Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Okadar yardımınıza ihtiyacimmm çarkı anlatamammmm;(((( cok zor durumdayım..ben 1,5 yıllık evliyim ve hala iliskiye giremedim Dr gittim ama esimizde istedi esim gelmeyi reddetti birde benim korkularından dolayı esimdede cinsellikte korku oluştu canımı acitmaktan korktuğunu söylemeye başladı kendimi toparlıyorum hazırlıyorum soz veriyorum kesin olmalı diye ama o anda asırı korkuyorum;((((( su Anka'da ağlıyorum cok zor durumdayım artık yenmek istiyorum bebeğim olsun istiyorum;(((((((eşimde cok istiyor herseyi denedim yokkkkkkk ilaç kullandım kayganlaştırıcı bazen alkol herseyi denedimmmm ama olmuyor olmuyooo;((((((( Yardım edin bana nolar yardım edin banaaa

merhaba, üzülme. aglama. tedavisi var. birazcik cesaret ve düzenli egzersizle yenebilrsin.
aciya dair kafanda ne varsa silip atman lazim, bunu egzersizle yapabilirsin, o yüzden en basarili tedavi yöntemi bu.
öncelikle kegel egzersizleriyle basla ve vajen yapisini ögren. ayna yardimiyla vajinani tanimaya calis.
kendini rahat hissettiginde egzersizle ister parmak ister aparat penis boyutuna gelene kadar düzenli calisman gerekicek. basta korkutucu da gelse, bir kere girisi sagladin mi gerisi corap sökügü gibi geliyor. yapabilirsin, cok kisa sürede yenebilirsin. aglayip üzülerek harcadigin enerjini daha yapici bir seye kanalize et. basari öykülerinin anlatildigi sayfalari oku. senin gibiydik, bizler yendik. sen de yenebilirsin.
kegel ile basla. idrarini yaparken tutup birak, bu sana kaslarini kontrol edebilmeyi ögreticek.

cnm benim önce sakinleşşşşşş burayı buldun ya artık ilk adımı attın ben de 13 aylık evliyim ve 1ekimde yendim henüz yeni yaniii ,sen de telaş yapma öncelikle şunu söliyim korku varsa oraya kayganlaştırızı vb şeler sürmek pek fayda etmez ÇÜNKÜ 1.5 yıl olmuş, o yüzden öncelikle yapman bu dertten kurtulmak için kendine inanman güvenmem ve en önemlisi asla pes etmeden EGZERSİZ yapman,başka yolu yok çünkü biz de böyle yendik hem de 2 haftada yendim ben,şimdi ilk işin egzersize başlamak ok,önce eline ayna al orayaı tanımaya çalış incele dokun girişler nerde onları görmeye çalış ilk ödevin bu hadi bekliyorum sonra da gel buraya rapor yazzz herkes yardımcı olur bende burdaysam yardımcı olurum hadiiiiiii koşşşşşş kap aynayııııı YENECEKSİN GÜVEN KENDİNE

Suannnnnnnnnn yazılarınızı okuyorumdaaaa göz yaşlarıma hakim olamıyorum birbucuk yıllık evliyim iliskiye giremiyorum her defasında cok korkuyorummmmm hiç bise yapamıyorum suan okadar cok anliyorumki sinirlerim boşaldı galiba;(((( eşiyle hersey okadar güzelki ama bu sorun beni yiyip bitiriyor yardım edin lütfen yardım edinn;(((43:

yalnız degilsin canımm.. bende egzersize başlayalı 1 hafta oldu onceleri dokunamazdım bile ilk denememde işaret parmagıım ilk bogumu ikincide tamamı 3. de orta parmagımın tamamanı alabildimmm.. kendime okadr guvenım gelddi okadr moralim düzeldi ki anlatamam kızlar.. bugunde iki parmaga geçeyim dedim ama sadece ucunu alabiliyorum ilerletince zarın kenarları kalın benım baskı yapıyo.. ne yapmalıyım bilmiyorum..aparatla hiç denemedım parmakla denemek daha güvenli geliyor bana..
buarada bunları yazdıgıma ınanamıyorum cunku forumdaki egzersiz yazılarını ilk okudugumda imkansız parmagımı kesinlikle yerleştiremem demiştim.. ama oluyor işte o yuzden canını bosuna sıkma ve egsersize başla bence..
bana tavsiyeleriniz neler arkadaşlar zarı aynada cok net gorebiliyorum yuksek kenarlı ve kalın demıstı doktor gerçekten ole gorunuo ama hıc acımadı bile orta parmakla git gel bile yaptım yuppiiiii yupiiii inş bu ay sonuna kadar yenerim .... YENERİZ..

