Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bayanlar bir bekar olarak yazdıklarınızdan çok etkilendim. Benim hiç korkum yok açıkçası yani sevdiğin adamla yapacaksın, tenler birbirine değecek, onun kokusu, nefesi,dokunuşu öpüsü offf :) Hayal ediyorum da :) Ama sizin sıkıntılarınızı okuyunca üzüldüm gerçekten.

Birşeyi çok merak etttim hiç ön sevişme yapmıyor musunuz. Böyle öpüşme,erojen bölgelere dokunma oynaşma koklaşma falan, hatta illa kocanızın dokunması gerekmez kendinizde kliitorisinize dokunup kendinizi uyarabilirsiniz, önce klitiral orgazm yaşayabilirsiniz.... Yani o kısımda insan rahatlar, tahrik olur ee tahrik olunca da vajina ıslanır, giriş çıkış az da olsa kolaylaşır diye düşünüyorum.

Rahat olun, kendinizi sevdiğiniz adamın kollarına bırakın, küçük seks oyunları falan oynayın hemen dalış yaptırmayın kocanıza :) ( Kızken konuşması kolay dersiniz ama benim bunlar hep evlilik fantezilerimdir. Ay içim gıcıklandı :))

Allah hepinizin yardımcısı olsun...

Maşallah derim ne güzel ama canım benim keşke senin dediğin kadar kolay olsa ama sen bize bakma kendini her zaman böyle istekli tut

Bayanlar bir bekar olarak yazdıklarınızdan çok etkilendim. Benim hiç korkum yok açıkçası yani sevdiğin adamla yapacaksın, tenler birbirine değecek, onun kokusu, nefesi,dokunuşu öpüsü offf :) Hayal ediyorum da :) Ama sizin sıkıntılarınızı okuyunca üzüldüm gerçekten.

Birşeyi çok merak etttim hiç ön sevişme yapmıyor musunuz. Böyle öpüşme,erojen bölgelere dokunma oynaşma koklaşma falan, hatta illa kocanızın dokunması gerekmez kendinizde kliitorisinize dokunup kendinizi uyarabilirsiniz, önce klitiral orgazm yaşayabilirsiniz.... Yani o kısımda insan rahatlar, tahrik olur ee tahrik olunca da vajina ıslanır, giriş çıkış az da olsa kolaylaşır diye düşünüyorum.

Rahat olun, kendinizi sevdiğiniz adamın kollarına bırakın, küçük seks oyunları falan oynayın hemen dalış yaptırmayın kocanıza :) ( Kızken konuşması kolay dersiniz ama benim bunlar hep evlilik fantezilerimdir. Ay içim gıcıklandı :))

Allah hepinizin yardımcısı olsun...

Keşke senin gibi düşünseymişim bekarken :) malesef herşeyi yapıyoruz ama nedense bir türlü olmuyor. Ama beni çok etkiledin bekar biri böyle şeyler düşünüyor da biz evliyiz herşey mümkün ama bizde iş yok senağlama

Merhabalar arkadaşlar .
Derin ve zehralimansur geçmiş olsun .
Bizde bir gelişme yok malesef deneme yapmak bile istemiyorum .Usandım artık :( Birde eşim denemeden sonra depresyona giriyor .Bir iki gün kendine gelemiyor. O hali beni çok etkiliyor.Geçenlerde bir arkadaş demiştiya" Arkasını döndü yattı moralim bozuk şimdi" diye kim hatırlayamıyorum. Gerçekten eşlerimizde bir forum açıp konuşsunlar belki birbirlerine destek olurlar bizide üzmezler...:)

Canım kendini bu kadar bırakma ne olur başarıcaksın diye düşün.Ne kadar hayal kırıklığı olsa bile kendini bırakma ne olur.

