Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaslar hep kendınızı motıve edın
ben cinsel bır varlıgım benım yetıskın bedenım sadece cocuk dogurmak ıcın degıl zevk almak ve vermek ıcın yaratıldı kendıme duyarlı ve seksı olma ıznı verıyorum
zihnın beden uzerınde guclu bır etkısı wardır. bende cınsellıgı yasamama engel olan tum olumsuz duygu dusunce beden mesajları ve sartlı refleksleri gucumu ve kaynaklarımı yok edecegım
cınsel bırlesme ıle ılgılı korku kaygı ve endıselerım hıc gerekı degıl cunku benım beden yapım penısın vajınama rahatlıkla gırebılecegı ve benım zewk alabılcegım sekılde tasarlanmıstır tüm bu olumsuz duygularımı geride bırakmayı bılgı ve caba ıle vajınusmusun ustesınden gelınebılecegı gercegını ınanmayı tercıh edıyor ve hayatımda yenı bır sayfa acıyorum.vajınusmusun ustesınden gelmek adlı kıtapda boyle yazıyordu parmakla olsun mumla olsun hatta penısle olsun yapmadan once bunları soyleyerek kendınızı rahatlatın ben ole denedım ve sonuca ulastım

herkese iyi geceler bugünde egzersizlere devam ettim dün yapamamıştım acaba kaldığım yerden devam edebilecekmiyimyapabilecekmiyim dedim. önce 1 parmak,arkasaından 2 parmak yaptım sonra tek parmağa tekrar döndüm o kadar rahat geldiki 1 parmak ikiden sonra. sonra emlayı biraz daha sürdüm. gerçekten muhteşem bi kremmiş şiddetle tavsiye ediyorum. 3 parmağa geçiyim dedim kendimi cesaretlendirdim ve 3 parmak ikinci boğuma kadar alabildim.hiç bişey hissettirmiyor bu krem egzersiz aşamasında çok cesaretlendim.hemen sizinle paylaşmak istedim. yanımda olduğunuz ve destek verdiğiniz için teşekkürler.egzersizden bittikten bir süre sonra hafifi i yanma ve acı hissettim. acaba bu normalmi aydınlatabilirseniz sevinirim.bundan sonra yavaş yavaş pe..s aşamasına geçsem nasıl olur fikir verebilirmisiniz bana

Evet canım malesef fazlasıyla karamsarım..
Ama vaji sorunlarım arasında sonlara doğru kaydı, umursamıyorum hiç olmuş ya da olmamış. Ne bilim heves istek kalmadı hiç...

aynen bendede 1. parmak cok rahattı cok mutlu oldum ama 2. parmak 1. bogumu gecemıo acele edıp p...s denedım oda zaten olmuyo parmakla kayganlastırıcı surdum zeytınyag felan ama olmadı nefes ıkınma hersey tamam ama canım yandı senağlamasenağlama

herkese iyi geceler bugünde egzersizlere devam ettim dün yapamamıştım acaba kaldığım yerden devam edebilecekmiyimyapabilecekmiyim dedim. önce 1 parmak,arkasaından 2 parmak yaptım sonra tek parmağa tekrar döndüm o kadar rahat geldiki 1 parmak ikiden sonra. sonra emlayı biraz daha sürdüm. gerçekten muhteşem bi kremmiş şiddetle tavsiye ediyorum. 3 parmağa geçiyim dedim kendimi cesaretlendirdim ve 3 parmak ikinci boğuma kadar alabildim.hiç bişey hissettirmiyor bu krem egzersiz aşamasında çok cesaretlendim.hemen sizinle paylaşmak istedim. yanımda olduğunuz ve destek verdiğiniz için teşekkürler.egzersizden bittikten bir süre sonra hafifi i yanma ve acı hissettim. acaba bu normalmi aydınlatabilirseniz sevinirim.bundan sonra yavaş yavaş pe..s aşamasına geçsem nasıl olur fikir verebilirmisiniz bana
canım tebrıkkk edıyoum senı cok guzel..yanma normal hıc takma ..sımdı mumla dene bırde ve artık deneme yap bence aynı egzerszız yapar gıbı dusun tammaı emla kremınıde sur ıste bu kadar bıttı.:dance:

Nasıl aştın bahar.. Hergün mü parmak egzersizi yaptın? Emla krem aldım ama fazla ileriye süremediğim için pek işe yaramadı..
hergun egzerszı yaptım..duzenlı ısı gucu bıraktım ...
emla kremı asama yasama surucksın yanı ılk serceyı bı basar sonra serceyı ne kadr ıcerı yapıyosan oraya kadar sur sonra ısaret ve emlayı daha derıne sur dogru ılerlersen mutlaka sonuc alırsın sakın pes etme

Evet canım malesef fazlasıyla karamsarım..
Ama vaji sorunlarım arasında sonlara doğru kaydı, umursamıyorum hiç olmuş ya da olmamış. Ne bilim heves istek kalmadı hiç...

