Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bacım sana en kocamanından aferimbol bol egzersız yap daha önce de dediğim gibi aparatı içinde beklet bekletebildiğin kadar ki esnesin iyiceemin ol ki eş denemesi egzersizden çok daha kolay.ben 11.5 cmde yenmiştim ama yendiğimde dedim ki 8-9 cmdeyken de yapabilirmişim.o yüzden cmlere takılma.önemli olan ordaki boşluğu kavramaktı ve bunu başardın tebrikler

Yalnız olmadığımızı ve yardım elini uzatmak isteyenleri görmek ne kadar rahatlatıyo insanı Allahımm...teşekkür ederim bu link içinde BeRayy kardeşimm...

Yalnız olmadığımızı ve yardım elini uzatmak isteyenleri görmek ne kadar rahatlatıyo insanı Allahımm...teşekkür ederim bu link içinde BeRayy kardeşimm...

Ricaa ederim canım. Artık Buradan gönül rahatlığıyla yazabilirsin. Vajiyle ilgili her türlü sorununu. Hemen yardımcı oluruzz

tebrikler, 8-10 cmye cikmissin, yolun sonundasin. uzay boslugunu kesfettin, yönü ögrendin. icinde bekleterek 9-10 cmlerde rahat oldugunda vakit miki vaktidir.

althea nasılsın? ben sık giremiyorum foruma takip edemiyorum kimseyi
seninle aynı zamanda yendik sayılır derdi:)
sizde normale döndü mü her aksam çalışmaya devam ediyoruz biz ama git gel yok henüz
ne zaman düzelecek acaba girince şıp diye oluyo ama hareket ettiremedik daha

iyi aksamlar arkadasla nasılsınız
bir sorum var herkese bir hfta falan oldu yeneli vajiyi girerken hiç sorun yok
ama hareket ettiremiyoruz henüz her aksam da calışıyoruz
ne zaman normale döner acaba

ya ben vajıyı pazartesi yendim ama yarısından fazlasını almama ragmen bugun kü denememde giriş kısmındaa yanma oluyo kızarrılık oluşştu ve canım yanıyo ve sık sık ıdraraa cıkıyorum sebebi nedir acaba kayganlaştırıcı olarak beb yagı kullandım vazalin falan sürdüm eşimde öğle istemeden kendımı kasıyomuyum acaba kafam çok karıştı ilk yatıgım hefesım kaçtı. doktora gıtmelimiyim.p... ilerledikçe canım yanıyo vee ileri götüremıyorum girişte hiç problem yok ama kızarıklık daha sonraları yanma yapıyo ve git gel yapmıyoruz yardım edin (((((

daha cok yeni oldugu için bunlar gayet normal sanırırım hala kendini tamamen rahat bırakmıyorsun bende badem yağı kullanıyorum hala
git gel bizde tam yapamıyoruz cok yavas oluyo ama sakın calışmayı bırakma hergun cok yıpratmadan deneyın yavasca moralini de sakın bozma ilki ile su an arasında daglar kadar fark var benım basınc hıssi cok azaldı mesela hergun daha ii oluyo ben diyorum ki eşime ben istemeyince sen sen istemeyince ben seni tava getireyim ama ara vermeyelim ara verince daha zor oluyo
yanması bende de var calıştıktan sonra yarım saat falan suruyo ama pes etmek yooookkkkk
ay sonunda hayatım normale donecek ve normal ewli bi insan olacagım:))))) buna inanıyorum ve kendime slogan edindimmmmm:))))))

bende ilk yendiğim ayda olmuştu acı, sızı. girişte zorlanıyordum. Zamanla düzelir canım.

kızlar ben bu sorunu çözdum derken şimdi vajınal siğil diye bişey okudum forumda sanırım bendekılerde ondan 3 tane var dış tarafta görebiliyorum ama geçer diye boşverdım kafama takıldı bı bakıyım dedim moralinizi bozmak istemem benle iiilgili bi konu bu vajınal siğiller ilerde rahım kanserıne sebebıyet verıyomuş eşime söyledıgımde çok üzüldük hemen doktora gorunıcez yarın duaa edin. o siğilleri yakıyolarmış eşimdede bıtane var eşden geçiyomuş ve biz çalışmalarımızı yapamıcaz korkudan (((((((((( tam korkumu yendım derken başka bi korku daha başa dönmem inş..((((((

Arkadaşlar size mutlu umut dolu tecrübelerimi yazayımm...ben bugün ilk kez denedim egzersizlerii...ve bi aparatla olsun istedim..kulak çöpüyle başladım...ilk den tedirginlik korku hepsi vardı ama bi arkadaşımız saolsun öyle açık ve net anlatmışkii tekrar denedim ve 2. denememde kulak çöpü az yarım derken oldu:))bitmedi haberler sonra iki kulak çöpü,,,:)) bitmedii sonra bu cesareti ve burdan (sağolsunlar)dopingleri alınca rimeli prz... geçirip onuda denedim veee oda olduu:))) bunu bu kadar yapabilmek beni okadar sevindirdiki anlatamam:))şimdi sizden bi ricam var.. tabiiki hala klavuza ihtiyacım var...bu aşamadan sonra başka bişey denemedim...bunu nekadar tekrarlamalıyım dahada kalın bişeylemi denemeliyim..bu aşamadan sonrası içinde bilgi verirseniz çokkkk mutlu olucamm...Allah razı olsun bunları bile yapabilmek çok büyük bişey benim için...bilgileri bekliyorum inş..

rica ederim, elimden geldiğince her zaman yardımcı olurum. ilerlediğini duymak benim için teşekkürden bile kıymetli. ha gayret devam

canım bugun 6. gunum ve artık 3 parmak alabiliyorum ıyıkı varsın hıc tanımadıgımız halde sana bnımet borcluyuz sevgılımle:)

BeRayy kardeşim özelliklede sana teşekkür ederim Allah razı olsunn...devamını bekliyorum inş.

cnm senle aynı gün yenmiştik şimdi yazdıklarını görünce üzüldüm(,Allah kısa zmanda sağlığınıza kavuştursun inş kısa zmanda kurutlup çalışmalara devam ederisiniz biran önce gidin doktora

mrhaba canım süpersin ve hızlı aynı zmanda çok cesaretlisin aferinnn sana böyle devam et hep inan kendinee
en son rimel denemişsin,rimel rahat girene kadar onunla egzersize devam et ,ta ki ne zman rahatladı o zaman bir üst aşamaya geçebilrisin biraz daha kalınlaştırıp egzersizelre devam edersin burda önemli olan birine alıştıktan rahatladıktan sonra diğerine geçmek aşama aşama yani o zman çok rahat olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…