Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben penis başını aldım sonra devam edemedim ama o zaman nefes olayını bilmiyordum nefesi deniycem o da olmazsa emla ile denemeyi düşünüyorum bakalım:D

özeline mesaj attım canım okursun.
dediğim gibi bende ilk aşamada sadece uç kısmını almıştım. sonra bi kaç bişey uyguladım ve tamamını aldım. umarım yardımcı olur..

derincim tebrik ederim büyük bi gelişme az kaldı desene seninde başardım demene bekliyoruz sabırsızlıkla. moralini yüksek tut herzaman ara vermek yok ara verince geriye gidiyo herşey

merhaba arkadaşlar,

bende bu vajinusmus illetini 4 yıl çektim. gitmediğim psikolog ve de jinekolog kalmadı diyebilirim.4 yılım cehennem gibi geçti.eşim hep bana destek oldu sağolsun
en sonunda kendi çabalarımla bu illetten kurtuldum. şimdi o kadar mutluyuzki...
darısı başınız inşallah...

sanada iyi günler bu siteye üye olmakla en iyisini yapmışsın :) ben daha aşamadım ama aşanların nasıl yardımcı olduklaını bizim için ne kadar caba gösterdiklerini göreceksin aştıktan sonra bende çaba göstericem herkese yarımcı olmak için :)

venus listeye ekle bence arkadaşımızıda :)

evet bu siteye üye olmak vajinumusu yenmeme daha yardımcı olacaktır buna çok inanıyorum inşallah el birliğiyle üstesinden geleceğiz dualarım bütün vajinumus sorununu yaşayanlarla :a.s

Öyle büyütmüşüm ki bu sorunu yolda gördüğüm hamile bayanlara imrenerek bakıyorum bu başarmış buda başarmış neden ben?diye soruyorum bez reklamları çıkınca dayanamıyorum eşimle beraber ağlıyoruz hüngür hüngür....Bir umut gitmediğimiz doktor kalmadı çok yoruldum ben yaaa. ışin en komik tarafı ben fen bilgisi öğretmeniyim ve çoçuklara bu konuları bi güzel yıllardır anlatıyorum ama inanın içim kan ağlıyor... Tıp öyle ilerdediki böyle şipşak bi tedavisi olsa herkes kurtulsa Arkadaşlar inşallah hepimiz bu günleri çabucak atlatırız. Dualarım da artık sizlerde varsınız... ıyi geceler.

Öyle büyütmüşüm ki bu sorunu yolda gördüğüm hamile bayanlara imrenerek bakıyorum bu başarmış buda başarmış neden ben?diye soruyorum bez reklamları çıkınca dayanamıyorum eşimle beraber ağlıyoruz hüngür hüngür....Bir umut gitmediğimiz doktor kalmadı çok yoruldum ben yaaa. İşin en komik tarafı ben fen bilgisi öğretmeniyim ve çoçuklara bu konuları bi güzel yıllardır anlatıyorum ama inanın içim kan ağlıyor... Tıp öyle ilerdediki böyle şipşak bi tedavisi olsa herkes kurtulsa Arkadaşlar inşallah hepimiz bu günleri çabucak atlatırız. Dualarım da artık sizlerde varsınız... İyi geceler.

İnşallah sende en kısa zamanda yenersin . Şunu anladım ki ben hiçbirşey bilmeden evlendim ( herşeyi bilmem gerekmiş:) ) ve vaji olmamı eşim buna bağlıyor. Demekki bilmek yada bilmemekle alakalı değilmiş.

eğer bunu yaptıysAm bn üstesinden geldiysem herkes yapar inanın.çok korkuodum,hiçbirzaman yapamıyacağım diyordum.sanki bu sorun bi tek bnde varmış gibiydi.Allah hepinizin yardımcısı olsun.hepinizin başarı öyküsünü dinlicez sırayla inşallah sevgiyle kalın

eğer bunu yaptıysAm bn üstesinden geldiysem herkes yapar inanın.çok korkuodum,hiçbirzaman yapamıyacağım diyordum.sanki bu sorun bi tek bnde varmış gibiydi.Allah hepinizin yardımcısı olsun.hepinizin başarı öyküsünü dinlicez sırayla inşallah sevgiyle kalın

cnm geçmiş olsun.bende izmirdenim sen hangi semtdensin.

derincim tebrik ederim büyük bi gelişme az kaldı desene seninde başardım demene bekliyoruz sabırsızlıkla. moralini yüksek tut herzaman ara vermek yok ara verince geriye gidiyo herşey

Evet canım haklısın, teşekkür ederim...

Kızlar günaydın nasılsınız?
Ben dün deneme yapmadım, eşimden dolayı...
Bu akşam yapma ihtimalim var, nedense kendimi oldukça hazır hissediyorum. Umarım önceki hazır hissetmelerimdeki gibi hüsrana uğramam bu sefer...
Dün yarın listeden adımı sildiricem diyen arkadaşlar ne alemdesiniz? Umarım ilerlemişsinizdir...

iki ay önce pe,,si yarına kadar aldım,o duvar gibi olan yere kadar geldik sonra devam edemedim,hemen ertesi günleri yine deneyelim hazır bu kadar ilerlemişken dedik,ama yarına kadar başarma rahatlığıyla sonrasında hiç denemedikbenneyaptımki
keşke bırakmasaydık,dün biraz üç parma bir boğuma kadar alayım dedim daralmış,yine başlayacağım,ama o duvar gibi yeri geçerken çok acıyacak diye çok korkuyorum:a015:
zaten girişide hep uyuşturucuyla başardık:a015:

ben galiba hiç uyuşturucu olmadan yapamayacağım,ijel olmadan zaten ıslaklık olmuyor,of ne yapacağım ben,kızlar siz sevişmede ıslaklık oluyormu doğal kendiliğinden bende sevişirken fazla zevk alma ıslaklık olmuyor,bende olmuyor,acaba başka bir sorundamı var bende ay kafayı yiyeceğim,yoksa bu sorunum şu işi hallettikçe düzelicekmi,:a015::a015:

nolur cevap verin bunları çok kafama takıyoprum:a015:

iki ay önce pe,,si yarına kadar aldım,o duvar gibi olan yere kadar geldik sonra devam edemedim,hemen ertesi günleri yine deneyelim hazır bu kadar ilerlemişken dedik,ama yarına kadar başarma rahatlığıyla sonrasında hiç denemedikbenneyaptımki
keşke bırakmasaydık,dün biraz üç parma bir boğuma kadar alayım dedim daralmış,yine başlayacağım,ama o duvar gibi yeri geçerken çok acıyacak diye çok korkuyorum:a015:
zaten girişide hep uyuşturucuyla başardık:a015:

ben galiba hiç uyuşturucu olmadan yapamayacağım,ijel olmadan zaten ıslaklık olmuyor,of ne yapacağım ben,kızlar siz sevişmede ıslaklık oluyormu doğal kendiliğinden bende sevişirken fazla zevk alma ıslaklık olmuyor,bende olmuyor,acaba başka bir sorundamı var bende ay kafayı yiyeceğim,yoksa bu sorunum şu işi hallettikçe düzelicekmi,:a015::a015:

nolur cevap verin bunları çok kafama takıyoprum:a015:

Canım ama başarmanın rahatlığı ile insan 2 ay ara verir mi ya :oklava:
Islaklık olmaması bizim bu olayı görev gibi görmemizden kaynaklanıyor. Acaba olacak mı başaracak mıyım diye düşünmekten zevk alamıyoruz. Sorun bu sadece sana özgü birşey değil bu. Bende de yakın zamana kadar ıslaklık olmuyordu kaskatı kesiliyordum. Şimdi düzeldi...

Back