- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #125.141
Yokk Canım Benimm Korkmaa. Aynen Dediğin gibi anormal bir durum olsaydıı. ilerleyen günlerdede devam ederdi. Hem seninki 2-3 dakika içinde bitmiş. Yani Resmen belli ediyo kendini.Ben bozuldum diyee. Damarını niyee patlatsınn noluyo kiii?? Kimin damarı patlamışş?? Böyle kötü şeyler düşünme canım. Sendee Artık bir kadınsınn ohhh deeee bende artık bir kadınım deee. Kurtul şu kafandaki pis şeylerden. Senn zoru başardınnnnnnnnnnnnnnnnnn . Artıkk gerisi Çok Kolay.[/QUOTE
:)) kafam başka bir konuyla ilgili o kadar doluyduki şuan onu bile alıp götürdün wallahi canım çokk pozitifsin gerçekten şuan yüzüm gülerek yazıyorum cevabımıda çokk tşk ederim cnm sana :))
Ricaa ederimm canım benim ne demekk. İstersen Msn'ddende anlatırım yanii birebirr .
Ricaa ederimm canım benim ne demekk. İstersen Msn'ddende anlatırım yanii birebirr .
süperr olur walla...ben özel msj da gönderemiyorum yeni kullanıcıyım..
süperr olur walla...ben özel msj da gönderemiyorum yeni kullanıcıyım..
Hmm Ben sana Özelden adresimi yazıcamm .Sen beni ekle ama benimde seni eklemem lazım. e- mail yolundan bana mail yollaa msn adresini.
Yalnız olmadığımızı ve yardım elini uzatmak isteyenleri görmek ne kadar rahatlatıyo insanı Allahımm...teşekkür ederim bu link içinde BeRayy kardeşimm...
Ricaa ederim canım. Artık Buradan gönül rahatlığıyla yazabilirsin. Vajiyle ilgili her türlü sorununu. Hemen yardımcı oluruzz
ben şimdi çalışmalar için ayrılıyorum,,,gelişmelerle dönmek üzere...şimdilik hoşçakalınn:))
Arkadaşlar çok sık giremedim ben de bu aralar siteye...yeni gelinler var...hepsini çoooook tebrik ediyorum...allah başka sıkıntı göstermez inşallah...Alkışlıyorum sizleri......Bende de ilerlemeler oldu...önce kulak çöpleriyle başladım...1, 2, 3, derken 4 taneyi birleştirip alabildim...ama parçalı olunca biraz sıkıntı yarattı 4 tanesini birlikte almak...heralde 4-5 cm var onların boyu...sonra da 8-10 cm kadar allık fırçasını peçeteye sardım streçledim mavi bephanten kremle beraber ittirmeye başladım. bi baktım gidiyo...fırça kısmına kadar devam ettim ve başardım...hiç ağrım, sızım falan da olmadı... .nasıl sizce...çok fena heycanlandım, yaşasın yaa...hep ilk girişte takılıcam sanırdım...içersi kara delik mübarek...herşey içerde yok olabilir . Ben yapamam diyenlere sesleniyorum; insanın hayatta yapamayacağı başaramayacağı şey yok...sadece biraz cesaret arkadaşlar, ha gayret... benim cesaretimin gelebilmesi için tam 6 ay oldu...7. aydayım...vakit kaybetmeyin ne olur...bi deneyin sadece, oluyo görüceksiniz...böyle söyleyenler bana da çok garip geliyodu, nasıl olur nasıl yapabilirler diye... ama oluyo yaaa...yani ben de şimdilik egzersiz aşamasındayım, başarıyorum ama p...s denemesinde bakalım nasıl olcak...
