- 28 Temmuz 2012
- 354
- 15
- 118
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #125.681
peki o bölge için kullanması sakıncalı olmasın tam vajinin girişinemi sürdün yoksa nasıl yaptın cidden uyusturuyomu hisetmiyomusun
peki o bölge için kullanması sakıncalı olmasın tam vajinin girişinemi sürdün yoksa nasıl yaptın cidden uyusturuyomu hisetmiyomusun
aslında en iyisi anestezik krem kullanmamak.bol jel kullanmak en güzeli.ilk egzersize başladığımda emla kullanma gafletinde bulundum yandım allahsonra emlayı sadece epilasyon için kullandım.en son denememde gitgelde rahat olmak için ilk kez anestol kullandım daha rahattım.ama bu tip kremler aman aman belden aşağısı yok gibi bir etki yaratmıyor.emla anestole göre etkisi uzun olan bir krem ama dış deride çok geç uyuşturuyor.vaji içinde sadece anestolü denedim fiyat olarak da 2-3 lira gıbı bıseydı.bak ilk adımı atmışsın kendini bukadar sıktığın için acımış yoksa okadar yırtılcak gibi bir acı yok
bende p.. biraz giriyor ama sonunu getiremiyoruz. kendimi kasmadığımı düşünüyorum.bende anlayamadım nası bişey bu! insanlar ilk geceden nası yapıyorlar.
aslında en iyisi anestezik krem kullanmamak.bol jel kullanmak en güzeli.ilk egzersize başladığımda emla kullanma gafletinde bulundum yandım allahsonra emlayı sadece epilasyon için kullandım.en son denememde gitgelde rahat olmak için ilk kez anestol kullandım daha rahattım.ama bu tip kremler aman aman belden aşağısı yok gibi bir etki yaratmıyor.emla anestole göre etkisi uzun olan bir krem ama dış deride çok geç uyuşturuyor.vaji içinde sadece anestolü denedim fiyat olarak da 2-3 lira gıbı bıseydı.bak ilk adımı atmışsın kendini bukadar sıktığın için acımış yoksa okadar yırtılcak gibi bir acı yok
canım bana o yanma tam olarak nerede oluyor söylermisin yani tam girişte mi yoksa iç kısımdamı? Benim ilk gecemde popo kısmımda acayip bi baskı hissetmiştim ...
canım bana o yanma tam olarak nerede oluyor söylermisin yani tam girişte mi yoksa iç kısımdamı? Benim ilk gecemde popo kısmımda acayip bi baskı hissetmiştim ...
p..s biraz giriyorsa daha neyi bekliyorsun demekki ondan korkmuyorsunkendini sıkarsan canın biraz yanar,çünkü orayı zorlamış olursunuz.belki yönde problem vardır.başı girdikten sonra gerisi pıt diye gidiyor.size biraz cesaret gerek yoksa geyet iyi durumdasınız
bende totoda yırtılma olur gibi oldugundan cık dedim yoksa dün gece öyle olmasa olucaktı cok tuhaf bi duygu yaa
cnm anestoldamı aynı vajinini girişine sürülüyo kasmamaya calıstıgımda sanki içim bi tuhaf oluyodu ama eşim ittirdi kendini yırtılır gibi oldu o ara ıkındım sanki yırtıldı hiesttim ama eşim korkma daha ucunun minnacıgı girdi tam girmedi dedi kasmamaya calısmak için neler denedm bende içtim ki hiç sevmememe ragmen rahatlarım dedim olmadı kas gevsetici içtim jeller sürdüö emla 0.5 grm kullandm olmadı bu anestol ne ilkkez duydum bakalım napacaz böyle gidersek seneye bu iş olur he ne dersinizartık olsun yaa bende karı koca olmak istiyorum
bende p.. biraz giriyor ama sonunu getiremiyoruz. kendimi kasmadığımı düşünüyorum.bende anlayamadım nası bişey bu! insanlar ilk geceden nası yapıyorlar.
