Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrik ediyorum canım inan bana cesaret verdin inşallah bende yapacağım şuan uygun değiilim ama yarın yalnız kaldığımda başlayacağım

ama önce bu jelden almam lazım eczanenin uzak bi yerde olması lazım falan hangi jeli almalıyım ne şekilde vajiye sürüleceği içinde yazıyormu

ben vajiday dıye bı jel almıstım memnunum onerebılırım ıcınde yazıyor canm kullanım seklı
eczaneden almaya bende cok utanmıstım ama bayan o kadar ılgılendıkı bosuna utanmısım dıye dusundum

Merhabaa kızlarr ❤ Egzersizcilerr Ne durumdasınızz ?? Raporlarınızı vermeyi unutmayınn.. Ben Şimdilik Burdayımm yardımcı olurumm ❤

ama önce bu jelden almam lazım eczanenin uzak bi yerde olması lazım falan hangi jeli almalıyım ne şekilde vajiye sürüleceği içinde yazıyormu

medikalden ultrason jeli alabilirsin..hem uzak eczane aramana gerek kalamaz..büyük bir şişe 5lira civarı.. ben memnunum kullanan arkadaşlarda öyle söylüyor.. neyle egzersiz yapacaksan ona sürebilirsin

ben hapla korunuyorum ama ansetol kullandığım zaman prez. kullanıyorum hayırdır ne oldu ki?

althea canım sanırım yenmişsin rahatlamışsın :) bende yardımlarını bekliyorum. parmakda çok rahatım . geçenlerde bide mumla deniyeyim dedim. muma peçete sardım ve 10cm olarak onunlada çok rahat yapıyorum ama eşimşe denemeye cesaret edemiyorum neden bilmiyorum. gündüzleri işte çok cesaretliyim ama eve gidince hep bi bahanem oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…