- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #11.061
inşallah yarın güzel haberlerle geleceksin canım .
İnşallah canım, inşallah sen de...
Kendine dikkat et...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah yarın güzel haberlerle geleceksin canım .
Başta bana yaramıyor gibi gelmişti ama yarıyor gerçekten...
Yok içeri de sürsen hiçbir zararı yok...
Bu ilaç o bölgeye uygun üretilmiş zaten ne zararı olabilir ki...
Bana doktorum da kullanmamı söyledi. Zararı olsa söyler mi...
İnşallah canım, inşallah sen de...
Kendine dikkat et...
Kızlar ben kaçıyorum...
Ne olur dualarınızı esirgemeyin...
İnşallah yarın güzel haberlerle gelmek nasip olur...
Allah hepimize bir çıkış yolu göstersin, amin...
Kendinize iyi bakın, görüşmek üzere...
Ben üstte olmayı sevmedim hiç seveceğimi de sanmıyorum...
O bahsettiğin pozisyon da hiç bana göre değil. Çünkü spermlerin nereye gittiği beni ilgilendirmiyor şuan. 5 yıl daha çocuk istemiyorum...
egzersizleri bir kaç gün yaptım tabi o arada denemeler yine hüsran ,,,
belki komik gelecek siizlere ama rüya gördüm (yanlış anlamayın müstehcem bir rüya değil) bana bu işi başarabileceğimi vs bir şeyler söyledi sabah uyandığımda eşime söyledim tabii güldü sen kafayı bozdun dedi ama ben dedim bana nasıl başaracağımızı anlattılar dedim akşam eşimi ikna ederek o pozisyonda denedik ve inanılmaz sandığım olay gerçekleşti artık olmuştu ve o kadar abarttığım gibi zorlukta yoktu
inşallah benim yendiğim metod sizinde işinize yarar
bebek yağı kullanın arkadaşlar ama bol miktarda merak etmeyin hiç alerji vs olmuyor
ha birde bir arkadaşım haydar dümene gitmişti o kadar para verip yaptığını anlatmıştı bir odaya toplu konuşma yapmış sonra bir ilaç vermiş ismi ( xylocaine pump spray 10 ) arkadaşım bununla başarmıştı ancak eczacılar reçetesiz vermiyor bu ilacı tanıdığınız eczacı varsa isteyin ben öyle yapmıştım bu spreyi sıktığınızda 2-3 fıs 10 dakika kadar hissetmiyorsunuz zaten lokla anestezilerde kullanılan bir ilaçmış ben çok kullandım korkmayın bir şey olmuyor hem olsa Haydar dümen vermezdi sonra
kanepenin ucuna yastık koydum üzerine oturuyorsunuz ve kendinizi geriye doğru yaslayın yani yatın böylelikle eşime elimle kolumla müdahelede bulunmadım ve 6 aylık sıkıntı bitmişti o gece mutluluktan uyuyamamıştım ne olur korkmayın anlamadığınız yer varsa lütfen isterseniz özel mesajla ulaşın
arkadaşlar bu yazıları okuyom 2 gündür.insanı tırsdırıyo.inş hayırlısınlan
canım bu tamamen psikolojik bir durum ilaç kulanmadım ama hala o günlerin etkisi devam ediyor hatta doğum yapacağım zaman muayenede hemşire bile anladı kasıyorsun kendini dedi elimde değil ama eskisi kadar kasmıyorumaynı yöntemi ist da bir psikolog söylemişti ama spreyi bırakınca sonuç yine aynı oldu sen de olmadı mı
Anladığım kadarıyla canım sen evlenmek üzeresin neden okuyorsunki yazıları eğer öyle bir sonun olursa okursun .şimdiden kendini kasma bence hatta hiç okuma buraları ...Sonuçta bu bir hastalık sende olacak diye bir kural yokki ..
mutsuz umutsuz
özelden mesajı gönderdim
bugün doktora gittim adet düzensizliği için muayene olacaktım.alttan muayene olmak istemedim.doktorda teşhis yarım kalır vss. diye söyledi.vazgeçtim muayene olmaktan.
bende vajinismusum daha atlatamadım kremle denediğimizde uyuşturuyo kremsiz hiç denemedik.o yüzden istemedim muayeneyi.başka yolu yokmu bunun kızlar.
canım adet düzensizliğinde genelde alttan muayane edilir diye biliyorum