• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gercekten herkesin farklı farklı oluyor durumu.. kimi bakamıyor bile .. adı üstünde kaçınma ve erteleme hastalıgı sanırım biraz kendimizi disipline etmemiz gerekiyor kendimize söz dinletmemiz gerekiyor ve vajinayı tanımak lazım tabiki hemen pat diye egzersize baslayamayabilir kimisi kendini ikna etmek lazım acaba o yöntemmi bu yöntemmi dr a mı gitsem botoksmu yaptırsam egzersizmi yapsam diyede bisürü vakit kaybı oluyor bi yerden bismillah diyip baslamalı ...görüyoruzki yapanlar egzersizle gayretle üzerine giderek hallediyor insallah azıcık cesaretle bence baslamalısın hayat bence adını listeye yazdır :)

kız bayıldıgın zaman eşin yanındamıydı bayılmak çok kötü birşey yaa bende bi benzerini sürekli yaşıyorum nolcek benim bu halim bilmem:gitme::sm_confused:[/QUOTE

canım o zaman daha kabullenmemiştim bu egzersizlerden filan önceydi..pe.. le denerken olacakmı diye ne kadar kastıysam bayılmışım zor yutkunurken uyandım eşim bağırıp yüzüme vuruyodu uyanmam için zor kendime geldim..o gün kabullendim zaten vajili olduğumu sonrada egzersizler başladı işte..boshayallersmile

kız bayıldıgın zaman eşin yanındamıydı bayılmak çok kötü birşey yaa bende bi benzerini sürekli yaşıyorum nolcek benim bu halim bilmem:gitme::sm_confused:[/QUOTE

canım o zaman daha kabullenmemiştim bu egzersizlerden filan önceydi..pe.. le denerken olacakmı diye ne kadar kastıysam bayılmışım zor yutkunurken uyandım eşim bağırıp yüzüme vuruyodu uyanmam için zor kendime geldim..o gün kabullendim zaten vajili olduğumu sonrada egzersizler başladı işte..boshayallersmile

anladım canım neyseki kurtuldun artık o günler çok eskide kaldı şimdi gelecege bakalımkaydirigubbakcemile4bebiş olcakmı bakalım bu ay:ecrin_bebek:

Günaydın kızlar...
Listeden adımı silebilirsiniz dün gece vajiyi yendim ben :dance::dance::dance::teytey:
Benim için hala inanılması güç ama başardımmmmmmmmmm hihoyyyt
Darısı hepinizin başına inşallah, üzerimden öyle bir yük kalktı ki anlatamam...
Ben de normale dönüyorum artık hihoyyyt

Canım harikasın,süperrrrrrrrrrrrrr
Gözlerime inanamadım,çok sevindim
Ne diyceğimi bilmiyorum gerçekten bende bu kadar çabuk beklemiyordum senden ama çok çok sevindim senin adına
Allah bi daha yaşatmasın,hep mutlu ol inşallah.......

Günaydın kızlar...
Listeden adımı silebilirsiniz dün gece vajiyi yendim ben :dance::dance::dance::teytey:
Benim için hala inanılması güç ama başardımmmmmmmmmm hihoyyyt
Darısı hepinizin başına inşallah, üzerimden öyle bir yük kalktı ki anlatamam...
Ben de normale dönüyorum artık hihoyyyt

tebrik ederim derincim çok sevindim teze gelin daha buralara uğramaz eee malum onca zamanın acısını çıkarmak lazım. darısı bana ve diğer arkadaşlara

ben çok çekingen bir insanımdır eşim parmakla egzersiz yapalım dediğinde ortalığı kaldırmışım dokunma falan diye amaburda okuduklarımdan sonra gaza geldim iki pamaktn direk muma geçtim kalın mumu aldım içime bir hafta içinde oldu herşey bence bahane uydurmamalısın kendine hiç bir zaman ben kendim için söylüyorum parmak benim için rahatsızdı hem kısa geliyodu tam anlayamıyodum hemde ii büklüm oluyordum çabuk yorulup çabuk pes ediyodum mumu daha çok tavsiye ederim ben ondan yarar gördüm çünkü

besencim tebrik ederim çok sevindim sizleri gördükçe cesaret geldi bana da. ne kadar zaman çektin vajiyi

derin,besen ikinizide tebrikederim kaydirigubbakcemile5 :lepi: ne güzel darısı bizim başımıza şu illeti yenmek istiyorum bende yaaaa hep birlikte yenmek dilegiyle iyi geceler arkadaşlar hihoyyyt

Back