Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vazgeçilmezim. canım benim. ay sen aşık bir kadınsın öle ya. çok tatlısın. sarılmak geldi içimden sana. hayatım biliyorum elbeteki kahramanın kocan ama, bunu başka türlü atlatmak için kendine ayrı bir platform yaratmalısın. yani biliyorum aşk çok yüce bir duuygu onun üzerinden yol almak geerkiyor elbette. ama bu da iişin tuzu biberi şekerim. afrodizyak etkisi olan meyveleri ve maddleri deneyin veyahut da insanı kendinden geçiren kokulu bir küvet sefasında oynaşmalar dokunmalar felan.
kendi aşık kişiliğinden çıkamadığın için oluyor bütün daralmalar ve kasılmalar. burada artık kocanın aşkın yanında aynı zamanda şehvetli bir erkek olarak da görmen gerekcek. biraz da enzimlerinizin çalışmasına izin verin yahu. her şeyi ben mi öğretecem size. şaka şaka.
çok sevdim seni vazgeçilmezim. :lepi:

Saol canım opuyorumnanaktan eşimi çok seviorum . . şmdik dediğini düşünüorumda yok koyamıorum kimseyi onun yerine . . . ayy evlendiktn bigün sonra böyle oldum ben :asigim: kocişim kalbimdeyken evlendiktn sonra tüm bedenimde oldu :nazar:

ay dün kendimi şartlandırdım olucak diye . . .sonracığıma eve gttm eşim doktora gttiğini söledi ayağında mantar çıkmş . ayağını ilaçlı suda bekletti yarım saat .sonra krem falan sürdük öle kremli falan yatması gerekiodu.bende yatak odasına girince korku başladı .eşime senin ayağın böleyken yapmayalm dedim .yani anlayacağın yine bişeyi bahane ettm :1no2:[/QUOTE

hımm.ne diyimki kelin ilacı olsa başına sürerdi..ama sen yinede korkma.bahanede üretme canım yaaa.....

canımcığım keşke dediğini yapabilsemm . . herakşam bişeyi bahane ediorum . oda anlıo bahane olduğunu ama bişey demio .

canım ilaçları denemedinmi?ben dün denedim:) ama bu defada eşimden kaynaklı yapamadık:dance: o ilaçlar insanı biraz rahatlatıyor sanırım.dün kafaya acayip koymuştum yapıcam diye ama olmadı:))canım bide senin bacak titremelerin devam ediyomu hala?

sevgili ayref belki şu işinize yarayabilir. bunun kullanım vidyosunu da isterseniz gönderebilirim size link olarak. ama bence bunu deneyin siterseniz. o zaman sizi hiç bir şey durduramaz emin olun. sizi gidi şakacılar.:kedi:

canım ilaçları denemedinmi?ben dün denedim:) ama bu defada eşimden kaynaklı yapamadık:dance: o ilaçlar insanı biraz rahatlatıyor sanırım.dün kafaya acayip koymuştum yapıcam diye ama olmadı:))canım bide senin bacak titremelerin devam ediyomu hala?

sevgili ayref belki şu işinize yarayabilir. bunun kullanım vidyosunu da isterseniz gönderebilirim size link olarak. ama bence bunu deneyin siterseniz. o zaman sizi hiç bir şey durduramaz emin olun. sizi gidi şakacılar.:kedi:

Son düzenleyen: Moderatör:
şekerler, üzmeyin hiç kendinizi ve acele etmeyin. Asla "bugün olacak" diye bir şartlandırmaya itmeyin kendinizi. Bugün yada yarın ya da önümüzdeki yıl. eşiniz size bu konuda destek olmak zorunda. ve zaten böyle dediğinizde 1 ay bile süremyecek. sadece şartlanmayın, rahat bırakın kendinizi. Bu sırada eşinizi farklı yollardan tatmin edip gönlünü de alabilir, gözünün dışarıya kaymasını engelleyebilirsiniz. o kadarını siz biliyorsunuz zaten :KK66:
Hatta birgün gelecek ve siz farkına bile varmadan bir "kadın" olduğunuzu göreceksiniz. Sonrası ise inanın çok renkli

Saol canım opuyorumnanaktan eşimi çok seviorum . . şmdik dediğini düşünüorumda yok koyamıorum kimseyi onun yerine . . . ayy evlendiktn bigün sonra böyle oldum ben :asigim: kocişim kalbimdeyken evlendiktn sonra tüm bedenimde oldu :nazar:

canım benim vazgeçilmezim. çok tatlısın kız sen ya. ayrefe gönderdiğim linki tıkla istersen bi.

