- 19 Mart 2010
- 5.918
- 97
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #11.461
tebrikler canım, aynı gidiyoruz....ve sana hak veriyorum rahat olmak konusunda. Bence gergin ve motivasyonsanız egzersizi daha sonraya erteleyin daha iyi. Ben de akşam tekrar başlayacağım bir hafta aradan sonra
Tebrik ederim.. İnşallah bende en kısa zamanda yazarım yapabildim diye..
VENUSTEN biyerlerde bişeymi kaçırdım bilmiyorum boğum neydi:)
herkese iyi geceler bugünde egzersizlere devam ettim dün yapamamıştım acaba kaldığım yerden devam edebilecekmiyimyapabilecekmiyim dedim. önce 1 parmak,arkasaından 2 parmak yaptım sonra tek parmağa tekrar döndüm o kadar rahat geldiki 1 parmak ikiden sonra. sonra emlayı biraz daha sürdüm. gerçekten muhteşem bi kremmiş şiddetle tavsiye ediyorum. 3 parmağa geçiyim dedim kendimi cesaretlendirdim ve 3 parmak ikinci boğuma kadar alabildim.hiç bişey hissettirmiyor bu krem egzersiz aşamasında çok cesaretlendim.hemen sizinle paylaşmak istedim. yanımda olduğunuz ve destek verdiğiniz için teşekkürler.egzersizden bittikten bir süre sonra hafifi i yanma ve acı hissettim. acaba bu normalmi aydınlatabilirseniz sevinirim.bundan sonra yavaş yavaş pe..s aşamasına geçsem nasıl olur fikir verebilirmisiniz bana
Günaydın arkadaşlar biz dün deneme yaptık.Öncesinde eğzersiz yaptım . Ama eşim çok gergin oluyor ya sinir oluyorum.Hep burda konuştuklarımız aklıma geliyor.Kendimi motive ediyorum.Ama ondaki o gerginliği beni çok etkiliyor.İki üç güzel kelam edip gaza getirilmez mi. Birde ben tam girene kadar elimle tutmak istiyorum . O bana bırak diyor.Zaten güvenseydim ona şimdiye olmuştu :) Birde bana 2 sene oldu hala alışamadın mı falan sözler sarfediyor... Nasıl aşacağız böyle bilmiyorum...
hımmm acıklama için sağol :) ben iki parmak rahat ypıyorum sonuna kadar hemdeakşamda mum denedm iki boy almıştım orta boy rahat oldu nefes aldıkca ilerledi dayanamadım büyük olanıda( büyük dediysem çokta büyük değil ama ) denedim ama onla acıdı bir kaç kez daha ortaboy mum denemem lazım sanırım iyice alışana kadar :)
hımmm acıklama için sağol :) ben iki parmak rahat ypıyorum sonuna kadar hemdeakşamda mum denedm iki boy almıştım orta boy rahat oldu nefes aldıkca ilerledi dayanamadım büyük olanıda( büyük dediysem çokta büyük değil ama ) denedim ama onla acıdı bir kaç kez daha ortaboy mum denemem lazım sanırım iyice alışana kadar :)
teşekküler :)
valla böyle denedikçe olunca bende çok mutlu oluyorum eşimdende bir kaçhafta daha sabır istedim :) inşallah en yakın zamanda kurtuluruz
birde emla kullanyımmı kullanmayayımmı kararsız kaldım ya kremle olup kremsiz olmazsa
oooo sen benden daha ileridesin :sm_cool:bişey kalmamış gerisini zaten yaparsınsüprizzzzzgüzel haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda...
maşallah ne güzel mum falan yapabiliyorsunuzsempatiksalakcinni ben yabancı cisimde takılıp kaldım doktor adet döneminde tampon önermişti yapamadım şu an neden yapamadığımı çözmüş deilim adetliyim diyemi kasıldım yoksa tamponun prospektüsünde yazanlarmı beni gerdi bilmiyorum doktorumla bir dahaki randevumda bunun üzerine gideceğim sanırım p...s aşamasına gelmeden önce parmak dışında bişeyi denemem gerekiyor eminde değilim gerçi kaydirigubbakcemile3
bak eger cekingenlk varsa emlasız olmaz diye bugun egzersizlerini bebe yagıyla yapmayı dene
ben hep bebe yagı kullanmıstım emla hiç kullanmadım ve oluyor merak etme streslenmealkisalkisalkis
teşekküler :)
valla böyle denedikçe olunca bende çok mutlu oluyorum eşimdende bir kaçhafta daha sabır istedim :) inşallah en yakın zamanda kurtuluruz
birde emla kullanyımmı kullanmayayımmı kararsız kaldım ya kremle olup kremsiz olmazsa
inmaşallah ne güzel mum falan yapabiliyorsunuzsempatiksalakcinni ben yabancı cisimde takılıp kaldım doktor adet döneminde tampon önermişti yapamadım şu an neden yapamadığımı çözmüş deilim adetliyim diyemi kasıldım yoksa tamponun prospektüsünde yazanlarmı beni gerdi bilmiyorum doktorumla bir dahaki randevumda bunun üzerine gideceğim sanırım p...s aşamasına gelmeden önce parmak dışında bişeyi denemem gerekiyor eminde değilim gerçi kaydirigubbakcemile3
canım benim ben parmak dışında hiç baska bişi denemedim mum dediler yapmadım eşinin parmagı dediler yapmadıksempatiksalakcinni
ama 3 parmaktan sonra p..s kolay oldu valla inanın banadelikafadulden
ben hiç emla kullanmadım ama aklımın bi köşesinde duruyor :) şu an bebek yağı ve bazen kayganlaştırıcı yeterli oluyor ilerideki aşamalarda ihtiyacım olurmu bilmiyorum ama kullanmayı düşünmüyorum çünkü biliyorumki artık kendimizi rahat bırakırsak acı sızı hiç bişey hissetmiyoruz ki niye emla kullanalım ?
Günaydın arkadaşlar biz dün deneme yaptık.Öncesinde eğzersiz yaptım . Ama eşim çok gergin oluyor ya sinir oluyorum.Hep burda konuştuklarımız aklıma geliyor.Kendimi motive ediyorum.Ama ondaki o gerginliği beni çok etkiliyor.İki üç güzel kelam edip gaza getirilmez mi. Birde ben tam girene kadar elimle tutmak istiyorum . O bana bırak diyor.Zaten güvenseydim ona şimdiye olmuştu :) Birde bana 2 sene oldu hala alışamadın mı falan sözler sarfediyor... Nasıl aşacağız böyle bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?