- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #11.861
hoşgeldiniz arkadaşlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben penis başını aldım sonra devam edemedim ama o zaman nefes olayını bilmiyordum nefesi deniycem o da olmazsa emla ile denemeyi düşünüyorum bakalım![]()
yeni arkadaslar gelmiş hosgeldiniz kızlar a.s.
sanada iyi günler bu siteye üye olmakla en iyisini yapmışsın :) ben daha aşamadım ama aşanların nasıl yardımcı olduklaını bizim için ne kadar caba gösterdiklerini göreceksin aştıktan sonra bende çaba göstericem herkese yarımcı olmak için :)
venus listeye ekle bence arkadaşımızıda :)
Öyle büyütmüşüm ki bu sorunu yolda gördüğüm hamile bayanlara imrenerek bakıyorum bu başarmış buda başarmış neden ben?diye soruyorum bez reklamları çıkınca dayanamıyorum eşimle beraber ağlıyoruz hüngür hüngür....Bir umut gitmediğimiz doktor kalmadı çok yoruldum ben yaaa. İşin en komik tarafı ben fen bilgisi öğretmeniyim ve çoçuklara bu konuları bi güzel yıllardır anlatıyorum ama inanın içim kan ağlıyor... Tıp öyle ilerdediki böyle şipşak bi tedavisi olsa herkes kurtulsa Arkadaşlar inşallah hepimiz bu günleri çabucak atlatırız. Dualarım da artık sizlerde varsınız... İyi geceler.
eğer bunu yaptıysAm bn üstesinden geldiysem herkes yapar inanın.çok korkuodum,hiçbirzaman yapamıyacağım diyordum.sanki bu sorun bi tek bnde varmış gibiydi.Allah hepinizin yardımcısı olsun.hepinizin başarı öyküsünü dinlicez sırayla inşallah sevgiyle kalın
cnm geçmiş olsun.bende izmirdenim sen hangi semtdensin.
Canım özelden mesaj atmışsın ama ben henüz özel mesaj atamıyorum (Mesaj sayım yetersizmiş). Sen yazarsan eğer eklerim :)
derincim tebrik ederim büyük bi gelişme az kaldı desene seninde başardım demene bekliyoruz sabırsızlıkla. moralini yüksek tut herzaman ara vermek yok ara verince geriye gidiyo herşey
bendeee ızmırlıyımmmyok cnm .
iki ay önce pe,,si yarına kadar aldım,o duvar gibi olan yere kadar geldik sonra devam edemedim,hemen ertesi günleri yine deneyelim hazır bu kadar ilerlemişken dedik,ama yarına kadar başarma rahatlığıyla sonrasında hiç denemedikbenneyaptımki
keşke bırakmasaydık,dün biraz üç parma bir boğuma kadar alayım dedim daralmış,yine başlayacağım,ama o duvar gibi yeri geçerken çok acıyacak diye çok korkuyorum:a015:
zaten girişide hep uyuşturucuyla başardık:a015:
ben galiba hiç uyuşturucu olmadan yapamayacağım,ijel olmadan zaten ıslaklık olmuyor,of ne yapacağım ben,kızlar siz sevişmede ıslaklık oluyormu doğal kendiliğinden bende sevişirken fazla zevk alma ıslaklık olmuyor,bende olmuyor,acaba başka bir sorundamı var bende ay kafayı yiyeceğim,yoksa bu sorunum şu işi hallettikçe düzelicekmi,:a015::a015:
nolur cevap verin bunları çok kafama takıyoprum:a015: