B
boz
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.161
zemheri 22 nasıl başardın git gel yapabiliyormusunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vajinusmus hastaları bende 6 sene bu hastalıkla yaşadım ne doktorlar nede başka biri sadece kendiniz çözüyosunuz beyninizde bitiyo bende 4 gün oluyo yapalı çok mutluyum sizide çok iyi anlıyorum eğer benle konuşmak isterseniz msn adresimi vermek isterim allah herkesin yüzünü güldürsün
msn adresi vermek yasak arkadaşımmmm:enbuyukkk:vajinusmus hastaları bende 6 sene bu hastalıkla yaşadım ne doktorlar nede başka biri sadece kendiniz çözüyosunuz beyninizde bitiyo bende 4 gün oluyo yapalı çok mutluyum sizide çok iyi anlıyorum eğer benle konuşmak isterseniz msn adresimi vermek isterim allah herkesin yüzünü güldürsün ]
bende yaşıyorum insanın canını çok acıyor 2 aylık evliğim ama 1 aydır eşim arabistanda doktora gititm psikolojik dedi
merhaba . . . bence dediğin gibi erkek kahramanları düşlemek işe yaramayacaktır .en azından benim için yaramıcak .zaten ben eşimi arzuluorum . . benim tek kahramanım o . ona olan aşkım çocukluğumda hissettiğim bütün hoşlantılarn önüne geçti. . .
Şu vajiyi yensemmm 3 gün bayramım olur heralde (
canım ilaçları denemedinmi?ben dün denedim:) ama bu defada eşimden kaynaklı yapamadık:dance: o ilaçlar insanı biraz rahatlatıyor sanırım.dün kafaya acayip koymuştum yapıcam diye ama olmadı:))canım bide senin bacak titremelerin devam ediyomu hala?
merhaba . . . bence dediğin gibi erkek kahramanları düşlemek işe yaramayacaktır .en azından benim için yaramıcak .zaten ben eşimi arzuluorum . . benim tek kahramanım o . ona olan aşkım çocukluğumda hissettiğim bütün hoşlantılarn önüne geçti. . .
Şu vajiyi yensemmm 3 gün bayramım olur heralde (
ay dün kendimi şartlandırdım olucak diye . . .sonracığıma eve gttm eşim doktora gttiğini söledi ayağında mantar çıkmş . ayağını ilaçlı suda bekletti yarım saat .sonra krem falan sürdük öle kremli falan yatması gerekiodu.bende yatak odasına girince korku başladı .eşime senin ayağın böleyken yapmayalm dedim .yani anlayacağın yine bişeyi bahane ettm :1no2:[/QUOTE
hımm.ne diyimki kelin ilacı olsa başına sürerdi..ama sen yinede korkma.bahanede üretme canım yaaa.....