Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Derincim sorununuz ne bilmiyorum ama bu kadar üzme kendini bak kendin bile profiline yazmışsın bitanemle 1 yıl 9 ay falan diye bu kadar zaman aynı yastığa baş koydunuz birbirinizi en iyi siz tanıyorsunuz eminimki halledilemeyecek bir sorun değildir hepimiz yaşıyoruz zamanla sorunlar...inanki hiç birimizin hayatı günlük güneşlik değil şunu unutmayalım çok sevdiğim bi sözdür bu bizim en yakın akrabamız eşimiz. anneden babadan kardeşten çok daha başka bişey bu...ruhen,bedenen en çıplak en soyut hallerimizi gördüler bizde aynı şekilde onların her halini gördük tanıdık sevdik...sen önce kendini düşün bazen bencil olmak gerekiyor hayatta...önce kendin mutlu ol, mutlu olacağın bir şey yap seni mutlu gördüğünde onada bulaşacaktır mutluluk bir bakmışsın unutup gitmişsiniz:1rolleyes:

Ah canım keşke öyle kolay çözülecek sorunlar olsa...
Boşver ya benim artık vaji çözmekle uğraşacak gücüm kalmadı, ruh gibiyim...

Sorun vaji deil şu an anlıyorum seni canım...diğer sorundan bahsettim ben zaten..mutlaka vardır bi yolu umutsuzluğa kapılma:Saruboceq: burada sadece vajiyi paylaşmıyoruz herşeyi paylaşmaya çalışıyoruz birbirimize yardımcı olabileceğimiz bi konu varsa yada anlatmak istersen özelden yada genelden seni dinlerim...yalnız değilsin burada bir sürü kişi başardığın anda seni tebrik etmek için bekliyordu şu an kötü zamanındada hepimiz yardım için hazırız...arkadaşlar adına konuştum ama sanırım onlarda benimle aynı fikirdeler...

tüm yazdıklarına aynen katılıyorum canım opuyorumnanaktandün akşam 2 parmak 2 boğum yaptım çok mutluyummmmm bu gün Şeniz ne acı ne sızı ne kaygı hiç bi şey olmadı sadece bebe yağı kullandım diğer jeli sürmeme bile gerek kalmadı alkisalkisalkisegzersize başlamdan önce ve egzersiz sırasında rahat olmak çok çok çok önemli arkadaşlar lütfen kendinizi rahat bırakın hiç bişey hissetmiyosunuz en ufak bir kasılma olmadı sanki çok normal bişeymiş gibi hiç sorunsuz yapabildim..ne yaparsak biz kendimize yapıyoruz büyütüp duruyoz kafamızda..yaptıktan sonra yatağın üzerinde zıp zıp zıplayasım geldi hatta az kalsın camı acıp ben 2 parmak 2 boğum yapabiliyorum diye bağıracaktım hihoyyyt

tebrık ederım canım en yakın zamanda hedefe ulasacagından emınım

Sorun vaji deil şu an anlıyorum seni canım...diğer sorundan bahsettim ben zaten..mutlaka vardır bi yolu umutsuzluğa kapılma:Saruboceq: burada sadece vajiyi paylaşmıyoruz herşeyi paylaşmaya çalışıyoruz birbirimize yardımcı olabileceğimiz bi konu varsa yada anlatmak istersen özelden yada genelden seni dinlerim...yalnız değilsin burada bir sürü kişi başardığın anda seni tebrik etmek için bekliyordu şu an kötü zamanındada hepimiz yardım için hazırız...arkadaşlar adına konuştum ama sanırım onlarda benimle aynı fikirdeler...

Teşekkür ederim canım...

canımcım evet hepimiz aynı fikirdeyiz.Biz burada kimseyle paylaşamadığımız şeyleri paylaşıyoruz.Hiçbirimiz burada yalnız değiliz.İnanınki ben bu siteyi çok seviyorum.Böyle bir siteyi kurandan ALLAH bin kere razı olsun.Ben işyerinden sürekli takip etmeye çalışıyorum.Stresli olduğum dakikalarda buraya uğrayıp rahatlıyorum.Derdim varsa ( tabiki öncelikle vaji ) anlatıp rahatlıyorum.Buradaki arkadaşları ben çokkkkk seviyorummmmm ay kızlar kıyamam ben sizlereeee:çok üzgünüm:

derin eğer eşinle sorunların senin yada onun ailesiyse kapını kapat ve sorunları o kapının dışarısında bırak tabi sorunun ne bilmiyorum ama çok üzgün olduğun dert sahibi olduğun belli hiç bir şey kişinin hayatından sağlığından önemli değil

derin eğer eşinle sorunların senin yada onun ailesiyse kapını kapat ve sorunları o kapının dışarısında bırak tabi sorunun ne bilmiyorum ama çok üzgün olduğun dert sahibi olduğun belli hiç bir şey kişinin hayatından sağlığından önemli değil

Valla haklısın ne diyim...
Dert sahibi oldum resmen...

bugün izinliyim eşimde gitmedi önce gezelim çıkalım dedik.sonra hayır bütün gün egzersiz yapıcam ben dedim mumla kalınlaştırıp yaptım egzersizleri en son emla sürdüm uyuşmasını beklicem dedim 15 dk da uyuştu vallaa sonra hemen pe.. denedim ve oldu..eşim ilk kez içime boşaldı..hem okadar hissiz değildi hep hissettim kızlarrr Allaaam şükür sanaa..

bugün izinliyim eşimde gitmedi önce gezelim çıkalım dedik.sonra hayır bütün gün egzersiz yapıcam ben dedim mumla kalınlaştırıp yaptım egzersizleri en son emla sürdüm uyuşmasını beklicem dedim 15 dk da uyuştu vallaa sonra hemen pe.. denedim ve oldu..eşim ilk kez içime boşaldı..hem okadar hissiz değildi hep hissettim kızlarrr Allaaam şükür sanaa..
alkisalkisalkis tebrikler canım...çok sevindim hadi bakalım taze gelinimiz sensin artık :) allah hepimize yaşatsın...zemuszemus

alkisalkisalkis tebrikler canım...çok sevindim hadi bakalım taze gelinimiz sensin artık :) allah hepimize yaşatsın...zemuszemus

amin canımmm Allah herkese yaşatsın bu sevinci üzerimden kalkan yükü anlatamam.ben bugün hiç olmadığı kadar üstüne gittim budurumun.gerçekten egzersizi bırakmayın üstüne gidin diyenleri şimdi daha iyi anlıyorum..

amin canımmm Allah herkese yaşatsın bu sevinci üzerimden kalkan yükü anlatamam.ben bugün hiç olmadığı kadar üstüne gittim budurumun.gerçekten egzersizi bırakmayın üstüne gidin diyenleri şimdi daha iyi anlıyorum..

kasmadın dimi kendini rahattın ? kaç parmak denemiştin ne kadar süredir egzersiz yapıyodun ? örnek alalım taze bahar gelini :)

Canım çok sevindim darısı başımıza valla o kadar mutlu oldumki anlatamam.Çok tebrik ediyorum...

Tebrik ederim...

Back