harikasın gerçekten. çok iyi motive ediyorsun beni.kimisi p.. dokunmasına bile izin vermiyormuşi. ben öyle değilim ve eşime ısrarla ben hadi deneyelim birkez daha diyorum. bunu yenmeyi çok istiyorum çabada sarfediyorum. ama hala bi sonuca varmış değiliz. bu şekilde birkezde hamile kaldım ve bebeğimi kaybettim((
yırtılma diye birşey yok bunu kafandan sil at artık canımorası çok esnek balon gibi düşün girişi dar içi geniş ve boşluk.anestol ya da benzeri krem kullancaksan eşin prezervatif kullansın yoksa o da uyuşur vaji girişine çok az masaj yapar gibi sür aynı şekide prez.geçirilmiş mikiye de biraz sür.sonra ben bolca jel sürmüştüm.ama dediğim gibi belden aşağı felç gibi bir uyuşma bekleme.duyu hissini biraz azaltıyor hepsi bu[/Q
emla kullanmıstım ama vajim cok yanmıstı içine sürmemiştim girişe sürmüştm sanki acı biber gibi zonklamıstı hiç uyusukluk yoktu dokundugumu bile hisediyodum ondan anestolda nasıl diye merak ettim eşim prezervatifinin ucunamı sürücek bide o anestolu kac dk beklemek gerekiyor bide ? miki ne anlamadım?
egzersizde hissettiğin yanma gibi canım daha fazlası değil.bende başının deydiği yer batıyordu ondan canım acıdı azıcık ama gectı sonra.yani girişte ve içinde egzersizdeki kadar yanma oluyor çok az yani.popo kısmındaki baskı bizde de oluyor normal zamanla geçiyormuş bende de azaldı gerçekten
yırtılma diye birşey yok bunu kafandan sil at artık canımorası çok esnek balon gibi düşün girişi dar içi geniş ve boşluk.anestol ya da benzeri krem kullancaksan eşin prezervatif kullansın yoksa o da uyuşur vaji girişine çok az masaj yapar gibi sür aynı şekide prez.geçirilmiş mikiye de biraz sür.sonra ben bolca jel sürmüştüm.ama dediğim gibi belden aşağı felç gibi bir uyuşma bekleme.duyu hissini biraz azaltıyor hepsi bu[/Q
emla kullanmıstım ama vajim cok yanmıstı içine sürmemiştim girişe sürmüştm sanki acı biber gibi zonklamıstı hiç uyusukluk yoktu dokundugumu bile hisediyodum ondan anestolda nasıl diye merak ettim eşim prezervatifinin ucunamı sürücek bide o anestolu kac dk beklemek gerekiyor bide ? miki ne anlamadım?
evet emlayı sürdüğümde yandım allah diye odanın içinde tur atmıştımanestol de yakıyor ama okadar değil sonra geçiyor zaten.miki burda bir arkadaşımızın p..se verdiği nick anestolü masaj yapar gibi sür yanma olcak biraz beklemene gerek yok zaten etkisi kısa süren bir krem.eşin de ucuna sürüsün ki içeri girdiği bölgeyi uyuştursun.aslında bunlara hiç gerek yok biliyor musun?çünkü normal şartlarda daha az yanma oluyor.buarada bol jel sür tahriş olma seni en zorlayacak yeri başı bira girse bile canın yanarsa beklet 3e kadar say gececek.sonra yavaş yavaş aynı şekilde ilerleyin.
anladım canım hadi olur artık inşallah bende başarırım inşallah benimde bebeğim olur ...
evet emlayı sürdüğümde yandım allah diye odanın içinde tur atmıştımanestol de yakıyor ama okadar değil sonra geçiyor zaten.miki burda bir arkadaşımızın p..se verdiği nick anestolü masaj yapar gibi sür yanma olcak biraz beklemene gerek yok zaten etkisi kısa süren bir krem.eşin de ucuna sürüsün ki içeri girdiği bölgeyi uyuştursun.aslında bunlara hiç gerek yok biliyor musun?çünkü normal şartlarda daha az yanma oluyor.buarada bol jel sür tahriş olma seni en zorlayacak yeri başı bira girse bile canın yanarsa beklet 3e kadar say gececek.sonra yavaş yavaş aynı şekilde ilerleyin.
aslında dediğin gibi denemek çok güzel önce mikiyi girişe yerleştir bekle , az ilerle bekle, biraz daha ilerle bekle .... belki bu sırada eşlerde biraz ereksiyon kaybı olabilir ama biraz hareket yapılıp geri gelebilir. böyle böyle aşama kaydetmek daha güzel ve acısız birden olup bitmesindense ...
ben seni bugun baya bir güldürdüm demi hadi gene iyisin :) oyani eşim prezervatif takcak basınada azıcık hangi kremden sürüyosa ondanmı sürücek bide yanlıs anlaöadysam bası girdikten sonra gerisi kolaymı ? zaten giriş dar olmasa içerinin cok geniş olugunu biliyorum bende ama işte o kapıdan girmek mühim olan sey.umarım o kapıdan rahatca girişler yapılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?