Yenenler size soruyorum; ne kadar devam edeyim kendi kendime egzersize...yani eşimle ne zaman deneme yapalım dersiniz??aparatı ne kadar kalınlaştırayım...????
merhaba canım.yarısından fazlası olduğu zaman acı hissediyorsan yönünde bir problem olabilir tam popoya doğru gitmesi gerek.Acı bende de var ama ucunun deydiği yerde bu yüzden bizde de git gel sorunu var.kan konusuna gelince ben 11.5 cm de yenmiştim ve egzersiz boyunca hiç kan gelmedi.sanırım sen de egzersizle zarını esnettin ondan gelmemiş olabilir.doktora gittin mi bişey dedi mi bilmiyorum ama belki de zarımız kalın da olabilir böyle durumlarda anca normal doğumda bozuluyormuş.
ya ben vajıyı pazartesi yendim ama yarısından fazlasını almama ragmen bugun kü denememde giriş kısmındaa yanma oluyo kızarrılık oluşştu ve canım yanıyo ve sık sık ıdraraa cıkıyorum sebebi nedir acaba kayganlaştırıcı olarak beb yagı kullandım vazalin falan sürdüm eşimde öğle istemeden kendımı kasıyomuyum acaba kafam çok karıştı ilk yatıgım hefesım kaçtı. doktora gıtmelimiyim.p... ilerledikçe canım yanıyo vee ileri götüremıyorum girişte hiç problem yok ama kızarıklık daha sonraları yanma yapıyo ve git gel yapmıyoruz yardım edin(((((
ya ben vajıyı pazartesi yendim ama yarısından fazlasını almama ragmen bugun kü denememde giriş kısmındaa yanma oluyo kızarrılık oluşştu ve canım yanıyo ve sık sık ıdraraa cıkıyorum sebebi nedir acaba kayganlaştırıcı olarak beb yagı kullandım vazalin falan sürdüm eşimde öğle istemeden kendımı kasıyomuyum acaba kafam çok karıştı ilk yatıgım hefesım kaçtı. doktora gıtmelimiyim.p... ilerledikçe canım yanıyo vee ileri götüremıyorum girişte hiç problem yok ama kızarıklık daha sonraları yanma yapıyo ve git gel yapmıyoruz yardım edin(((((
rica ederim, elimden geldiğince her zaman yardımcı olurum. ilerlediğini duymak benim için teşekkürden bile kıymetli. ha gayret devam
cnm senle aynı gün yenmiştik şimdi yazdıklarını görünce üzüldümkızlar ben bu sorunu çözdum derken şimdi vajınal siğil diye bişey okudum forumda sanırım bendekılerde ondan 3 tane var dış tarafta görebiliyorum ama geçer diye boşverdım kafama takıldı bı bakıyım dedim moralinizi bozmak istemem benle iiilgili bi konu bu vajınal siğiller ilerde rahım kanserıne sebebıyet verıyomuş eşime söyledıgımde çok üzüldük hemen doktora gorunıcez yarın duaa edin. o siğilleri yakıyolarmış eşimdede bıtane var eşden geçiyomuş ve biz çalışmalarımızı yapamıcaz korkudan(((((((((( tam korkumu yendım derken başka bi korku daha başa dönmem inş.. ((((((
Arkadaşlar size mutlu umut dolu tecrübelerimi yazayımm...ben bugün ilk kez denedim egzersizlerii...ve bi aparatla olsun istedim..kulak çöpüyle başladım...ilk den tedirginlik korku hepsi vardı ama bi arkadaşımız saolsun öyle açık ve net anlatmışkii tekrar denedim ve 2. denememde kulak çöpü az yarım derken oldu:))bitmedi haberler sonra iki kulak çöpü,,,:)) bitmedii sonra bu cesareti ve burdan (sağolsunlar)dopingleri alınca rimeli prz... geçirip onuda denedim veee oda olduu:))) bunu bu kadar yapabilmek beni okadar sevindirdiki anlatamam:))şimdi sizden bi ricam var.. tabiiki hala klavuza ihtiyacım var...bu aşamadan sonra başka bişey denemedim...bunu nekadar tekrarlamalıyım dahada kalın bişeylemi denemeliyim..bu aşamadan sonrası içinde bilgi verirseniz çokkkk mutlu olucamm...Allah razı olsun bunları bile yapabilmek çok büyük bişey benim için...bilgileri bekliyorum inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?