- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #11.121
Olsun canım sıkma canını sen.İnşallah en kısa zamanda hallerdersin.İnşallah hepimiz tabiki.Dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim
İnşallah hepimiz biran önce başarırız...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun canım sıkma canını sen.İnşallah en kısa zamanda hallerdersin.İnşallah hepimiz tabiki.Dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim
günaydın kızlar.ben akşam deneme yaptım ve pe.. başını alabildim.sanırım mumu dahada kalınlaştırıp egzersize devam etmem lazım uyuşturucu kremde kullanmadım acı duyunca panik yaptım ama ilk kez bukadar rahat pe.. denemesi yaptığım için seviniyorumda.belkide anestezik kremle direk pe.. denerim bilemiyorum bukadara gelebildim :Saruboceq:
Geri adım atmam canım merak etme...
Ama ben şuan köye geldim ve pazar günü dönücem, egzersizlere de denemelere de ara verecem...
önce kendini rahat hisset ve strese sokma canım... bizim başımıza ne geliyosa hep beynimizde bişeyleri büyütmemizden hep kötü olacak acıyacak sancılı olacak diye kendimizi buna şartlandırmamızdan geliyor... bu gün dışarıda mükemmel bir hava var bahar geldi kış bitti sıkıntılar bitti vaji bitti :) ohhhhh tadını çıkaralım rabbimin bize verdiği nimetlerin..cuma vaktidir bol bol dua edelim birbirimize...en kötü günümüz böyle olsunnnnn....hihoyyyt
hakkında hayırlısı olsun cnm
İnşallah en kısa zamanda halledersin canım... darısı başımıza :1shok:
en son 28inde olmuştum cnm,adetim adet tarihmden 3-4 gn önce gelmesi lazım daha gelmedi şimdi 28'i bklyorum o zmnda olmassm kan testi yptırıcm bana dua edin
canım, ümidini kırmak istemem ama hatırlatayım ki geçen ay Şubattı ve ay 28 çektiği için 3 4 gün deil 28den 1 veya 2 gün eksik düşünmen lazım. Ama yinede inş. hamilesindir.
Selam kızlar nasılınız bakim bugün. .
Dün eşime küstüm azıcık göbeğim çıktı die zayıfla dio erit diolmaz:
Msa başı iş olunca hem göbüş oluo hemde kalçalar büyüyo:)
Ki ben çok şişman insanda diilim . . 1,70 boyunda 56 kiloyummm. .
Nasıl vericem 2-3 kiloo :umursamaz:
bnde 1,70 boyumdayım 67 kilouyum sana verim ben kiloları:))senin alman ble lazım kilo
evet canım bend eaynı sne gııbyım bıraz cık gobuusm ve basen var ...eslerımız ııcn cok onemlı bunlar benımkıde yakında 90 kılo olursun dıyo erıtmek ıcın neler yapmıomkı ama gıtmıyo hemen tereyag degılkı hemen erısın :bbo:Selam kızlar nasılınız bakim bugün. .
Dün eşime küstüm azıcık göbeğim çıktı die zayıfla dio erit diolmaz:
Msa başı iş olunca hem göbüş oluo hemde kalçalar büyüyo:)
Ki ben çok şişman insanda diilim . . 1,70 boyunda 56 kiloyummm. .
Nasıl vericem 2-3 kiloo :umursamaz:
evet canım bend eaynı sne gııbyım bıraz cık gobuusm ve basen var ...eslerımız ııcn cok onemlı bunlar benımkıde yakında 90 kılo olursun dıyo erıtmek ıcın neler yapmıomkı ama gıtmıyo hemen tereyag degılkı hemen erısın :bbo:
ama erıtıcem hem ılk basta kendım ıcın ıstıyorum bunu tabı esımde cok onemlıŞeniz