Canım eşinle bu konuyu konuştunmu ? kendi kendinemi tedavi olmaya çalışıyosun yoksa dr mı gidiyosun bilmiyorum ama pes etme lütfen :olmaz: öyle yada böyle halledeceğiz ama zaten vaji yüzünden sıkıntı yaşıyoruz bide eşim bana niye bunu dedi niye arkasını döndü diye düşünerek küçük bi tepe olan sorunumuzu sıra dağlar yapıyoruz :1closedeyes: benim eşimle ilk zamanlarda bizde problemler yaşadık ama baktımki böyle olmuyor zaten aşmamız gereken bir sorun var neden bunu dallandırıp daha zorlaştırayım yerimseniben ben evde iç çamaşırsız dolaşıyorum söylemesi ayıp :kedi: ufak tefek oyunlar buluyoruz ve sıkıntılarımızı zevke dönüşüyoruz lütfen eşinizden uzaklaşmayın bu dönemde ona ne kadar yakın olursanız kendinizi o kadar iyi hissedersiniz sositososito

Doktora gidiyorum yaklaşık 2 haftadır gidemedik ama ..
Çok konuşuyorum eşimle denemelerimizden sonra 2 gün kötü oluyor .. ben değil daha çok kendini bırakıyor. İnşallah bitecek :)

Canım kendini bu kadar bırakma ne olur başarıcaksın diye düşün.Ne kadar hayal kırıklığı olsa bile kendini bırakma ne olur.

İnşallah zaten bu siteyi keşfedeli çok daha iyim .. Hepinize çook teşekkür ederim ..a.s.

Geçmiş olsun canım ama sen bu son zamanlarda çok karamsarsın.Sıkma canını bu kadar kötü düşündükçe herşey kötüye gider.Vajiyi önce kafamızda yenmemiz lazım.

Evet canım malesef fazlasıyla karamsarım..
Ama vaji sorunlarım arasında sonlara doğru kaydı, umursamıyorum hiç olmuş ya da olmamış. Ne bilim heves istek kalmadı hiç...

Maşallah derim ne güzel ama canım benim keşke senin dediğin kadar kolay olsa ama sen bize bakma kendini her zaman böyle istekli tut

Ama ben size üzülüyorum gerçekten. Okuduklarım kadar işte bildiklerim kadar yazmaya çalıştım.

Ya birde galiba şu var. Hani kadın cinsellikte istekli olmaz, çok şey bilmez gibi çok yanlış düşünceler hakim yani siz cilveli olunca eşiniz hakkınızda yanlış şeyler düşünür mü sanıyorsunuz da istemsiz kasılıyorsunuz acaba . Tabi şimdi erkek gibi düşünemem ama ne bilim yanlış düşünmezler gibi geliyor çünkü bir sitede okumuştum hepsi de öyle düşünmüyormuş. Düşünsene erkeksin istekli cilveli karın var ooo sıkıntısız her daim seks :) Ön sevişme yapın birde bu düşünceleriniz atın kafanızdan, şöyle tarçın kokulu tütsü( tarçının afrodizyak etkisi varmış), hanım sulltan macunu, loş ışık,sonracıma böyle saksofonla çalınan seksi müziklerden koyun, rahatlamak için biraz alkol ( içmiyorsanız kas gevşetici alabilirsiniz yada) ne olur ne olmaz vibratör oooohh :D (Evlenesim geldi birden :D) Hala iştahlanmadıysanız ne diyim :P

Ve Ezgi'nin günlüğü şarkısıyla bitirmek istiyorum: Bana bir koca lazım hemen bu gece lazım :D :D

Son düzenleme:
Görüşmek üzere kızlar ben çıkıyorum...
Biraz uzanıp kitap okuyacam...
Kendinize dikkat edin, yarın görüşmek üzere...

Ama ben size üzülüyorum gerçekten. Okuduklarım kadar işte bildiklerim kadar yazmaya çalıştım.