BeRayy kardeşim özelliklede sana teşekkür ederim Allah razı olsunn...devamını bekliyorum inş.

ben de parmak egzersiziyle yendim cnm ama ben eşimle yapmıştım,orta parmak rahatladıysa iki parmağa geçmen mantıklı olan evet ilk başlarda iki parmak da biraz baskı hissedersin yanma ve batma da olabilir ama bırakmaa çıkarma sakın geçici çünkü bunlar,derin derin nefes al ve ıkın tam o sırada parmağını çok yavaşça itmeye çalış sonra girince içinde beklet biraz orayı gevşemeye başalayacaktır yanma batma baskı hepsi geçecektir,2 parmakla 2. ve 3. denemeden sonra rahatça almaya başlayacaksın inan bana

ÜZÜLME!!!!Bak bende bugün paylaştım korkularımı bir yıllık evliyim olmadı hala die...sakin ol...bahsedilen bi egzersiz var..Ama uygula mutlaka kendine güvenin gelecek..onlar oluyosa oda olur inş. denemekten vazgeçme olmaz deme...ben bugün başladım ve çok yol aldım bana göre aynı senin gibi korkulu endişeli aklımda nelerle yazdım foruma Ama bak şimdi sana güzen vermeye çalışıyorum...Sana o arkadaşımızın yazısını yolluyorum ve kendi yazımı...umarım faydası olur..Merhabaa canım. Merak etmee orası yırtılmaz çünkü orası o kadar esnek ki aklın şaşar. Bu Şekilde Düşünmen gayet normal. Sende İlişkiden korkuyosun. Amaa inan aslında korkuluccak Hiç Bişey Yok. Hiç Acı Filan Yok.. Egzersizi sormuşsun nasıl oluyo diye. Sana Biraz Anlatim. Şimdi Parmak egzersizi ve Aparatlarla Egzersiz Var. Kişi Kendini hangisinde daha rahat hissediyosa o egzersizi yapıyo. Aynanın Karşısına Geç . Bacaklarınıı Sonunaa kadar ayır vee vajini ellerinle aç açtıktan sonraa Bolcaa Ikınnnn çünkü ıkındığındaa deliği görüceksin. Deliği gördükten sonra işaret parmağına biraz krem sür kaysın diye. Sürdükten sonra yavaşça parmağına deliğe doğru sokmaya başla. Zaten İçerisi Çok Kaygan olduğundan parmağın kayıp gidicekk. Ve sen oraya parmağının girdiğini gördüğündee bu seni çok mutlu edicek. Ve böyle böyle motive olacaksın. Sakın Ben Yapamam demee yapamam dersenn işte o zaman kaybetmiş olursun. Yapıcaksın. Burdaki arkadaşların bir çoğu senin gibi Bu derdi çekiyolar. Ve hepside egzersiz yapıyo. Egzersiz yaparak vajinismusu yenen o kadar çok arkadaşımız varki. Korkmaa kendine güven. Ve bu dediklerimi yap. Egzersizleri günde 2 -3 defa tekrarla. İşaret parmağına alıştıktan sonra orta parmağa geçicez çünkü. Cesaretlen ve bu işi bir an önce bitirmeye çalış.

sekerparecim aynı anda yazmısız birbirimize:) evet 2 parmakta ilk boguma daha gelemeden asırı basınc oluyo orda yanı zarın kenarları tam sarıyo parmagımı bende korkudan devam edemiyorum acıkcası ama denicem yine pes etmek yok.
kızlarr hadii yarışma yokmuu ben kafama koydum bu ay sonuna kadar bu işi bitirmek istiyorum tam 4 ay oldu kurtulmam gerek artık bu saçmalıktan.. hadi birbirimize destek olalım yenen arkadaşlar sagolsun hep yanımızdalar.. egzersizciler pek katılmıyor sanki hadi ekim gelini olalım bizdeee :)

buda benim birazını başarma öyküm..umarım fayda sağlar..seni anlayan okadar fazla kişiyizkiiii...

