Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ne güzel sevindim senin adına,inş cnm ben de öle düşünüyorum yendiysek zamanla diğerleri de düzelecek rayına oturacaktır Allah başka dert vermesin

amin canım herkes kurtulsun ınş bu sorundan en kısa sürede.kadın olmak zor iş bırazda biz zorlaştırıyoruz sanki.bu kolay bışymış ama gelde bunu beynımıze anlat yanlış bılgıler duyduklarımız bızı bu hale getırıyo baskalarının zevk aldığı olayı bız kendimize eziyet haline getirıyoruz.yaşıyan bilir. Allah yardımcısı olsun herkesinn

iyyim canım şukur.sen cok cabuk alıştın maşallahhhh:)iyi bir örneksin yani:)

valla bende sasıyorum kendıme pozısyonlarda sorun vardıı dun bır ıkı denedım olduuuu ben hayatta yapamam zannedıyodummmm ama yaptımmm ınsllah herkes yenerr ve kurtulurrr bı derttennn zevk olayına gelınceee kasmayınca oda oluyo beeee :26::26::26:

kesinlikle oda kasmayla ilgili.hepımız yapamayız sanıyoduk oldu sükür kurtulanda çok bu sorunu yaşıyanda yeni gelenleri görunce üzülüyorum ama yencek inş herkes Allahın ıznıyle ve burası sayesindee.ıyı aksamlar canım ben cıkıyorumm

Merhaba kızlar bende bu olaydan müzdariptim 8 ayda kndi çabamla bir kitap sayesınde yendım hersey ınsanın hazır olmasında rahatlamasında bıtıyor

inş cnm henüz 2.denemyi yaptık yeni yendiğim için biraz zaman gerekiyor sanırsam tam olarak serbest olmam için ve zevk için,ben alışayım da o da olcaktır zamanla

canım ınan olucakkk bende ılk yendıgımde kasıyodum gırısteee ama bıkac kez gıt gel yaptıktan sonra alısıyo ve egerkı kasmazsann zevkte alıyosunnn yendın yaaa hersey zamnla olurrr

canım ınan olucakkk bende ılk yendıgımde kasıyodum gırısteee ama bıkac kez gıt gel yaptıktan sonra alısıyo ve egerkı kasmazsann zevkte alıyosunnn yendın yaaa hersey zamnla olurrr

ya benım kac ay oldu hale gırıstı bı korku oluyor ama cıdden ılk oldugunda hayal kırıklıgı yasadım bumuydu yaa bu yuzden mı kendımı uzdum korktum dıe:) zevk olayını bende daha kesfetmıs deılım mesala

Merhaba arkadaşlar ben bir doktora gittim ve aparatlarla çalıştım.En son aparatı da geçtim
Şimdi deneme aşamasına geldim ama oktorum regl dönemim yakınsa bittikten sonra ilk denemeni yap daha rahat olur dedi.Sizinde ilk deneme için tavsiye edebileceğiniz bişey var mı? Aparatların hepsini yaptım ama yine de içimde teredüt var.

inş cnm evet gitgel yaptıkça rahatlıyor baya zamanla artık her şey ,önceleri yaklaştırmıyordum bile şimdi nerdeyim bunu düşünmek cesaretlendiriyor zaten,biran önce alışayım da bebek istiyorum artıkkk

henuz bende kendım yonlendırıyorum gırıste ama korku yokkk bende oyle canımmm 7 yıl bunun ıcınmı beklemısım dedım ınan kendi kendımeee o kadr cok buyutmusuz kı kafamızdaaa cok basıtmıs gercektennn bıraz acık olucak ama alabılıyorummm hala kasıyomusun kendıni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…