Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrikler canım, aynı gidiyoruz....ve sana hak veriyorum rahat olmak konusunda. Bence gergin ve motivasyonsanız egzersizi daha sonraya erteleyin daha iyi. Ben de akşam tekrar başlayacağım bir hafta aradan sonra

inşallah en kısa zamanda başarırız zaten çoğu gitti azı kaldı sositosositohepimiz biliyoruzki fiziksel bir sorun değil sadece bilinç altımız ile ilgili onu rahat bırakırsak parmak egzersizi hiç sorunsuz olabiliyor...süprizzzzzkendinizi dünyanın en sexi kadınıymış gibi düşünün ve kapatın gözlerinizi rahatlayın...artık vaji bizden korksun yerimseniben

Tebrik ederim.. İnşallah bende en kısa zamanda yazarım yapabildim diye..

hiç tereddütün olmasın canım çok kolay yapacaksın sempatiksalakcinni bana dr parmak egzersizini ilk söylediğinde bacaklarım titremeye başladı o parmak oraya girermi diye yerimseniben 1 hafta evin içinde dolandım durdum nasıl yaparım diye imkansız bişey gibi geliyordu hiçte düşündüğüm gibi değilmiş... burda arkadaşlar yazıyodu söyle böyle yaptık hiç bişey yokmuş diye bi yanım inanıyodu bi yanımda diyodu yok canım daha neler o kadar kolay olamaz...şimdi parmak denemesininin evrelerini aştıkça eşimi çağırıyorum bak bakalım olmuşmu diye evet olmuş diyor yok canım bu kadar kolay olamaz diyorum gerçekten kolaymış ama altını çizerek söylüyorum siz kendinizi rahat bıraktığınız sürece gerçekten kolay.....

VENUSTEN biyerlerde bişeymi kaçırdım bilmiyorum boğum neydi :)

şimdi eline bak parmaklarının üzerinde eklem yerlerinde boğum yerleri var buruşuk gibi bi yer oralara boğum yerleri deniyor ilk başladığında tek parmak 1 boğum sonra tek parmak 2 boğuma kadar sokuyosun bunu rahat bi şekilde yapabiliyosan 2 parmak sokmayı deniyorsun bunuda aşama aşama yapıyorsun :1rolleyes:

kızlar bir süredir hasta oldugum için giremiyorum umarım iyisinizdir gelişmeler varmı daha okuyamadım
dur okuyumda sizleri bir gaza getireyim

canım basarın karsısında saygıyla egiliyorum bu asamaya geldin sana bravoalkisalkisalkis
ewet yanma hissi oluyor ben 2 parmak yaptıktan sonra yanma ve acı hissetmiştim ama cok dayanılmıcak bişi değildi
3 parmakgıda 2 gün dene sonra penise gec ama hazır hissediyorsan :hulya:
gördüğün gibi o bölgeye bişi girebiliyormus hemde acı olmadan öyle düşün rahatla p...s denemeni yap
ama eşin icerdeyken acı falan hissedersen sakın cekilme derin derin nefes al nefesini verirrken ittir p...si cok kolay olucak :lepi:
dualrım seninle:Saruboceq:

canım benim eş destegi önemli ama oda olup olmucagı hakkında kaygılı tabi
benim eşimde öleydi deneyelim dediğim zaman suratı asılırdı yapamadıgımı gördüğü zamnda ceker giderdi bende sabaha kadar aglardım senağlama
sabredicez canım sen kendini tam hazır hissettiğinden dene ve sadece denemek için sevişmeyin zevk alın yani görev gibi olmasın o zamanda stres olur sen yumusat erkegini eminim işe yarıyacaktır hadi kolay gelsingamyoncuiremsu

hımmm acıklama için sağol :) ben iki parmak rahat ypıyorum sonuna kadar hemde akşamda mum denedm iki boy almıştım orta boy rahat oldu nefes aldıkca ilerledi dayanamadım büyük olanıda( büyük dediysem çokta büyük değil ama ) denedim ama onla acıdı bir kaç kez daha ortaboy mum denemem lazım sanırım iyice alışana kadar :)

tebrikler sana arkadasım sona yaklastınalkisalkisalkis
sen bol bol egzersiz yap mumlarını dene sonra hazır hissettiğinde p...s gecersin
vallahi çok mutlu oldum canım benim:lepi:

oooo sen benden daha ileridesin :sm_cool:bişey kalmamış gerisini zaten yaparsınsüprizzzzzgüzel haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda...

