• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

althea canım sanırım yenmişsin rahatlamışsın :) bende yardımlarını bekliyorum. parmakda çok rahatım . geçenlerde bide mumla deniyeyim dedim. muma peçete sardım ve 10cm olarak onunlada çok rahat yapıyorum ama eşimşe denemeye cesaret edemiyorum neden bilmiyorum. gündüzleri işte çok cesaretliyim ama eve gidince hep bi bahanem oluyor :(

benim ilk denememde pozısyon ayarlayacaktık güya,denemeyi birkaç gün sonra yapacaktık.onun rahatlığıyla olsa gerek eşim de ben de rahattık.öyle miydi böyle miydi derken bir baktım miki içerde kegeldeki gibi sıkıp hissettiğimde anladım içerde olduğunu,okadar kolay oldu bişey anlamadım yani.bu hastalığın en kötü huyu ertelemek bu yüzden sen ona uyma.bu iş bitti bitecek zaman kaybetme

Hangisini Kullanıyosun kuzumm ?? Tamam markasını biliyorum amaa hangi şeyinii kullanıyosun anladın senn :1::1::16::16:

bende birkaç marka var egzerizde çok kullanıyorum diye bolca almıştım ama gerek kalmadı:9:ultra ince benim kullandıklarım.bunlarda çeşit çok erken boş...ma yaşayan arkadaşlar için geciktiricili falan da var.sen niye sorup duruyorsun bakim:9:

merhaba canım evet yendım ve kurtuldum çok şükür darısı bu dertten yakınan tüm arkadaşların başına inşallah:16:10 cm süper canım eş denemesine neden geçmiyorsun?inan bana p..s mumdan çok daha rahat yumuşak olduğu için kayıp gidiyor sadece ilk zamanlar biraz yanma oluyor aynı egzersizlerdeki gibi.egzersizde en zorunu yapıyoruz p...s gerçekten çok daha kolay.eş parmağıyla denedin mi canım?ya da mumu eşin tutsa güvenin gelmesi açısından:26:ben bunları yapmadım bana sorarsan diriek eş denemsine geç en azından birazcık dene yavaş yavaş.yönünü doğru ayarladıktan sonra kayıp gidiyor.o duvar dediğimiz yerden nasıl geçtiğini anlamadım bile.kafamızda büyüttüğümüz gibi bişey değilmiş.bir de bugun olacak dıye program yapma ne kadar doğal olursa okadar serbest bırakıyorsun kendini sıkmadığın sürece hiçbir zorluğu yok.daha fazla vakit kaybetme canım sen sona gelmişsin bir hııııkkk demek kadar yakınsın kurutulmaya:34:

ya aslında canım evet eşim mumla denesin onun parmağıyla denediğimde panik oluyordum sanki yanlış bişey yapacakta canımı yakacak gibi sanırım dediğin gibi güven eksikliği var. ayy dur bi nefes alayım ay dur itme fazla diye diye onuda sinir ediyordum ama kendim yaparken zorttak sokuyodum acırsa acısın çk umurumda değil der gibi :)

bende birkaç marka var egzerizde çok kullanıyorum diye bolca almıştım ama gerek kalmadı:9:ultra ince benim kullandıklarım.bunlarda çeşit çok erken boş...ma yaşayan arkadaşlar için geciktiricili falan da var.sen niye sorup duruyorsun bakim:9:

Ya kuzum Bendee Kullancamdaa hangisini Kullancağımı bilmiyorum. O Yüzden Sordumm. Amaa int baktım bi. Zirve iyi gibii :1::17: :12::12::12:

ya aslında canım evet eşim mumla denesin onun parmağıyla denediğimde panik oluyordum sanki yanlış bişey yapacakta canımı yakacak gibi sanırım dediğin gibi güven eksikliği var. ayy dur bi nefes alayım ay dur itme fazla diye diye onuda sinir ediyordum ama kendim yaparken zorttak sokuyodum acırsa acısın çk umurumda değil der gibi :)

aynen öyle eşine güvenemiyorsun bu konuda.miki denemesi yaparken de sanki mumla çalışıyormuşsn gibi hakimiyet yine sende olsun mikiyi sen yönlendir.böylece kendini kasmazsın ve eşine güvenin gelir.sonra zaten bu korkun da ortadan kalkar.yani aslına bakarsan senin yardımlık bir durumun yok sen zaten bitirmişsin olayı.iş denemeye kalmış sadece.ertleyecek vaktin yok eninde sonunda olacak bişey olsun bitsin sen de kurtul bu dertten

aynen öyle eşine güvenemiyorsun bu konuda.miki denemesi yaparken de sanki mumla çalışıyormuşsn gibi hakimiyet yine sende olsun mikiyi sen yönlendir.böylece kendini kasmazsın ve eşine güvenin gelir.sonra zaten bu korkun da ortadan kalkar.yani aslına bakarsan senin yardımlık bir durumun yok sen zaten bitirmişsin olayı.iş denemeye kalmış sadece.ertleyecek vaktin yok eninde sonunda olacak bişey olsun bitsin sen de kurtul bu dertten

