• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm ben p.. aşamsını denemeye çalışıyorum 2 parmaktan sonra. ama bitürlü başaramadım. sadece başı giriyor. gerisi yok :(( yapamıyoruum
aşırı basınç var ittiremiyorum.
canm başı oluyosa inanki gersi çok kolayy..bak başını al sonrasında hafif hafif gitgeller yap bak göreceksin gitgeller sayesinde yavaş yavaş girecek bu arada ıkınmayı ve nefesi de unutmaa az kaldı cnmm sende yeneceksn bak çok basitt bak yeneceksn kendine güvenn

canm başı oluyosa inanki gersi çok kolayy..bak başını al sonrasında hafif hafif gitgeller yap bak göreceksin gitgeller sayesinde yavaş yavaş girecek bu arada ıkınmayı ve nefesi de unutmaa az kaldı cnmm sende yeneceksn bak çok basitt bak yeneceksn kendine güvenn

umarım canım bu akşamda denicez. artık bitsin istiyorum.

umarım canım bu akşamda denicez. artık bitsin istiyorum.

hadi bakalım inş hayırlı haberlerle gelirsin canm panik yapma kendne güven öncelikle sonrada bol jelle dene pes etmeyin ama yapacaz diyin ve yapın inan sonrasında bumuydu diceksin hadi cesaret birazz kızlarr cesaret egzersiz ve kendine güvenle bu iş bitecek hadii

Arkadaşlar merhaba;
ben 2 yıllık evliyim ve vajinismusu yeni yendim.Yazılanların çoğunu okudum hep parmak egzersizleri gibi yöntemler yazılmış ama ben bunu doktorum sayesinde yendim.Ben tek parmağımı sokunca bile acıdan kıvranıyordum.Şu an mutluyum ve gerçekten sizlere yardımcı olmak isterim.2 yıldır gitmediğim dr kalmadı Ankarada ve hepsi saçma yöntemler uyguladılar taki son doktoruma kadar.

doktor kim nerde adresi varmı benm istanbuldayım verebilirmisin

Ooooohoooo sen cok kucuksun kuzum ya en guzel yillardir20-22 tadini cikar .kiz ne acelen vardi o yasta evlendin:3: bise sorcam cnm simdi sen gitgelde hizlanabildin mi ben hala yavasim ve o yuzden esim icine bo...alamio giriste problem yok ama biraz hizlanarak gelgit yapinca sonlara dogru biyere degio sanki acayip basinc oluyo bu ne zmn geccek yahuuu...

ahh canımmm ahhh aynı sorun bende de var ve hala ddüzelmedi dün denedik yine aynı girişte problem yok gelgitte oldu aslında yinede çok hızlı değildi uzun sürdü b..madı bende dayanamadım çıktı dışarı b..ldı..niye böle oluyo anlamıyorum..kızlar sizdede böle oluyomu herkestemi aynı yoksa kısa mesafedede b..lınıyomu?? şimdide bu dert çıktı yardım edin kızlar niye böle oluyo

Kızlarr. Bende Sizin ki bir problem Yok Ben Gayet Hızlı Bir şekilddee yapabiliyorum. Mübarek Makina Gibi Hattaaa:1::1::1::1::17: Ben Vajiyi yeneli 1 ay oldu. Çok Şükür Hiç sorunum olmadı. Bide Ben sürekli yapıyorummm :1::1::17: O yüzdendee Etkisi varr . Hahhahahahha:52::52::52::52:

aynı sorun bende de war bırını astık sımdı de bu war :SS

Canım Merhabaa. Kendine ben hızlı yapamıyorum dersen yapamazsın zatenn. Gerçekten Hızlı Yapınca Hiç bişey Olmuyoo. Tam Tersinee Zaten zevkide orda. Açık konuştum biraz amaa napimm gerçekten öylee. :16:

Son düzenleme:
herkese merhaba
22 yaşındayım 11 aylık ewliyim.en son yazdığımdan beri bişey değişmedi.parmak aşamasını geçtim sanırım.forumdan cesaret alarak rımele pamuk sarıp sıtreçledim.önce emlayla içime alabildim.ertesi gün hiçbişey sürmeden sokabildim.ama hala olması gereken olmadı we eşimle birleşme sağlayamadık ne olcak böyle koca rimeli içime alabılıyorum eşime gelince duwara dönuyorum sorun ne anlamadım

herkese merhaba
22 yaşındayım 11 aylık ewliyim.en son yazdığımdan beri bişey değişmedi.parmak aşamasını geçtim sanırım.forumdan cesaret alarak rımele pamuk sarıp sıtreçledim.önce emlayla içime alabildim.ertesi gün hiçbişey sürmeden sokabildim.ama hala olması gereken olmadı we eşimle birleşme sağlayamadık ne olcak böyle koca rimeli içime alabılıyorum eşime gelince duwara dönuyorum sorun ne anlamadım