Günaydın kızlar

Derinciğim sen çok canını sıkıyorsun vaji konusunda biraz rahat olsan kendini bİraz sıkma derim bak o zaman nasıl istekli olursun

Ama ben size üzülüyorum gerçekten. Okuduklarım kadar işte bildiklerim kadar yazmaya çalıştım.

Ya birde galiba şu var. Hani kadın cinsellikte istekli olmaz, çok şey bilmez gibi çok yanlış düşünceler hakim yani siz cilveli olunca eşiniz hakkınızda yanlış şeyler düşünür mü sanıyorsunuz da istemsiz kasılıyorsunuz acaba . Tabi şimdi erkek gibi düşünemem ama ne bilim yanlış düşünmezler gibi geliyor çünkü bir sitede okumuştum hepsi de öyle düşünmüyormuş. Düşünsene erkeksin istekli cilveli karın var ooo sıkıntısız her daim seks :) Ön sevişme yapın birde bu düşünceleriniz atın kafanızdan, şöyle tarçın kokulu tütsü( tarçının afrodizyak etkisi varmış), hanım sulltan macunu, loş ışık,sonracıma böyle saksofonla çalınan seksi müziklerden koyun, rahatlamak için biraz alkol ( içmiyorsanız kas gevşetici alabilirsiniz yada) ne olur ne olmaz vibratör oooohh :D (Evlenesim geldi birden :D) Hala iştahlanmadıysanız ne diyim :P

Ve Ezgi'nin günlüğü şarkısıyla bitirmek istiyorum: Bana bir koca lazım hemen bu gece lazım :D :D

Valla sana hakikatten bir koca lazım gibi geliyor bana delikafadulden

arkadaslar hep kendınızı motıve edın
ben cinsel bır varlıgım benım yetıskın bedenım sadece cocuk dogurmak ıcın degıl zevk almak ve vermek ıcın yaratıldı kendıme duyarlı ve seksı olma ıznı verıyorum
zihnın beden uzerınde guclu bır etkısı wardır. bende cınsellıgı yasamama engel olan tum olumsuz duygu dusunce beden mesajları ve sartlı refleksleri gucumu ve kaynaklarımı yok edecegım
cınsel bırlesme ıle ılgılı korku kaygı ve endıselerım hıc gerekı degıl cunku benım beden yapım penısın vajınama rahatlıkla gırebılecegı ve benım zewk alabılcegım sekılde tasarlanmıstır tüm bu olumsuz duygularımı geride bırakmayı bılgı ve caba ıle vajınusmusun ustesınden gelınebılecegı gercegını ınanmayı tercıh edıyor ve hayatımda yenı bır sayfa acıyorum.vajınusmusun ustesınden gelmek adlı kıtapda boyle yazıyordu parmakla olsun mumla olsun hatta penısle olsun yapmadan once bunları soyleyerek kendınızı rahatlatın ben ole denedım ve sonuca ulastım

tüm yazdıklarına aynen katılıyorum canım opuyorumnanaktandün akşam 2 parmak 2 boğum yaptım çok mutluyummmmm bu gün Şeniz ne acı ne sızı ne kaygı hiç bi şey olmadı sadece bebe yağı kullandım diğer jeli sürmeme bile gerek kalmadı alkisalkisalkisegzersize başlamdan önce ve egzersiz sırasında rahat olmak çok çok çok önemli arkadaşlar lütfen kendinizi rahat bırakın hiç bişey hissetmiyosunuz en ufak bir kasılma olmadı sanki çok normal bişeymiş gibi hiç sorunsuz yapabildim..ne yaparsak biz kendimize yapıyoruz büyütüp duruyoz kafamızda..yaptıktan sonra yatağın üzerinde zıp zıp zıplayasım geldi hatta az kalsın camı acıp ben 2 parmak 2 boğum yapabiliyorum diye bağıracaktım hihoyyyt