AYNEN CANIM HAKLISIN İŞ DENEMEYE VE PRATİK YAPMAYA KALDI SANIRIM. HANİ HAFİF BİR YANMA HİSSİ OLUYOR DEDİN YA KAÇ İLİŞKİ SONRA NORMALE DÖNÜYORSUN? YA BİŞEY DAHA SORUCAM AYIP OLACAK AMA İLK DENEMEDE NASIL POZİSYONDA OLMAM GEREKİYOR BANA ANLATIRMISIN?YANİ AYAKLARIMI KENDİMEMİ ÇEKEYİM YOKSA UZATAYIMMI .... VS...

Ya kuzum Bendee Kullancamdaa hangisini Kullancağımı bilmiyorum. O Yüzden Sordumm. Amaa int baktım bi. Zirve iyi gibii :1::17: :12::12::12:

durex ve kiss kullandım ikisi de okeyden çok daha iyi.bir tane daha var onun yanında çikolatalı jel ve genital bölge temizleyici jeller de hediyeydi.markasını hatırlamıyorum.eve gidince yazarım sana

AYNEN CANIM HAKLISIN İŞ DENEMEYE VE PRATİK YAPMAYA KALDI SANIRIM. HANİ HAFİF BİR YANMA HİSSİ OLUYOR DEDİN YA KAÇ İLİŞKİ SONRA NORMALE DÖNÜYORSUN? YA BİŞEY DAHA SORUCAM AYIP OLACAK AMA İLK DENEMEDE NASIL POZİSYONDA OLMAM GEREKİYOR BANA ANLATIRMISIN?YANİ AYAKLARIMI KENDİMEMİ ÇEKEYİM YOKSA UZATAYIMMI .... VS...

benim 7.denemem yanma hala var ama herseferinde azalıyor zaten öyle dayanılmayacak bişey değil:34:ya genelde altta olun diyorlar ama üstte rahat eden arkadaşlar da var.ben altta daha rahatım şahsen.orası sana kalmış egzersizde nasıl rahatsan öyle dene bence.ama her iki pozisyonda da bacaklarını ne kadar açarsan okadar rahat edersin

canım her deneme git gel yapıomusun yoksa sadece içine alıp bekliyormusun? Ya kusura bakma sana anlattırmak zorunda kalıyorum böyle ama ...

sorun değil canım.ilk başlarda bende ucunun başının deydiği yerde batma oluyordu ondan git gel olmuyordu ya da çok yavaş oluyordu.sonra işte deneme yaptıkça herşey olması gerektiği gibi normale döndü.

sorun değil canım.ilk başlarda bende ucunun başının deydiği yerde batma oluyordu ondan git gel olmuyordu ya da çok yavaş oluyordu.sonra işte deneme yaptıkça herşey olması gerektiği gibi normale döndü.

anladım canım yani ilk bi kaç denememde biraz daha sabırlı olucaz ve egzersiz gibi yapıcaz ondan sonra alışınca olması gerektiği gibi olmaya başlıcak :) allahım sen bana yardım et :)

