• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ricaa ederim Canımm. Ne demekk. Amaa Ben İnanıyorum sana. Başarıcaksın. Çünkü Kendinee Güveniyosun. Aynen Dediğin Gibi Ucunda Ölüm yok. Hem Ucunda ölüm olsaydı dünyada kadın kalmazdı:1: Tek Yapman Gereken gevşek ol. Parmağınıda Rimel Gibi Düşünebilirsin. Bendee Parmak egzersizleriyle Yenmiştim.1 parmak 2 parmak derken en son 3 parmağa kadar almıştım.

biraz garip olcak ama parmaklarımı ayarlayamıyorum yanı 2 taneyi içeri almayı beceremiyorum ki :) kayıyo parmaklar :)birazdan dusa gircem bi de öyle deniyim bakalım.olsun inşalah artık eşime kıyamıyorum o kadar iyi ki yapabilmeliyim artık :(

biraz garip olcak ama parmaklarımı ayarlayamıyorum yanı 2 taneyi içeri almayı beceremiyorum ki :) kayıyo parmaklar :)birazdan dusa gircem bi de öyle deniyim bakalım.olsun inşalah artık eşime kıyamıyorum o kadar iyi ki yapabilmeliyim artık :(

Yaparsın Canımm. Tek yapman gereken parmağını kremlee deliğine doğru sokmaya başla. zaten içi o kadar kaygankii kayıyo gidiyoo. Takmaa kafanaa Olacakk bu işş:34::34::34:

kızlar bir kere alışınca çokkk daha rahat oluyor bir sonraki.. acısız oluyor.. bu işin tek sırrı, kayganlaştırıcı ve sizin kendinizi rahat bırakmanız.. gerisi çorap söküğü gibi geliyor.. deneyin olmadı mı? bir daha! olmadı mı? bir daha! sakın pes etmeyin, ben çok yaptım o hatayı siz yapmayın..

herkese merhaba
22 yaşındayım 11 aylık ewliyim.en son yazdığımdan beri bişey değişmedi.parmak aşamasını geçtim sanırım.forumdan cesaret alarak rımele pamuk sarıp sıtreçledim.önce emlayla içime alabildim.ertesi gün hiçbişey sürmeden sokabildim.ama hala olması gereken olmadı we eşimle birleşme sağlayamadık ne olcak böyle koca rimeli içime alabılıyorum eşime gelince duwara dönuyorum sorun ne anlamadım

Bak ne güzel rimelli yapmışsın, inancını kaybetme, inan eşinlede yapacaksın ve buraya gelip bende başardım diye yazacaksın.:7:

kızlarrrrr konuyla alakalı değil böldüğüm için çok özür dilerim ama az önce doğum tarihimle ilgili bir test yaptım ve bazı bilgiler edindim.ana rahmine düştüğüm gün eşimin doğum günü:52:sizce de çok ilginç değil mi:26:

kızlarrrrr konuyla alakalı değil böldüğüm için çok özür dilerim ama az önce doğum tarihimle ilgili bir test yaptım ve bazı bilgiler edindim.ana rahmine düştüğüm gün eşimin doğum günü:52:sizce de çok ilginç değil mi:26:

Hehe iyiymiş. nerde yaptın bu testi?

elamm canm sen yendinmi?bende yendimde gitgeller hızlı olmuyo b...ma da olmuyo ne önerirsin hızlanmak için?benmde sorunum şimdilik bu inş.zamanla oda düzelir ama ben sabırsızım baya

Ben yendim canım çok şükür. :):) Şu an hala ben üste geçiyorum ilk. Hızlanması için daha sonra alta geçiyorum. Bacaklarımı kaldırmadan yatık şekilde daha rahatım o şekilde de kasılmıyorum hiç. Öylesi daha makbul benim için en azından. Eğer yeterince kaygan olmuyorsa Kayganlaştırıcı işini kolaylaştırır diye düşünüyorum.

2 parmak kendimde yapamadım olmadı yanı rimel hemen hemen 2 parmak kalınlığında onu alabildim defalarca ama 2 parmağı beceremiyorum.zaten üst pozisyonda olu olursa alt pozisyonda yönunu ayarlayamıyoruz bi türlü :( ama olcak inşallah kimse bu beladan ölmemiş bende ölmem yapıcam kesinlikle.şu regl dönemini bi atlatayım inşallah olacak.. desteğin için çokkk teşekkür ederimmmm ustaa :)))

Bu super iste esinin parmagiylla calismaya devam edin canm icinde bekletin biraz sonra aparat hazirlarsin mum yada rimelle kalinlastirarak devam et en kisa zamanda yeneceksn yeterki bi hafta saril egz esinle.denemeye gelincede nefes ikinma ve totoya yastigi unutma..

canım işte bizim durumumuz böyle oluyor kendimizi korumaya alıyoruz o yüzden kasılıyoruz. Sen de şimdi doğumdan yeni çıktığın için korumaya aldın kendini ama belki biraz daha geçince sorun çözülür çünkü zaten vajiyi aşan birisin tekrar başarırsın.
Spinal sezeryan nasıl oluyor?

evt cnm umarım tekrar başa dönmem
spinal sezeryan belden aşağını uyuştıurup yapıyorlar
bebeğin doğduğu anı ilk sesini duyuyorsun ama sezeryan oluyorsun

Bende 20 günlük evliyim jinekologa gittim ilişkiye giremiyorum diye alttan baktı jel verdi birde kas gevşetici ama gene tık yok olmuyor eger gene yapamazsanız psikiyatra gidersiniz dedi ama gitmedim resmen psikolojim altüst oldu eşim zorlamıyor ama sonucta bende artık olsun istiyorum vajinismusmuyum acaba cünkü bacaklarımı tam acamıyorum sol bacagım kasılıyo ve sevişmede sorun yok ıslanmadada tam p.... gelceği zaman eşimi itiyorum nolur diye yalvarıyorum yeni yenii p.... ucuna değiyor ama içine sokamıyor acıyor sanki orası cok dar acılmayacak gibi resmen yırtılcak gibi.banada yardımcı olun ne olur. bir egzersizkler varmıs nasıl oluyomus banada tarif edermisniz ????????

Bende 20 günlük evliyim jinekologa gittim ilişkiye giremiyorum diye alttan baktı jel verdi birde kas gevşetici ama gene tık yok olmuyor eger gene yapamazsanız psikiyatra gidersiniz dedi ama gitmedim resmen psikolojim altüst oldu eşim zorlamıyor ama sonucta bende artık olsun istiyorum vajinismusmuyum acaba cünkü bacaklarımı tam acamıyorum sol bacagım kasılıyo ve sevişmede sorun yok ıslanmadada tam p.... gelceği zaman eşimi itiyorum nolur diye yalvarıyorum yeni yenii p.... ucuna değiyor ama içine sokamıyor acıyor sanki orası cok dar acılmayacak gibi resmen yırtılcak gibi.banada yardımcı olun ne olur. bir egzersizkler varmıs nasıl oluyomus banada tarif edermisniz ????????

canım hoşgeldin aramıza buraya geldiysenn kendını şanslı hisseet en başta birinci sayfada kegel egzersizin nasıl oldugu açıklanmış.daha çok yenısın çabuk aşarsın eminim ben 2 sene sonrasında yendım ve burda olan arkadaslarla onların mücadelerını okudukça guven geldi.inan bana sende başarıcaksın.buraya sık sık gel kim ne yazmış oku rahatlarsın. yırtılcak gibi bi his aslında kendımız yapıyoruz. herşey beyınle alakalı sen kendını rahat bırakırsan hiçbişiy olmuyo sana bişiy söyliymmii ben buraya gelmeden önce oranın kapalı oldugunu düşünüyodum aynayla bakmama ragmen derın nefes alıp ıkınınca oranın açıldıgını gördüm ınanamdık eşimle ben bizdeki korku yetersız bilgiden kaynaklandıgını düşünüyorum. neyse.açıldıgını gorunce kulak çöpünü denedım ilk tedırgın oldum ama ittirdikçe içeri,, hiçbişiy olmadıgını anladıkça bı kaç gün denedım.aynayla.gün gün kalınlaştırdım.göz kalemi en sonda rimelden kalın bişiyle yırtılma olmuyo bende kanamada olmadı kanama denılen şeyde zaten zorlanmasıyla alakalı korkma.ve öğle bi cesaret geliyorki artık p... alabilirim düşüncesine kapılıyosun denemk istıyosun ınan bana ama egzersiz şart hergun bıkmadan usanmadan yapcagına ınanrak devam et. sen eşinin dokunmasına izin verıyosun ben dokundurtmuyodum bile kendım bile dokunamıyordum düşün.şükret canım neleri var. kendıne iyi bak aklına takılan bişiy olursa yaz mutlaka bi arkdaş cvp lar iii akşamlar