Merhaba canım. Aceleci Davranıyosunn öncelikle. İçine 12 cm 'e kadar alabilen arkadaşlar hala egzersiz yapıyolar sen çok acele ediyosun.Yavş yavaş. Egzersizlere devam et. Eş Denemesi yapıyomusunn ??

herkese merhaba

Canmm benim klise lafimdir ama soylemeden olmuyoo en onemli sey morall ve yapamiyorm demiyceksin bak rimli almisin ne guzwll sevinmelisin senin suan yapman gerekwn.kensine olumlu sozler soyleyip beynini bunu yapabilecegine inandirmak tesbih ceker gibi ben bunu yapicam basaricam diyceksin surekli inanmasan bile bunu soyle kendine. Gelelim egz asamasina rimele iyce aliss gitgel yap hergun .aksamlarida yapabiliyorsan esinin.parmagiyla egz yap yada rimeli sen yerlestir esinin gel git yapmasina izin ver anladigim kadariyla sende bwnim.gibi esine guven eksikligi var bunuda ancak esinle egzz yaparak asacaksin yilmadan devam et.zamanla o guven olusacak ve basaracaksin

ya lütfen allah rızası için bana yardım edin başaramıyorum bir türlü olmuyor olmuyor olmuyor.her zaman diyorum bu defa olacak yine olmuyor yine olmuyor yine olmuyor...............
sadece parmak egzersizini tek başıma yapabiliyorum o da tek parmakla.bir türlü aşama geçemiyorum,eşimle denemeye çalışıyorum ama bacağımı açamıyorum bile,hele eşim bacağımı yukarıya doğru kaldrıp girmeye çalışınca kalbim duracak gibi oluyor vanım çok ağrıyo değdiği gibi.
yani bu başka pzizyonda güzel sonuç vermezmi,illaki bacağımı açıp kendime doğru mu çekmem gerek.ayağımı uzatarak olmuyor mu.
kendime jel de aldım oda işe yaramadı.gerçi nasıl işe yarasınki daha ben elime alamıyorum yerine yerleştireyim,eşimde tam bilmiyo kayıyo.
sonuç olarak nasıl olacak bilemiyorum.15 aydır evliyim ve beni kurtaracak o cümleleri bekliyorum.belki bir kişinin tecrübesi benimde vajiden kurtulmamı sağlar.hepinizden tecrübe ve yorumarınızı bekliyorum.çok öptüm sizi ...........................

Canım bende aynı korkuları yasıyordum degmesı bıle benı urkutuyordu ama yenınce ınankı bumuydu dıyeceksın.
15 aylık evlıyım dıyorsun ben 2 hafta yasadım bu sorunu kabus gıbıydı,hem benım hem esımın gergınlıgını anlatamam.enınde sonunda bu sorunu asacaksın sonuna kadar boyle gıtmeyecek ne kadar uzatırsan cektıgın sıkıntı artacak.Eşim bana bı kere acıcak kacısın yok demıstı ama onun dedıgı acı bıle olmadı.
jel kullanmak ısını kolaylastırır esıne de kullandır ve usttte sen ol kendıne gore ayarlarsın,nefes verırken yawas yawas dene ben bu sekılde egzersızlere baslamadan yendım.Biraz gırdıkten sonra da esın cok yawas gıt gel yapsın ve en onemlısı kasmadan dene bu defa,en kotusu acıdıgında cekersın ama kasmadan denedıgınde olacak bunu bılıyorum
ınsallah olur guzel haberlerını beklıyorum

Merhaba canım. Aceleci Davranıyosunn öncelikle. İçine 12 cm 'e kadar alabilen arkadaşlar hala egzersiz yapıyolar sen çok acele ediyosun.Yavş yavaş. Egzersizlere devam et. Eş Denemesi yapıyomusunn ??[/Q

aceleci olduğum doğrudur aslında :) eşimle denedim onun armağınıda alabildim ama emla krem yardımıyla.emla olmadan .yapabilirmiyim bilmiyorum.aslında rimelide once emlayla sonra hiç bilşey sürmeden de alabilmiştim.bunu da yapabilirim sanırım

Canmm benim klise lafimdir ama soylemeden olmuyoo en onemli sey morall ve yapamiyorm demiyceksin bak rimli almisin ne guzwll sevinmelisin senin suan yapman gerekwn.kensine olumlu sozler soyleyip beynini bunu yapabilecegine inandirmak tesbih ceker gibi ben bunu yapicam basaricam diyceksin surekli inanmasan bile bunu soyle kendine. Gelelim egz asamasina rimele iyce aliss gitgel yap hergun .aksamlarida yapabiliyorsan esinin.parmagiyla egz yap yada rimeli sen yerlestir esinin gel git yapmasina izin ver anladigim kadariyla sende bwnim.gibi esine guven eksikligi var bunuda ancak esinle egzz yaparak asacaksin yilmadan devam et.zamanla o guven olusacak ve basaracaksin