Günaydın arkadaşlar biz dün deneme yaptık.Öncesinde eğzersiz yaptım . Ama eşim çok gergin oluyor ya sinir oluyorum.Hep burda konuştuklarımız aklıma geliyor.Kendimi motive ediyorum.Ama ondaki o gerginliği beni çok etkiliyor.ıki üç güzel kelam edip gaza getirilmez mi. Birde ben tam girene kadar elimle tutmak istiyorum . O bana bırak diyor.Zaten güvenseydim ona şimdiye olmuştu :) Birde bana 2 sene oldu hala alışamadın mı falan sözler sarfediyor... Nasıl aşacağız böyle bilmiyorum...

tüm yazdıklarına aynen katılıyorum canım opuyorumnanaktandün akşam 2 parmak 2 boğum yaptım çok mutluyummmmm bu gün Şeniz ne acı ne sızı ne kaygı hiç bi şey olmadı sadece bebe yağı kullandım diğer jeli sürmeme bile gerek kalmadı alkisalkisalkisegzersize başlamdan önce ve egzersiz sırasında rahat olmak çok çok çok önemli arkadaşlar lütfen kendinizi rahat bırakın hiç bişey hissetmiyosunuz en ufak bir kasılma olmadı sanki çok normal bişeymiş gibi hiç sorunsuz yapabildim..ne yaparsak biz kendimize yapıyoruz büyütüp duruyoz kafamızda..yaptıktan sonra yatağın üzerinde zıp zıp zıplayasım geldi hatta az kalsın camı acıp ben 2 parmak 2 boğum yapabiliyorum diye bağıracaktım hihoyyyt

seni kutluyorum arkadaşım
devam ...olmuş ....:nazar:a.s.

Günaydın arkadaşlar biz dün deneme yaptık.Öncesinde eğzersiz yaptım . Ama eşim çok gergin oluyor ya sinir oluyorum.Hep burda konuştuklarımız aklıma geliyor.Kendimi motive ediyorum.Ama ondaki o gerginliği beni çok etkiliyor.İki üç güzel kelam edip gaza getirilmez mi. Birde ben tam girene kadar elimle tutmak istiyorum . O bana bırak diyor.Zaten güvenseydim ona şimdiye olmuştu :) Birde bana 2 sene oldu hala alışamadın mı falan sözler sarfediyor... Nasıl aşacağız böyle bilmiyorum...
günaydın canımcım
moralini hiç bozma
bu tür şeyleri hep duyduk eşlerimizden yada benzerlerini
benmki sinirliyken dedikleriimi dikkate alma der siniri geçince
bak o sırada onu sen rahatlatmalısın
burada sanırım sana görev düşüyorkaydirigubbakcemilea.s.

Tebrik ederim.. İnşallah bende en kısa zamanda yazarım yapabildim diye..

tebrikler canım, aynı gidiyoruz....ve sana hak veriyorum rahat olmak konusunda. Bence gergin ve motivasyonsanız egzersizi daha sonraya erteleyin daha iyi. Ben de akşam tekrar başlayacağım bir hafta aradan sonra

Günaydın arkadaşlar biz dün deneme yaptık.Öncesinde eğzersiz yaptım . Ama eşim çok gergin oluyor ya sinir oluyorum.Hep burda konuştuklarımız aklıma geliyor.Kendimi motive ediyorum.Ama ondaki o gerginliği beni çok etkiliyor.İki üç güzel kelam edip gaza getirilmez mi. Birde ben tam girene kadar elimle tutmak istiyorum . O bana bırak diyor.Zaten güvenseydim ona şimdiye olmuştu :) Birde bana 2 sene oldu hala alışamadın mı falan sözler sarfediyor... Nasıl aşacağız böyle bilmiyorum...

deneme yapmadan önce biraz oynaşsanız falan rahatlasa biraz sonra aradan zaman geçse tekrar deneseniz daha iyi gelir gibi geliyor bana..walla ben artık evde eşofman falan giymiyorum sürekli dantelli saten falan filan yatağada hep öyle giriyorum eşlerimizi biraz coşturmak lazım gibi geliyor bana...mutlaka onları motive edecek bir durum vardır bence sende dene mesela mini etekle dolaş evde :kedi: ben evlendikten sonra nasıl olsa bişey yapamıyoruz diye eskiden hep salak salak eşofmanlarla dolasırdım evde sonra doktorum bana yalnızken sordu napıyosunuz akşam evde baştan sona anlat dedi kendi anlattıklarımdan ben sıkıldım düşünsene hep yemek temizlik oydu buydu cinsellik diye bişey aklıma bile gelmezdi ama artık her an yeni bişeyler deniyorum ve çok yararını görüyorum kedi gibi peşimde her dk :)

VENUSTEN biyerlerde bişeymi kaçırdım bilmiyorum boğum neydi :utangac: :)

Back