teşekküler :)
valla böyle denedikçe olunca bende çok mutlu oluyorum eşimdende bir kaçhafta daha sabır istedim :) inşallah en yakın zamanda kurtuluruz

birde emla kullanyımmı kullanmayayımmı kararsız kaldım ya kremle olup kremsiz olmazsa

maşallah ne güzel mum falan yapabiliyorsunuzsempatiksalakcinni ben yabancı cisimde takılıp kaldım doktor adet döneminde tampon önermişti yapamadım şu an neden yapamadığımı çözmüş deilim adetliyim diyemi kasıldım yoksa tamponun prospektüsünde yazanlarmı beni gerdi bilmiyorum doktorumla bir dahaki randevumda bunun üzerine gideceğim sanırım p...s aşamasına gelmeden önce parmak dışında bişeyi denemem gerekiyor eminde değilim gerçi kaydirigubbakcemile3

bak eger cekingenlk varsa emlasız olmaz diye bugun egzersizlerini bebe yagıyla yapmayı dene
ben hep bebe yagı kullanmıstım emla hiç kullanmadım ve oluyor merak etme streslenmealkisalkisalkis

canım benim ben parmak dışında hiç baska bişi denemedim mum dediler yapmadım eşinin parmagı dediler yapmadıksempatiksalakcinni
ama 3 parmaktan sonra p..s kolay oldu valla inanın banadelikafadulden

bak eger cekingenlk varsa emlasız olmaz diye bugun egzersizlerini bebe yagıyla yapmayı dene
ben hep bebe yagı kullanmıstım emla hiç kullanmadım ve oluyor merak etme streslenmealkisalkisalkis

egzersizler başladığım zaman almıştım bebeyağını parmak denemeleri onsuz yaparsam acı hisediyorum mumuda prezevatif ve jelle yaptım çok rahat oldu ilk deneme olmasına rağmen

neyse muma devam :)

ben hiç emla kullanmadım ama aklımın bi köşesinde duruyor :) şu an bebek yağı ve bazen kayganlaştırıcı yeterli oluyor ilerideki aşamalarda ihtiyacım olurmu bilmiyorum ama kullanmayı düşünmüyorum çünkü biliyorumki artık kendimizi rahat bırakırsak acı sızı hiç bişey hissetmiyoruz ki niye emla kullanalım ?

in

benimde mum konusunda tereddütlerim vardı bir cism sonucta ama burda okudum dnemye karar verdim iyice temizledim prezervatif kullandım denerkende korktum acıkcası ama nasıl içime aldığımı fark etmedim bile acı yoktu her derin nefes alışımda kaydı böylelikle eşimlede nefesin ne kadar yardımcı olacağını anladım çünkü o zaman ne kadar nefes alıp vermeye çalışsamda olmuyodu nefesim yetmiyodu sanki

canım benim ben parmak dışında hiç baska bişi denemedim mum dediler yapmadım eşinin parmagı dediler yapmadıksempatiksalakcinni
ama 3 parmaktan sonra p..s kolay oldu valla inanın banadelikafadulden

walla sevindim bende illa başka bi cisim sokulmalımı diye düşünüyodum içim dahada ferahladı şimdi parmaktan sonra direk p...s gecilebiliyor demekki saol canım...peki nurancım sen hiç tampon denedinmi ? adetliyken tampon kullanabilen varmı acaba sengözlerimebaksanab

işte bi rahat bıraksam kendimi hiç bişeye gerek kalmyacakta kafada bitirirsen olur diyolar ya evlendikten sonra ilk bir ay her sabah kafamda bitirdim ama akşam yine aynıydı ha olur dedim durdum olmayıncada bir aydan sonra çözümlerini aramaya başladım vajinismustan kurtulmanın yolları diye bir kitap var onu aldım bir kısmını okudum ve egzersizlere başladım ama misafirdi şuydu buydu yarım kalıyor hep bu sefer kararlıyım olana kadar devam bırakmak aksatmak yok :)

bende bir kere denedikten sonra olmazsa eğer emlayı kullnmayı düşünüyorum

Sıkma canım canını yavaş yavaş olacak elbet.Eşine sakın kırılma kırıldıkça tekrar başa dönersin yoksa.

Bakıyorumda buradaki herkes ne güzel ilerleme kaydetmiş ben daha vajiyi aynayla inceleme aşamasındayım.Ama parmakla ilerlemeye cesaretim yok.Bakıyorum gerçekten p...s veya bebek kafası çıkacak kadar geniş ama beynimden bir türlü atamıyorum orasının bişey alabileceğini.Açıkçası parmak denemesi yapsam ileri itekleyemem diyorum...Offf offf çok canım sıkılıyor bu konuya inan başkasına destek vermek kolay ama insan kendine destek veremiyor. Ebe aklım neden inanmıyorsun oraya birşey gireceğiniiiii :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…