canımcığım keşke dediğini yapabilsemm . . herakşam bişeyi bahane ediorum . oda anlıo bahane olduğunu ama bişey demio .

canım bak bende o korku yok yani çoğu zaman ben deneyelim diyorum.sadece ilişkiye hazır hale geldiğimde kasıklarım kasılıyooo..ama yinede denemekten vazgeçmiyorumm..bak bugün o ilaçları kullan kesinlikle..en azından ilaçla yapıp yapamadığını anlarsın.yapamazsanda başka bi yöntem bulmaya çalışırsın kendine.doktora gidersin olmadı egzersizlere başlarsın..zaman geçtikçe insanın morali çok bozuluyo canım..

Paylaşımda bulunan arkadaşlarımın dikkatine:
Burada vajinusmus tedavi ve tecrübelerinizi paylaşıyorsunuz ve bu hastalıktan dert yanan bir çok arkadaşımıza da destek oluyorsunuz çok güzel.
Ancak;
Her yerde olduğu gibi sitemizde de uymanız gereken kural ve kaideler varki.
Bunlardan:
1.Başka bir isteye ait link vermek yasak,özellikle satış amaçlı ve üyelik isteyen sitelere link vermek kesinlikle yasaktır.
2.Paylaşımlarda bulunurken özellikle msn adresi veren bir çok arkadaşımız oluyor ki bunları kötü içerik butonu ile yada bana bizzat irtibat kurarak sildirebilirsiniz.Zaten ben buraya uğradıkça sayfaları gözden geçirdikçe verilen msn adreslerini siliyorum.
Bilmenizi isterimki sizlerin güvenliğide bizler için önemlidir.
3.Yorumlarınızda kırıcı olmak yerine,insanları bilinçlendirmek adına paylaşımlarda bulunmanız daha sağlıklı olucaktır.
Bundan sonraki paylaşımlarınızda bu 3 kural ve kadieye uymanızı rica eder,kalıcı paylaşımlar dilerim.
Bir an evvel bu hastalığı yener mutluluğu sizlerde yaşarsınız.
Sevgilera.s.

Son düzenleme:
DİLEkciğim ne güzel anlatmışsın canım .walla bunları okudukça rahatlıorum biraz . . . dün akşam eşimle denicektik .dün doktora gtmiş ayağında mantar falan çıkmş .onunla 1 saat uğraştık die denemedikkkk :KK43:(

egzersiz yapıyormusun tatlım.. inşllah eşin iyi olduğunda denemeniz başrılı olur..
sen p.. denerken derin nefes al verirken ıkın ve hafif şekilde aşağı doğru ittirsin eşin.. bol jel sürün hepsi buuu..
güzel haberlerle gelirsin inşllah..

arkadaşlar bazen jelin işe yaramadığı da söyleniyor. çünkü vajinanaın hassas dokusuna kimi zaman ters etkide bulunabiliyor özellikle de en mahrem anda tık tık atmaya başladığında. bir zamanlar sürtünme katsayısını azaltmak için bebek yağı önerirdi doktorlar hani en sağlıklısı diye. ama o bile bir yerden sonra kırkpınar yağlı güreşlerine döndürüyor ilişkiyi.
bence rahim kaslarınızan söz geçirmeyi öğrenin derim size. ve de eşinizin poposunun altına minder koyup birleşmeyi en kesintisiz şekilde gerçekleştirmek için siz onun üstüne çıkın.

Paylaşımda bulunan arkadaşlarımın dikkatine:
Burada vajinusmus tedavi ve tecrübelerinizi paylaşıyorsunuz ve bu hastalıktan dert yanan bir çok arkadaşımıza da destek oluyorsunuz çok güzel.
Ancak;
Her yerde olduğu gibi sitemizde de uymanız gereken kural ve kaideler varki.
Bunlardan:
1.Başka bir isteye ait link vermek yasak,özellikle satış amaçlı ve üyelik isteyen sitelere link vermek kesinlikle yasaktır.
2.Paylaşımlarda bulunurken özellikle msn adresi veren bir çok arkadaşımız oluyor ki bunları kötü içerik butonu ile yada bana bizzat irtibat kurarak sildirebilirsiniz.Zaten ben buraya uğradıkça sayfaları gözden geçirdikçe verilen msn adreslerini siliyorum.
Bilmenizi isterimki sizlerin güvenliğide bizler için önemlidir.
3.Yorumlarınızda kırıcı olmak yerine,insanları bilinçlendirmek adına paylaşımlarda bulunmanız daha sağlıklı olucaktır.
Bundan sonraki paylaşımlarınızda bu 3 kural ve kadieye uymanızı rica eder,kalıcı paylaşımlar dilerim.
Bir an evvel bu hastalığı yener mutluluğu sizlerde yaşarsınız.
Sevgilera.s.

