- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #11.421
Bayanlar bir bekar olarak yazdıklarınızdan çok etkilendim. Benim hiç korkum yok açıkçası yani sevdiğin adamla yapacaksın, tenler birbirine değecek, onun kokusu, nefesi,dokunuşu öpüsü offf :) Hayal ediyorum da :) Ama sizin sıkıntılarınızı okuyunca üzüldüm gerçekten.
Birşeyi çok merak etttim hiç ön sevişme yapmıyor musunuz. Böyle öpüşme,erojen bölgelere dokunma oynaşma koklaşma falan, hatta illa kocanızın dokunması gerekmez kendinizde kliitorisinize dokunup kendinizi uyarabilirsiniz, önce klitiral orgazm yaşayabilirsiniz.... Yani o kısımda insan rahatlar, tahrik olur ee tahrik olunca da vajina ıslanır, giriş çıkış az da olsa kolaylaşır diye düşünüyorum.
Rahat olun, kendinizi sevdiğiniz adamın kollarına bırakın, küçük seks oyunları falan oynayın hemen dalış yaptırmayın kocanıza :) ( Kızken konuşması kolay dersiniz ama benim bunlar hep evlilik fantezilerimdir. Ay içim gıcıklandı :))
Allah hepinizin yardımcısı olsun...
Maşallah derim ne güzel ama canım benim keşke senin dediğin kadar kolay olsa ama sen bize bakma kendini her zaman böyle istekli tut