Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

denizcek alevsi dilek özelime msj atmışsız teşekkürler..denizcek canım saol çok güzel motive ediyosun kayganlaştırıcıyı aldım ve bir parmak yapmaya çalıştım umarım gerisi gelcek msj attım sana okurmusun denizcek sürekli giremiyorum sen bana cevap yaz tamam mı..lütfenn

cnm bende 6 sene vajinüsmus hastasıydım çok doktorlara psikolojlara gittim hiçbir faydasını bulamadım kendi kendime yendim seni çok iyi anlıyorum ama şunu unutma herşey kendi elinde ben asla yapamam diyodum şimdi is yazık 6 senemi diyorum

cnm ben bu siteden inanki yani yazılanlardan hiçbişey anlayamıyorum kafam karışıyo eğer beni dinlemek isterden msn adresimden konuşabiliriz seni çok iyi anlıyorum hiç sıkma canını

vajinusmus hastaları bende 6 sene bu hastalıkla yaşadım ne doktorlar nede başka biri sadece kendiniz çözüyosunuz beyninizde bitiyo bende 4 gün oluyo yapalı çok mutluyum sizide çok iyi anlıyorum eğer benle konuşmak isterseniz msn adresimi vermek isterim allah herkesin yüzünü güldürsün

Lütfen kendi güvenliğiniz açısından msn adresinizi forumlardan vermeyiniz.
Bu tarz iletişim adreslerini vermek için özel mesajları kullanmanızı önemle rica edeceğim!!
KK Yönetim
Adıvar

Son düzenleyen: Moderatör:
vajinusmus hastaları bende 6 sene bu hastalıkla yaşadım ne doktorlar nede başka biri sadece kendiniz çözüyosunuz beyninizde bitiyo bende 4 gün oluyo yapalı çok mutluyum sizide çok iyi anlıyorum eğer benle konuşmak isterseniz msn adresimi vermek isterim allah herkesin yüzünü güldürsün

6 sene vajinismus mu kabus gibi.nasıl başardın peki

vajinusmus hastaları bende 6 sene bu hastalıkla yaşadım ne doktorlar nede başka biri sadece kendiniz çözüyosunuz beyninizde bitiyo bende 4 gün oluyo yapalı çok mutluyum sizide çok iyi anlıyorum eğer benle konuşmak isterseniz msn adresimi vermek isterim allah herkesin yüzünü güldürsün ]
msn adresi vermek yasak arkadaşımmmm:enbuyukkk:

Ben de yaşadım bu sendromu. ilk deneyimimde henüz evli olmadığım için destek olacak, yaslanacak bir yer de bulamadım doğrusu. Hep bana yaslanıldı diyebilirim. şu bir gerçek ki bu işin istemekle istememekle de alakası yok. Canım istediği, resmen yandığım halde yapamadım birçok kez. Partnerim de anlayışlı değildi ve çok fazla tahribata sebep oldu. Eninde sonunda başardım ama bekaretimle birlikte psikolojimde gitmiş oldu.

bende yaşıyorum insanın canını çok acıyor 2 aylık evliğim ama 1 aydır eşim arabistanda doktora gititm psikolojik dedi

bende yaşıyorum insanın canını çok acıyor 2 aylık evliğim ama 1 aydır eşim arabistanda doktora gititm psikolojik dedi

sevgili derman, bence eğitim cd si felan izleyin. ve ilişkinizin ilk dönemlerinde acı çekmemek için kısa süreliğine de olsa hayalinizde arketipi çok öncelere yani çocukluğa dayanan bir erkek kahramannınızı düşleyin ilişki esnasında. Çünkü vajinusmus psikosomatik bir vakadır. ve tamamen bilnçaltının yanlış kodlanmasından ortaya çıkar. o yüzden sizin küçükken hayallerini kurduğunuz erkek kahramanlarınızı düşlerseniz herhangi bir kasılma yaşamazsınız.