canım hoşgeldın ınş bıran önce halledersin sorununu daha çok yeni evlisin.bütün vajinisms hastalarımı düşnüyo bilmiyorum ama bende kapalı diye düşünüyodum orası.öyle bişey yok tabi biz beynimizde çok büyüttüğümüz için çok acıycak sanıyoruz kendimizi kasıyoruz kasıncada gerçekten acıyo izin vermiyoruz aslında öyle basit bişeymişki geçen zamana yazık diyorum ben şimdi:(bunun sırrı kendini kasmamak.dr a gittigimde bir örnek verilmişti çok hoşuma gitmişti.bir çocugun agzına bir kaşık bal verilse çocuk bunu almak ıstemese ve biz zorlasak nolur dudakları acır dimi halbuki kendi isteğiyle o balı yese hiç sorun olmaz bizim yaşadıgımızda bu örneğe benziyo

kızlar bu kengel den bişey anlamadım birileri bana acıkca anlatırmı
mesela idrarım gelirken tutup tutup bırakıcakmıyım bide bunu her idrar geldiğindemi yapcam denedm olmadı :(

canım ben eşimi itiyorum ama o hadde geldiğindeyken üzerimden atıyorum ve titreme geliyr kasılma yani kac tane kas gevsetici içtiyssemde rahat edemedm

ben kegel hiç yapmadım ama canım bildiğim kadarıyla idrarını tutup bırakman sadece ilk başta yapman gereken.o anda hangi kasları kastığını anlayıp sonra sürekli yapman idrar anında değil yani

canım ben eşimi itiyorum ama o hadde geldiğindeyken üzerimden atıyorum ve titreme geliyr kasılma yani kac tane kas gevsetici içtiyssemde rahat edemedm

kegeli yapmaya başla canım sonra vajini aynayla incele sen kaaplı sanıyosun ya ıkın orda deligin açildıgını görceksin kapalı olmadığını beynin kabullensin bende diyordum bende sorun var kapalı o bilinçaltımızın bir oyunu bize sonraki aşamada bol kayganlaştırıcı sürerek parmak yada aparat egzersizi.bu sana şu anda zor gelebilir ama sıkmayınca kendini kasmadığında sende kayıp gitceğini görceksin.bu bacak titremesini bende yaşıyodum aynen senin gibi itiyodum.biz çok acıycak sanıyoruz yok öyle bişeyy

kegeli yapmaya başla canım sonra vajini aynayla incele sen kaaplı sanıyosun ya ıkın orda deligin açildıgını görceksin kapalı olmadığını beynin kabullensin bende diyordum bende sorun var kapalı o bilinçaltımızın bir oyunu bize sonraki aşamada bol kayganlaştırıcı sürerek parmak yada aparat egzersizi.bu sana şu anda zor gelebilir ama sıkmayınca kendini kasmadığında sende kayıp gitceğini görceksin.bu bacak titremesini bende yaşıyodum aynen senin gibi itiyodum.biz çok acıycak sanıyoruz yok öyle bişeyy

ıkınıcam orası acılınca parmagımımı sokcam yani anlamadım :(

Back
X