kızlar selam,
ben egzersizleri denemeye calısıyordum olmuyor yapamıyordum ya eşim kendi parmagıyla deneme yapalım dedi ama parmak,mum vs bana cok korkunc geliyodu tabi p...s dee. ama dediklerinizi uygulamaya bide sevişirken deneyeym dedim biraz gelişme var dedi eşim söyleki ; bacaklarımı kasıyordum hep ama dün gece sevişirken deneyelim dedim hafif bacaklarımı actım eşim p...s ucuna dokundurdu cidden rahat olsak olcak bu iş ama o durumda nasıl rahat olabilirizki değilmi neyse sonra eşim kasma askım vs beni sakinleştirmeye calıstı bacaklarını gevşet dedi eşim aramdaydı ve ben kendimi kasmamaya calısarak bacaklarımı onun istedği sekilde actım baslarda rahattım p... basını koyduu hisettim basta bi sorun yoktu ucunu sokmaya gelince iş gene kasıldım minnacık ucu girdi içim bi tuhaf oldu ama acıda var tamam dedim dayancam kendi kendime biraz daha ittirdi eşim p... içime giriyo gibi h,settim meger basının minnacıgı girmiş ama cok tuhaftı hem tatlı hem acı bi his biraz daha abanırken iyice kasıldım sanki afedersnz g...t....m yırtılıyor gibi hissettim cık diye aglamaya basladım gene basa döndük :( ama ilkkkez bu kez ilerlemiştk şimdi sizlere soruyorum emla dısında o bölgeyi uyusturucak bi ilac bi merhem yokmu istiyorum olmuyor cok istiyorum hemde ama olmuyor oraya gelince kasılıyorum korkuyorum titriyorum eşiminde iyice psikoloji bozuldu olmadıgı için erkeklerede zararmıs :(belki de benim sorunum acıdıgından içeri sokmamamdır anlayamadım ama ilkkez okadar küçük beyle yakınlastım :)

kızlar siz kendiniz mi bu egzersizleri yapıyordunuz yoksa doktora falan mı gittiniz. ben bu parmak işini anlayamıyorum. hiç yapamayacakmış gibi hissediyorum.denemedim bile!! ben ilk zamanlar eşimin yaklaşmasından bile tedirgin olurken şimdi daha rahat davranabiliyorum hatta birazda olsa giriyor bile.sizce bu egzersizler olmadan halledebilir miyim bu sorunu. yada bunun bu egzersizlerden başka yolu yokmu? kegel egzersizinden biraz bahseder misiniz. offf çok sıkıldım artık. bitsin bu kaygılarım ve halledeyim şu işi. lütfen yardım edin. bu arada bir kez üzerine boşalma ile hamile kaldım ve ne yazık ki kaybettim :(( ben hamile kalmakta istiyorum:(( ve bu işi hallettiktwn sonra inşallah:(

kızlar selam,
ben egzersizleri denemeye calısıyordum olmuyor yapamıyordum ya eşim kendi parmagıyla deneme yapalım dedi ama parmak,mum vs bana cok korkunc geliyodu tabi p...s dee. ama dediklerinizi uygulamaya bide sevişirken deneyeym dedim biraz gelişme var dedi eşim söyleki ; bacaklarımı kasıyordum hep ama dün gece sevişirken deneyelim dedim hafif bacaklarımı actım eşim p...s ucuna dokundurdu cidden rahat olsak olcak bu iş ama o durumda nasıl rahat olabilirizki değilmi neyse sonra eşim kasma askım vs beni sakinleştirmeye calıstı bacaklarını gevşet dedi eşim aramdaydı ve ben kendimi kasmamaya calısarak bacaklarımı onun istedği sekilde actım baslarda rahattım p... basını koyduu hisettim basta bi sorun yoktu ucunu sokmaya gelince iş gene kasıldım minnacık ucu girdi içim bi tuhaf oldu ama acıda var tamam dedim dayancam kendi kendime biraz daha ittirdi eşim p... içime giriyo gibi h,settim meger basının minnacıgı girmiş ama cok tuhaftı hem tatlı hem acı bi his biraz daha abanırken iyice kasıldım sanki afedersnz g...t....m yırtılıyor gibi hissettim cık diye aglamaya basladım gene basa döndük :( ama ilkkkez bu kez ilerlemiştk şimdi sizlere soruyorum emla dısında o bölgeyi uyusturucak bi ilac bi merhem yokmu istiyorum olmuyor cok istiyorum hemde ama olmuyor oraya gelince kasılıyorum korkuyorum titriyorum eşiminde iyice psikoloji bozuldu olmadıgı için erkeklerede zararmıs :(belki de benim sorunum acıdıgından içeri sokmamamdır anlayamadım ama ilkkez okadar küçük beyle yakınlastım :)[/QUOT