Arkadaşlar size mutlu umut dolu tecrübelerimi yazayımm...ben bugün ilk kez denedim egzersizlerii...ve bi aparatla olsun istedim..kulak çöpüyle başladım...ilk den tedirginlik korku hepsi vardı ama bi arkadaşımız saolsun öyle açık ve net anlatmışkii tekrar denedim ve 2. denememde kulak çöpü az yarım derken oldu:))bitmedi haberler sonra iki kulak çöpü,,,:)) bitmedii sonra bu cesareti ve burdan (sağolsunlar)dopingleri alınca rimeli prz... geçirip onuda denedim veee oda olduu:))) bunu bu kadar yapabilmek beni okadar sevindirdiki anlatamam:))şimdi sizden bi ricam var.. tabiiki hala klavuza ihtiyacım var...bu aşamadan sonra başka bişey denemedim...bunu nekadar tekrarlamalıyım dahada kalın bişeylemi denemeliyim..bu aşamadan sonrası içinde bilgi verirseniz çokkkk mutlu olucamm...Allah razı olsun bunları bile yapabilmek çok büyük bişey benim için...

Tican

teşekkürler cnmm,egzersiz yapıyorsun sen de tadacaksın bu duyguyu inş, p... denemesine geçmek için erken önce orası bir alışsın rahatlasın 2 parmak kolayca girsin ondan sonra denemelerine geçersiniz acele etme ,şimdi hemen başla egzersize önce tek parmakla egzerszi yap rahatlayınca hissedeceksin oranın gevşediğini hemen ardından 2yi denersin daha rahat alırısın,ben de bepanten ve jel kullandım hep hadi bakalım boşa beklemek yok EGZERSİZE DEVAM

Son düzenleme:

Agliyorummmmmm uzun zamandır kimseyle paylasamamistim ,cok teşekkür ederim..sanki asla yapımcıma yenemicem gibi geliyo cok korkuyorum anlatamam ;((((((( ya cok sinirlerim bozuldu su an hickira hickira ağlıyorum aslında iyide oldu rahatladım birazda olsa denemeye çalışıyorum Dr gittim ama bacağımı bile acamiyorumki ;(((

İnsallahhhhhhhhhhh

2 parmakta cesaretlendim sayende tekrar denicem bu gece olmazsa yarın umarım başarılı olurum.. iyigeceler kızlarr umudumuzu kaybetmeyelimmm ....

derin derin nefes alırsan ve ıkınarak itersen parmağını basınç azalacak basınç var diye çıkarma çünkü geçecek o bekleyince çıkarınca başa sarıyoruz sakın çıkarma bekle ve rahatlayınca ilerlet, ben de yanma ,batma ve idrar hissi de oluyordu 2 parmak da, ama bekledikçe geçti hepsii azcık sabır sadece

Allahım razı olsun..uzun zamandır ilk kez yalnız hissetmedim kendimi;((( hiçkimse ile paylasamiyorum icimde yasıyorum nasil yapıcım nereden başlamalıyım bilmiyorum bı jinekologa gittim makasa çıkardı bacaklarımı açamadım bile utancımdan ağladım hemde cok abla vajinusmus oldugumu söyledi hersey normal dedi hatta okadar kendimi kasmisimki ilk önce kızligimi bile göremedi derin nefes alipta ikindigimda görebildi sonrada psikiyatriye sevk etti Dr ikinci seansta esimi istedi ya onunla gel yada olmaz dedi esim istemedi hala ikimizin yeteceğine inanıyor esimdede bı korku oluştu canımı cok açılacağını düşünüyor onunda psikolojisini bozdum galiba;(( napicagimi bilemiyorum cikmazdayim

Yanımda oldugunuzu bilmek yalnız olmadığımı bilmek okadar iyi geldiki anlatamam iki haftada yenmeniz mucize gibi lütfen banada yadim edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…