çok haklısın onun canımı yakacağını we nerde durması gerektiğini bilmediğini düşünüyorum galiba.ama eşimlede denedm we emla kremın werdiği gazla onunda parmağını alabildim hatta bi kaç dk beklettik içerde eşim keşif yaptı benım kontrolumde :)

Merhaba canım. Aceleci Davranıyosunn öncelikle. İçine 12 cm 'e kadar alabilen arkadaşlar hala egzersiz yapıyolar sen çok acele ediyosun.Yavş yavaş. Egzersizlere devam et. Eş Denemesi yapıyomusunn ??[/Q

aceleci olduğum doğrudur aslında :) eşimle denedim onun armağınıda alabildim ama emla krem yardımıyla.emla olmadan .yapabilirmiyim bilmiyorum.aslında rimelide once emlayla sonra hiç bilşey sürmeden de alabilmiştim.bunu da yapabilirim sanırım

Yaparsın Tabikii. Egzersizlere Devamm. Eşinlee Bol Bol Parmak Egzersizi yap. Eşinn Yapsın. 1 parmak 2 parmak sık sık yapın. Böylelikle Eşine güvenin gelicekk. Eşinle Parmak egzersizi yaptıktan sonraa p....s denemesi yapın her zaman. İlla O anda Olacak Diye Bişey yok.Olacakk Ama zamanı geldiğindee:34: Üst Pozisyondaa deneyin. Eşinee Bolcaa kremm sürr. Kendinede sürr. SONRA girişe yerleştir yavaşça oturr. Bu Aradaa Bol bol ıkınnn ıkındığın zaman orası genişliyo. Canın Acıcırsa Bırak acısınn inan o acının sonundaa mutluluk var. Acı Diye Bişey Bile Yok aslındaa . Sen Acıcak diye düşünmeee. Gevşek bırak kendinii ve kafana koyy benn yapıcamm dee. Dediklerimi Yapmayı unutmaa amaa:16::16::16:

Yaparsın Tabikii. Egzersizlere Devamm. Eşinlee Bol Bol Parmak Egzersizi yap. Eşinn Yapsın. 1 parmak 2 parmak sık sık yapın. Böylelikle Eşine güvenin gelicekk. Eşinle Parmak egzersizi yaptıktan sonraa p....s denemesi yapın her zaman. İlla O anda Olacak Diye Bişey yok.Olacakk Ama zamanı geldiğindee:34: Üst Pozisyondaa deneyin. Eşinee Bolcaa kremm sürr. Kendinede sürr. SONRA girişe yerleştir yavaşça oturr. Bu Aradaa Bol bol ıkınnn ıkındığın zaman orası genişliyo. Canın Acıcırsa Bırak acısınn inan o acının sonundaa mutluluk var. Acı Diye Bişey Bile Yok aslındaa . Sen Acıcak diye düşünmeee. Gevşek bırak kendinii ve kafana koyy benn yapıcamm dee. Dediklerimi Yapmayı unutmaa amaa:16::16::16:

2 parmak kendimde yapamadım olmadı yanı rimel hemen hemen 2 parmak kalınlığında onu alabildim defalarca ama 2 parmağı beceremiyorum.zaten üst pozisyonda olu olursa alt pozisyonda yönunu ayarlayamıyoruz bi türlü :( ama olcak inşallah kimse bu beladan ölmemiş bende ölmem yapıcam kesinlikle.şu regl dönemini bi atlatayım inşallah olacak.. desteğin için çokkk teşekkür ederimmmm ustaa :)))

2 parmak kendimde yapamadım olmadı yanı rimel hemen hemen 2 parmak kalınlığında onu alabildim defalarca ama 2 parmağı beceremiyorum.zaten üst pozisyonda olu olursa alt pozisyonda yönunu ayarlayamıyoruz bi türlü :( ama olcak inşallah kimse bu beladan ölmemiş bende ölmem yapıcam kesinlikle.şu regl dönemini bi atlatayım inşallah olacak.. desteğin için çokkk teşekkür ederimmmm ustaa :)))

Ricaa ederim Canımm. Ne demekk. Amaa Ben İnanıyorum sana. Başarıcaksın. Çünkü Kendinee Güveniyosun. Aynen Dediğin Gibi Ucunda Ölüm yok. Hem Ucunda ölüm olsaydı dünyada kadın kalmazdı:1: Tek Yapman Gereken gevşek ol. Parmağınıda Rimel Gibi Düşünebilirsin. Bendee Parmak egzersizleriyle Yenmiştim.1 parmak 2 parmak derken en son 3 parmağa kadar almıştım.

Back
X