Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım girişe sürersin yani az da olsa parmak girer oraya yani yıkıyoruz sonuçta demii zaten sen parmağını sokarken o krem de yayılır içinde yerimseniben

bu aada alevsicim bende bu sorunla uğraşırken daraldığımda eşime diorum valla keşke evlenmeden yapsaydık. hep sınırla hep sınırla ondan oldu. çünkü bende evlenmeden olmaz diyenlerdenim ama şuan bilmiyorum yani.. bunlarla uğraşcağımı bilseydim belkiiiiiii zemuszemus

bi çok defa yazıldı ama site kısmaz umarım ben yazdım anda xylocaine sprey tatlım ben onla yapmıştımm..ayazım sordunya sana özelden de yazmışştım bi ara Şeniz

alevsi bebik varmı tatlım düşünüyomusunuz:ecrin_bebek:

yok gülüm düşünmek derken şöyle söyleyim yılbaşında ilk kez birleşme oldu hiç korunmadık hala da korunmuyoruz. ama muhtemelen normal bir biçimde hamile kalamayacağım. eşimnin çocuğu olmuyor. belki ben de de sorun vardır bilemiyorm ama eşimin doğuştan gelen bir rahatsızlığı var o nedenle düşünmüyoruz diyoruz soranlara ama sizlerden de saklayacak halim yok:)

hepinize çok teşekkür ederim denizcek bana gonderdıgını bulamadım:1no2:bısey daha sorcam uyusturan bı sprey fılan varmı???ben ilk uyuşturup deneyecem ilişkiyi belki olursa cesaretlenirimdelikafadulden ya benım sorunum ne tam olarak anlamısda değilim ne manyak bıseyım be yawwwwdelikafadulden

bu aada alevsicim bende bu sorunla uğraşırken daraldığımda eşime diorum valla keşke evlenmeden yapsaydık. hep sınırla hep sınırla ondan oldu. çünkü bende evlenmeden olmaz diyenlerdenim ama şuan bilmiyorum yani.. bunlarla uğraşcağımı bilseydim belkiiiiiii zemuszemus

işte ben de bunu söylemeye çalışmıştım:) opuyorumnanaktan

alevim sağlık olsun başta..geçmiş olsun..ümüdinizi kaybetmeyin ne zaman ne olcağı kısmet...tıp ilerledi artıkın allah gönlüne göre verir inşallah a.s.

hepinize çok teşekkür ederim denizcek bana gonderdıgını bulamadım:1no2:bısey daha sorcam uyusturan bı sprey fılan varmı???ben ilk uyuşturup deneyecem ilişkiyi belki olursa cesaretlenirimdelikafadulden ya benım sorunum ne tam olarak anlamısda değilim ne manyak bıseyım be yawwwwdelikafadulden

canım anestol sürdüm olması 3 tane uyku ilacı aldım aynı anda eşime bir demlik kahve yaptım o gece bir de çıplak yattım eşim üstümü çıkarırken uyanmıyayım diye olmadı sakinleştirici kas gevşetici aldım olmadı alkol aldım 1 şişe şarap içtim kendimde değildim ama nasıl bir hayvani güçle eşimi ittiysem üstümden 102 kiloluk adamı 48 kilo olan ben yataktan attım zorla yap dedim olmadı:) yani anlayacağın egzersiz yapmadan yenmen zor her başarısızlık daha bir geriye götürüyor bu nedenle tavsiye etmem.

alevim sağlık olsun başta..geçmiş olsun..ümüdinizi kaybetmeyin ne zaman ne olcağı kısmet...tıp ilerledi artıkın allah gönlüne göre verir inşallah a.s.

kısmet canım biz evlalık edinmek istiyoruz ama bakalım inşallah senin de en kısa zamanda hamiş olduğunu duyarız.:CüvCüv:

:bbo: evet canım o yazdım sprey uyuşturuyo beni baya uyuşturmuştu accıkda fazlamıne sıkmışım zaten..tabi herkesde farklı etki gösterebilir...ama ben aegzersizlerimi falan yapmıştım beynimide accık hazırlamıştım eşimide ayıptır sölemesi özlemiştim :eek: olmuştu...kullanıp yapamazsan üzülme egzersizlere başla ama artıkın send,e :mymeka:

ya kendı kendıme teşhis koymaya çalışıyom ama yok bı yerde tıkanıp kalıyorum acaba varmı benım gıbı olan???acıyı hıç dusunmuyom ama işte tıkandım haaaa:1shok:ya saçma saçma soru soruyor olabılırım kusuruma bakmayın buldum boyle bı yer kım susturabılır benınaniknanik

vajiyi yenen arkadaşlar bişey danişmak istiyorum.
biraz açık olucak ama kafama çok taktım. ilk deneyip başardiğiniz pozisyondan sonra farkli pozisyonlara ne kadar sürede geçtiniz? ben şu anda erkeğin hakim olduğu bi pozisyonda hala vajinismus tepkisi veriyorum. zaten bu şekilde çok canım yanıyo. diğerlerini düşünemiyorum. :KK43:

ayrıca jelsiz denemeye cesaretim yok. bir arkadaş kayganlaştirici fitil demiş. o nasıl bişey ki?

bu arada yine belirtiyim penis denemesine geçmemiş arkadaşlar korkmasin ben 3 parmaktan değil de 2 den penis denemesine geçtiim için olabilir o acı. ayrica 2 de de çok egzersiz yapmamiştim. ona bile alişmamiştim yani..

X