Ya birde galiba şu var. Hani kadın cinsellikte istekli olmaz, çok şey bilmez gibi çok yanlış düşünceler hakim yani siz cilveli olunca eşiniz hakkınızda yanlış şeyler düşünür mü sanıyorsunuz da istemsiz kasılıyorsunuz. Tabi şimdi erkek gibi düşünemem ama ne bilim yanlış düşünmezler gibi geliyor çünkü bir sitede okumuştum hepsi de öyle düşünmüyormuş. Düşünsene erkeksin istekli cilveli karın var ooo sıkıntısız her daim seks :) Ön sevişme yapın birde bu düşünceleriniz atın kafanızdan, şöyle tarçın kokulu tütsü( tarçının afrodizyak etkisi varmış), hanım sulltan macunu, loş ışık,sonracıma böyle saksofonla çalınan seksi müziklerden koyun, rahatlamak için biraz alkol ( içmiyorsanız kas gevşetici alabilirsiniz yada) ne olur ne olmaz vibratör oooohh :D (Evlenesim geldi birden :D) Hala iştahlanmadıysanız ne diyim :P

Ve Ezgi'nin günlüğü şarkısıyla bitirmek istiyorum: Bana bir koca lazım hemen bu gece lazım :D :D

Çok özel bir soru olacak ama daha önce bir tecrüben oldumu arkadaşım .Birde zannedersem biraz vajinusmus konusunda bilgin var .Bence hemen evlen sen .sengözlerimebaksanab

herkes görünce istiyor istemez olurmu seni o kadar anlıyorumki
yani biz bile eşimle erteledik biliyosun hemde oldukça geriye ama bi çocuk görsem tüm fikirlerim değişiyo acaba gizliden korunmayı bıraksammı diyorum bazen :uhm: ama işte insan kendi,ni düşününce vazgeçöiyo bi anda

umarım hayırlısıyla eşinde iş bulur tez zamanda sağlığında yerinde olur ve sağlıklık bir bebek nasip olsun sana...:emir_bebek:

inş.cnm bebek rızkıyla gelir derler de bzler cesaret edemiyoruz işte planlar,hastalıklar derken hayırlısı ya baska dyecek bişey yok

Merhabalar arkadaşlar .
Derin ve zehralimansur geçmiş olsun .
Bizde bir gelişme yok malesef deneme yapmak bile istemiyorum .Usandım artık :( Birde eşim denemeden sonra depresyona giriyor .Bir iki gün kendine gelemiyor. O hali beni çok etkiliyor.Geçenlerde bir arkadaş demiştiya" Arkasını döndü yattı moralim bozuk şimdi" diye kim hatırlayamıyorum. Gerçekten eşlerimizde bir forum açıp konuşsunlar belki birbirlerine destek olurlar bizide üzmezler...:)

evt cnm o yzden bu konunun üzerine geregnden fazla düş eşin için,bnde cok acırdım eşime o hak etmiyor millet karısyla sefa sürdürürken eşim bir korkakla yasıyor dye ne hakaretler ettim kndme bu forumlar olmasaydı kafayı yerdim herhalde içime attıkca.çok şükür halimize komsuyu gezmeyi bırak evde durmadan kegel çlş bn 1hafta eve kapattım kendimi elimde sürekli ayna kayganlaştırıcı her başardıgımda eşimin iş yerinden arar eşime haber verirdim.bu asmayı da basardım.oda mutlu olurdu bnde.ah ah ne günlerdi.onun başını okşa basarıcz de senin hiç bir eksikliğin hiç bir sorunun yok de benim başıma geldi ama senle ben biz olduk bu sorun ikimizin de.destek vermesini az bi zmnda yenecegni söyle

emlayla ilişki sırasında zevk alabiliyor musunuz peki?merak ettim?