Teşekkürler adıvar

bende aynı sorunu yaşıyorum 3 aylık evliyim:KK43: ama olmuyor işte olmuyor:KK43::gitme:

canım doktora gidip muayne oldunmu hiç? 1. sayfadan itibaren bakarsan herkes yaşadıklarını ve tecrübelerini yazmış gayet güzel. eğer hazırsan egzersizlere başla derim. canını sıkma daha 3 aylık evlisin ne güzel bak erkenden başlıyosun. hadiiii bakalım neler yapıyosun nasıl başlayacaksın haberlerini yaz. burada yenen arkadaşlarımın yönlendirmeleri çok iyi oluyor. herkes burada birbirine destek. sıkma canını allahın izniyle aşacağız hepimiz...

doktor dedi 7 yıldır beraber olmayanlar var dedi önemli olan birbirinizi iyi anlamanız ve eşinin çok anlayışlı olması gerekir

Kızlar bir süre giremedim. en son iki parmakta kalmiştim hatirlarsaniz. penis denemesine geçtik. hepsi oldu ama acı vardı. bu aci egzersizdekinden fazla mi az mi hala bilmiyorum. o kadar heycanlandim ki transta gibi olduğum için tam hatirlamiyorum ama çok zorlandim. gt gl oldu. onda sorun yok. sorun yok derken vajinada bi gerginlik vardi ama aci yoktu. sadece sanki popom acidi. onun acisindan çok fazla yapamadik. neden popom acidi onu da anlamadim. tam olarak yendim diyemiorum çünkü sadece ben üstteyken ve çok yavaş bi şekilde giriş oldu. onda da canim yandi. ne biliyim sizce düzelme var mi? ne yapmam lazim şimdi. sık deneme şansim yok. vs. vs. fikirlerinizi bekliyorum. jelsiz kesinlikle yapamam. onu nasil çözerim. diğer pozisyonlara geçemem. kafam karişti

edit : bu arada egzersize başlayan arkadaşlar korkmasin yazdiklarimdan egzersizi yapan bunu da yapar yani aci dediğim dayanilmicak bişey değil. çünkü ben ilk başlarda orasi yarilicak içim parçalanicak gibi hisseiyodum ondan bişey yapamiyodum. korkutmiyim sizi :d

ilk zamanlar ne alaka bilmiyorum ama ben de popomda bir baskı hissediyordum ilk zamanlar. doktouma sordum oda şaşırdı ama onların hepsi bizim psikolojimizden kaynaklanıyor. ara vermemeye özen gösterin. çok az kaldı çünkü en azından eşinle yapamazsan bile parmak egzersizlerine devam et. kurtulmuşsun bu arada yaaaa ne mutlu çok sevindim senin adına:)

ya lutfen bu kullanmam gereken kayganlaştırcı sprey ilaç ne varsa isimlerini öğrenebilirmiyim eşim alcak ancak ısımlerı bılmıyorummafoldumbenbıde vajının ıçıne parmak sokamayanlar emla adlı kremı ıçıne nasıl surecek kafama takıldı????cevap lutfennnnnn.....

canım kayganlaştırıcı jel gleitgelen. sprey kullanmıyorum oyüzden ismim öneremem. emlayı 1 kere kullandım ayna karşısında deliğe doğru sıkabilirsin parmağını sokmadan.

ya lutfen bu kullanmam gereken kayganlaştırcı sprey ilaç ne varsa isimlerini öğrenebilirmiyim eşim alcak ancak ısımlerı bılmıyorummafoldumbenbıde vajının ıçıne parmak sokamayanlar emla adlı kremı ıçıne nasıl surecek kafama takıldı????cevap lutfennnnnn.....

vajinaya dokunarak acımayacağını öğrenmek lazım bu 1. ikincisi gleitgelen vajinal kadırıcı jel.:)

X