- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #125.041
hoşgeldin canım nasılsın nasıl gidiyo denemelerr
ne güzel sevindim senin adına,inş cnm ben de öle düşünüyorum yendiysek zamanla diğerleri de düzelecek rayına oturacaktır Allah başka dert vermesin
ne güzel sevindim senin adına,inş cnm ben de öle düşünüyorum yendiysek zamanla diğerleri de düzelecek rayına oturacaktır Allah başka dert vermesin
benım denemeler bıttı canım alıstık artıkkk deneme denmez artıkkk allhıma sukurler olsunn ıyıyım canım sen nasılsınnn?
iyyim canım şukur.sen cok cabuk alıştın maşallahhhh:)iyi bir örneksin yani:)
valla bende sasıyorum kendıme pozısyonlarda sorun vardıı dun bır ıkı denedım olduuuu ben hayatta yapamam zannedıyodummmm ama yaptımmm ınsllah herkes yenerr ve kurtulurrr bı derttennn zevk olayına gelınceee kasmayınca oda oluyo beeee :26::26::26:
canımmm kendını kasmassan rahat bırakırsannn ınan bana yasarsın o zevkıııı
Merhaba kızlar bende bu olaydan müzdariptim 8 ayda kndi çabamla bir kitap sayesınde yendım hersey ınsanın hazır olmasında rahatlamasında bıtıyor
sen yendinmi şekerpare?ne aşamadasın cnm deneme yapcaktın en son sanırsam yanlış mı hatırlıyorum
hoş geldin canım neymiş o kitap ismi paylaş da belki arkadaşların da işine yarar birilerine faydası dokunur
inş cnm henüz 2.denemyi yaptık yeni yendiğim için biraz zaman gerekiyor sanırsam tam olarak serbest olmam için ve zevk için,ben alışayım da o da olcaktır zamanla
canım ınan olucakkk bende ılk yendıgımde kasıyodum gırısteee ama bıkac kez gıt gel yaptıktan sonra alısıyo ve egerkı kasmazsann zevkte alıyosunnn yendın yaaa hersey zamnla olurrr
yendim canım 1 ekimde çook şükürr
yendim canım 1 ekimde çook şükürr
canım ınan olucakkk bende ılk yendıgımde kasıyodum gırısteee ama bıkac kez gıt gel yaptıktan sonra alısıyo ve egerkı kasmazsann zevkte alıyosunnn yendın yaaa hersey zamnla olurrr
ya benım kac ay oldu hale gırıstı bı korku oluyor ama cıdden ılk oldugunda hayal kırıklıgı yasadım bumuydu yaa bu yuzden mı kendımı uzdum korktum dıe:) zevk olayını bende daha kesfetmıs deılım mesala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?