Hayır canım..en sonuncusunda içim biraz gıdıklanır gibi olmuştu ama acaba ne zaman acıcak diye düşünmekten bişey anlamıyorum zaten...ama emlayla yapmamdaki amaç pnse alıştırmak veorayı biraz daha açmak...açıldıktan sonra acımıcak o zaman zevk almaya başlıcam diye düşünüyorum..akannehir
bu arada bende ilçesindeyim konyanın..opuyorumnanaktan

Keşke senin gibi düşünseymişim bekarken :) malesef herşeyi yapıyoruz ama nedense bir türlü olmuyor. Ama beni çok etkiledin bekar biri böyle şeyler düşünüyor da biz evliyiz herşey mümkün ama bizde iş yok senağlama

Arkadaşım, öncelikle bize yardımcı olmaya çalıştığın için sağol, ancak Vajinismus senin tarif ettiğin gibi bir durum değil, sen soğukluktan bahsediyorsun (frigid de denir) fakat vajinismuslu kadınlar son derece istekli ve orgazm olabilen senin bahsettiğin şeyleri zaten yaşayan kadınlardır. Yani biz cinsel ilişki korkusu olarak büyümedik, adı üstünde bu bir bilinçaltı rahatsızlığıdır. Örneğin ben hiç korkmuyordum evlenmeden hatta evlendiğim gece bile. Bilakis iple çekiyordum eşimle aynı yatağı paylaşmayı. Yani bizim aşk, tutku, hele hele cilve ve kendimizle barışık olmama gibi bir sıkıntımız yok. Bilakis ön sevişme, orgazm olma aşk oyunları vesaire belkide bunları ilişkiyi cup gir çık diye yaşayan bir çok insanımızdan daha özveriliyiz belkide yatakta. Bu durum çok rahat, modern, cinsel tecrübeli, bilgili ve işveli kadınlarda da olabiliyor. Kısacası Allah yaşatmasın diyorum.

Ya birde galiba şu var. Hani kadın cinsellikte istekli olmaz, çok şey bilmez gibi çok yanlış düşünceler hakim yani siz cilveli olunca eşiniz hakkınızda yanlış şeyler düşünür mü sanıyorsunuz da istemsiz kasılıyorsunuz acaba . Tabi şimdi erkek gibi düşünemem ama ne bilim yanlış düşünmezler gibi geliyor çünkü bir sitede okumuştum hepsi de öyle düşünmüyormuş. Düşünsene erkeksin istekli cilveli karın var ooo sıkıntısız her daim seks :) Ön sevişme yapın birde bu düşünceleriniz atın kafanızdan, şöyle tarçın kokulu tütsü( tarçının afrodizyak etkisi varmış), hanım sulltan macunu, loş ışık,sonracıma böyle saksofonla çalınan seksi müziklerden koyun, rahatlamak için biraz alkol ( içmiyorsanız kas gevşetici alabilirsiniz yada) ne olur ne olmaz vibratör oooohh :D (Evlenesim geldi birden :D) Hala iştahlanmadıysanız ne diyim :P

Arkadaşım, öncelikle bize yardımcı olmaya çalıştığın için sağol, ancak Vajinismus senin tarif ettiğin gibi bir durum değil, sen soğukluktan bahsediyorsun (frigid de denir) fakat vajinismuslu kadınlar son derece istekli ve orgazm olabilen senin bahsettiğin şeyleri zaten yaşayan kadınlardır sadece penetrasyonu gerçekleştiremezler. Yani biz cinsel ilişki korkusu olarak büyümedik, adı üstünde bu bir bilinçaltı rahatsızlığıdır. Örneğin ben hiç korkmuyordum evlenmeden hatta evlendiğim gece bile. Bilakis iple çekiyordum eşimle aynı yatağı paylaşmayı. Yani bizim vajili kadınlar aşk, tutku, hele hele cilve ve kendimizle barışık olmama gibi bir sıkıntımız yok. Bilakis ön sevişme, orgazm olma aşk oyunları vesaire bunları ilişkiyi cup gir çık diye yaşayan bir çok insanımızdan daha özveriliyiz belkide yatakta. Bu durum çok rahat, modern, cinsel tecrübeli, bilgili ve işveli kadınlarda da olabiliyor. Kısacası Allah yaşatmasın diyorum.

Back