu mu bu iş bitmiştir.sıktığınız için canınız acıyor yoksa dayanılmaycak bir acı değil zaten hissetmiyorsun bile çok az yanıyor okadar.yırtılma falan yok öyle bişey

anladım canım hadi olur artık inşallah bende başarırım inşallah benimde bebeğim olur ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…