Bu mesele kamasutranın yüzyüze değil de yani konfronte olmayan biçimlerinde çiftlere hayali partnerlerini düşleme fırsatı vermesi bir doktirin olarak okutulup öğretirlir. deneyin bence. Hoşçakalın. acil şifalar canım:lepi:

sevgili derman,
canın biraz acıyacak ama emin ol ki sen rahatladıkça o da bir yelkenlinin denize açılması gibi açılacak.hatta ilişkiden sonra vajinana bakmayı dene, sen bile inanamayacaksın oradaki açılıma..
Eşin Suudi arabistandan geldiğinde büyük ihtimalle bu sorunu da çözmüş olursunuz. Malum orası iklim sıcak testesteron fazla salgılanıyor. Eminim sana karşı daha istekli ve aceleci olacaktır.sen de bunu bir fırsata dönüştürüp ya allah demelisin.

merhaba . . . bence dediğin gibi erkek kahramanları düşlemek işe yaramayacaktır .en azından benim için yaramıcak .zaten ben eşimi arzuluorum . . benim tek kahramanım o . ona olan aşkım çocukluğumda hissettiğim bütün hoşlantılarn önüne geçti. . .
Şu vajiyi yensemmm 3 gün bayramım olur heralde :KK43:(

merhaba . . . bence dediğin gibi erkek kahramanları düşlemek işe yaramayacaktır .en azından benim için yaramıcak .zaten ben eşimi arzuluorum . . benim tek kahramanım o . ona olan aşkım çocukluğumda hissettiğim bütün hoşlantılarn önüne geçti. . .

canım ilaçları denemedinmi?ben dün denedim:) ama bu defada eşimden kaynaklı yapamadık:dance: o ilaçlar insanı biraz rahatlatıyor sanırım.dün kafaya acayip koymuştum yapıcam diye ama olmadı:))canım bide senin bacak titremelerin devam ediyomu hala?

canım ilaçları denemedinmi?ben dün denedim:) ama bu defada eşimden kaynaklı yapamadık:dance: o ilaçlar insanı biraz rahatlatıyor sanırım.dün kafaya acayip koymuştum yapıcam diye ama olmadı:))canım bide senin bacak titremelerin devam ediyomu hala?

ay dün kendimi şartlandırdım olucak diye . . .sonracığıma eve gttm eşim doktora gttiğini söledi ayağında mantar çıkmş . ayağını ilaçlı suda bekletti yarım saat .sonra krem falan sürdük öle kremli falan yatması gerekiodu.bende yatak odasına girince korku başladı .eşime senin ayağın böleyken yapmayalm dedim .yani anlayacağın yine bişeyi bahane ettm :1no2:

vazgeçilmezim. canım benim. ay sen aşık bir kadınsın öle ya. çok tatlısın. sarılmak geldi içimden sana. hayatım biliyorum elbeteki kahramanın kocan ama, bunu başka türlü atlatmak için kendine ayrı bir platform yaratmalısın. yani biliyorum aşk çok yüce bir duuygu onun üzerinden yol almak geerkiyor elbette. ama bu da iişin tuzu biberi şekerim. afrodizyak etkisi olan meyveleri ve maddleri deneyin veyahut da insanı kendinden geçiren kokulu bir küvet sefasında oynaşmalar dokunmalar felan.
kendi aşık kişiliğinden çıkamadığın için oluyor bütün daralmalar ve kasılmalar. burada artık kocanın aşkın yanında aynı zamanda şehvetli bir erkek olarak da görmen gerekcek. biraz da enzimlerinizin çalışmasına izin verin yahu. her şeyi ben mi öğretecem size. şaka şaka.
çok sevdim seni vazgeçilmezim. :lepi:

bende bacaklarımı acamıyorum bende küçükken kalça çıkıklığıda vardı ondan mı acaba dedim doktor dedi gayet iyi dedi rahminde çok güzel ve temiz dedi ay kızlar göründüğü kadar kolay değil valla

banada doktor içeriyi kaygınlaştırıcı bir vitil verdi onunla biraz kolay oluyor ama yinede çok acı var

ay dün kendimi şartlandırdım olucak diye . . .sonracığıma eve gttm eşim doktora gttiğini söledi ayağında mantar çıkmş . ayağını ilaçlı suda bekletti yarım saat .sonra krem falan sürdük öle kremli falan yatması gerekiodu.bende yatak odasına girince korku başladı .eşime senin ayağın böleyken yapmayalm dedim .yani anlayacağın yine bişeyi bahane ettm :1no2:[/QUOTE

hımm.ne diyimki kelin ilacı olsa başına sürerdi..ama sen yinede korkma.bahanede üretme canım yaaa.....

X