Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bekarken 1,5 lt su içip ultrasonla bakıyolardı yumurtalıklarıma.bu durumda olan kimse yokmu :(

canım bahsettin şekilde ultrasonda küçük kist vs gözükmediğinden evlilerde pek kullanmıyorlar birde rahim ağzı muayenesi felanda yapıyorlar sen başka dr git bir söyle alttan muayene istemiyorum diye belki kabul eder

canım bahsettin şekilde ultrasonda küçük kist vs gözükmediğinden evlilerde pek kullanmıyorlar birde rahim ağzı muayenesi felanda yapıyorlar sen başka dr git bir söyle alttan muayene istemiyorum diye belki kabul eder

bayan doktor bulmak istiyorum gittiğim dr erkekti.rahatsız oluyorum ne bilimm.

kızlar ben bu topiğe bugun ilk defa uğradım ben bu problemı 4 ay yasadım ve her turlu uyusturucu ilacı kullandım ama olmuyodu aksam olmasın istıyodum mısafırler gıtmesın istıyodum ben kımseyle paylasamadım ve bu siteyıde egzersız falanda bılmıyordum esım eczacı benım bence emla falan kullanmayın ayıp olucak ama ben bunu üste oturarak astım sonuçta hersey kendı elınızde oluyo cokk acıdıgı zaman bırakırsınız ve dura dura yavas yavas ilerleyın...bide ben bişeyden cook etkılendım ben üste oturmayıda kabul etmıyodum artık ciddi problemler yasıyorduk esımle bi gün görumcemın 3 yasındakı oğlu sünnet oldu saat 3 de ve o çocuk aksam gelen mısafırlerın yanında bana pantolon gıydırın oynucam dedı onu gorunce o bıle kesılmesıne dayanıyorsa bende basaracagım dedım ve bugun 6 aylık bır oğlum var...her turlu yardımcı olabılırım özeldende msj atabılırsınız..inş yardımcı olabılırım ..sıkmayın kendınızı.....

kadınlar kulubunde gezerken bır arkadasın tavsıyesını okudum sızede yazayım belkı faydalı olur...
selam oncelıkle elıne bır ayna alıp vajen gırısını ıyıce ıncelıyorsun bunu bırkac gun yap vajınana dokun vajen gırısıne bak bunu bırkac gun yap mutlaka hergun 15 dk yalnız verdıgım asamaların hepsını aynı anda yapma o zaman bır faydasını gormessın elıne bır defter al ve her gun o defterı doldur defterın fortmatın su gordugun ruyayı yazacaksın gormedıysen gormedım yazacaksın 5 yıl sonrasını hayal edeceksın 5 yasında 1 kızın ve 3 yasında bır oglun var her gun onlarla neler yaptıgını bırkac cule ıle ıfade edeceksın bunların vajınusmusla ne ılgısı var deme senı psıkolojık olarak ılıskıye hazırlıyor ve her gun en az ıkı kez esınle bırlıkte oldugun hayalını kuracaksın kurdysan deftere kurdum kuramadıysan kuramadım yazacaksın gecelerı de yatmadan once hergun bır kasık passıflora surup ıcebılırsın sakınlestırıcıdır bır zararı yok tedavının ılerleyen safhalarını sonra yazacagım once bunları yap dıye hergun vajınanı ıncele gunlugunu tut surubunu ıc bunu en az 3 4 gun yap
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/269593-vajinismusu-nasil-yenerim-3.html bakmak ısteyen yazıyı burdan okusun

Günaydın kızlar

Derinciğim inşallah güzel haberlerle gelirsin.Akşam egzersizlere başlayacaktım yeniden ama eve gidince o kadar yorgun hissettimki kendimi vazgeçtim.Bahar yorgunluğumu bilmem artık.Ama bir şekilde hemen başlamalıyım.Neyse gün çin yazıları takip edeceğim.

Günaydın kızlar

Derinciğim inşallah güzel haberlerle gelirsin.Akşam egzersizlere başlayacaktım yeniden ama eve gidince o kadar yorgun hissettimki kendimi vazgeçtim.Bahar yorgunluğumu bilmem artık.Ama bir şekilde hemen başlamalıyım.Neyse gün çin yazıları takip edeceğim.
sen daha baslamadınmı egzersıze:oklava:

Günaydın kızlar

Günaydınlar...
Malesef yine iyi haberlerle gelmedim :(

Günaydınlar...
Malesef yine iyi haberlerle gelmedim :(
Günaydın...Derin sabah kalktığımda hemen interneti açıp bakmak istedim seni merak ettim inşallah güzel haberler vardır diye.Olsun sen kendini denemeye hazır hissediyorsun ya buda büyük bir gelişmedir bence.Ve deneme yapmak demek o gün olması demek değil aşama kaydedebilmektir kendini sakın bu şekilde hazırlama bugün olacak bitecek deme hergün dahada ilerleyeceğim diye başla tabi bu benim görüşüm...

canım bende tam olarak daha olamadım az geldı durdu ..ama ıhsallh senın bebeısın karnındadır ...dualarım senınleee

Arkadaşlar bir sorunum var benim:( adet olmadan egzersizleri yaparken vaji girişinde kenarda yanmalar oluyordu kızarıklıkda vardı aynadan baktığımda doktorum adetin geçsin belki düzelir olmazsa jinek. görünürsün dedi.Bu son günlerim bir deneyeyim dedim geçmişmi acaba ama hala sızlama var aksilik işte tamda ilerleme kaydetmiştim ne güzel:( sizdede bu şekilde olan varmı acaba?

Günaydın...Derin sabah kalktığımda hemen interneti açıp bakmak istedim seni merak ettim inşallah güzel haberler vardır diye.Olsun sen kendini denemeye hazır hissediyorsun ya buda büyük bir gelişmedir bence.Ve deneme yapmak demek o gün olması demek değil aşama kaydedebilmektir kendini sakın bu şekilde hazırlama bugün olacak bitecek deme hergün dahada ilerleyeceğim diye başla tabi bu benim görüşüm...

Haklısın canım, inşallah devamı gelir...

Back