İLK BAŞLARDA BENDE ÖLEYDİM SENİN GİBİ İLK GECE AYNI ACIYI YAŞADIM VE BİRDAHADA ACIYACAK DİYE DENEYEMEDİM. ECZANELERDE XYLOCAINE PUMP SPRAY VAR GENELDE DİŞ DOKTORLARI KULLANIYOR UYUŞTURUCU SPRAY MÜKEMMEL BİŞEY GERÇEKTEN UYUŞTURUYOR.BENDE VAR Bİ KAÇ DEFA KULLANDIM ÇOK GÜZEL UYUŞTURUYOR HİSSETMİYORUM AMA YİNEDE ORAYA BİŞEY GİRCEK KORKUSUYLA YAPAMAMIŞTIM :)

peki o bölge için kullanması sakıncalı olmasın tam vajinin girişinemi sürdün yoksa nasıl yaptın cidden uyusturuyomu hisetmiyomusun

kızlar siz kendiniz mi bu egzersizleri yapıyordunuz yoksa doktora falan mı gittiniz. ben bu parmak işini anlayamıyorum. hiç yapamayacakmış gibi
hissediyorum.denemedim bile!! ben ilk zamanlar eşimin yaklaşmasından bile tedirgin olurken şimdi daha rahat davranabiliyorum hatta birazda olsa giriyor bile.sizce bu egzersizler olmadan halledebilir miyim bu sorunu. yada bunun bu egzersizlerden başka yolu yokmu? kegel egzersizinden biraz bahseder misiniz. offf çok sıkıldım artık. bitsin bu kaygılarım ve halledeyim şu işi. lütfen yardım edin. bu arada bir kez üzerine boşalma ile hamile kaldım ve ne yazık ki kaybettim :(( ben hamile kalmakta istiyorum:(( ve bu işi hallettiktwn sonra inşallah:(

cnm valla bende bu egzersizleri yapamadım cok ugrastım ama sadece ıkınma durumu beni biraz cesaretlendirdi ugrasıyoruz bakalım ne olcak kim istemezkii normal bi karı koca gibi olmayı biz sanki aynı evi paylasan ev arkadasları gibiyiz :( bazen duyuyoruz haberlerde atesle barıt yan yana durmaz yaptık bi hata diyolar nasıl beceriyolar anlamıyorum biz evli olmamız ragmen tırsıyoruz bide allah korusun diger sekilde nasıl olur anlayamyorum

kızlar selam,
ben egzersizleri denemeye calısıyordum olmuyor yapamıyordum ya eşim kendi parmagıyla deneme yapalım dedi ama parmak,mum vs bana cok korkunc geliyodu tabi p...s dee. ama dediklerinizi uygulamaya bide sevişirken deneyeym dedim biraz gelişme var dedi eşim söyleki ; bacaklarımı kasıyordum hep ama dün gece sevişirken deneyelim dedim hafif bacaklarımı actım eşim p...s ucuna dokundurdu cidden rahat olsak olcak bu iş ama o durumda nasıl rahat olabilirizki değilmi neyse sonra eşim kasma askım vs beni sakinleştirmeye calıstı bacaklarını gevşet dedi eşim aramdaydı ve ben kendimi kasmamaya calısarak bacaklarımı onun istedği sekilde actım baslarda rahattım p... basını koyduu hisettim basta bi sorun yoktu ucunu sokmaya gelince iş gene kasıldım minnacık ucu girdi içim bi tuhaf oldu ama acıda var tamam dedim dayancam kendi kendime biraz daha ittirdi eşim p... içime giriyo gibi h,settim meger basının minnacıgı girmiş ama cok tuhaftı hem tatlı hem acı bi his biraz daha abanırken iyice kasıldım sanki afedersnz g...t....m yırtılıyor gibi hissettim cık diye aglamaya basladım gene basa döndük :( ama ilkkkez bu kez ilerlemiştk şimdi sizlere soruyorum emla dısında o bölgeyi uyusturucak bi ilac bi merhem yokmu istiyorum olmuyor cok istiyorum hemde ama olmuyor oraya gelince kasılıyorum korkuyorum titriyorum eşiminde iyice psikoloji bozuldu olmadıgı için erkeklerede zararmıs :(belki de benim sorunum acıdıgından içeri sokmamamdır anlayamadım ama ilkkez okadar küçük beyle yakınlastım :)

aslında en iyisi anestezik krem kullanmamak.bol jel kullanmak en güzeli.ilk egzersize başladığımda emla kullanma gafletinde bulundum yandım allah:52:sonra emlayı sadece epilasyon için kullandım.en son denememde gitgelde rahat olmak için ilk kez anestol kullandım daha rahattım.ama bu tip kremler aman aman belden aşağısı yok gibi bir etki yaratmıyor.emla anestole göre etkisi uzun olan bir krem ama dış deride çok geç uyuşturuyor.vaji içinde sadece anestolü denedim fiyat olarak da 2-3 lira gıbı bıseydı.bak ilk adımı atmışsın kendini bukadar sıktığın için acımış yoksa okadar yırtılcak gibi bir acı yok:19:

Back
X