Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxarkadaşım bununla başarmıştı ancak eczacılar reçetesiz vermiyor bu ilacı tanıdığınız eczacı varsa isteyin

Son düzenleyen: Moderatör:
egzersizleri bir kaç gün yaptım tabi o arada denemeler yine hüsran ,,,
belki komik gelecek siizlere ama rüya gördüm (yanlış anlamayın müstehcem bir rüya değil) bana bu işi başarabileceğimi vs bir şeyler söyledi sabah uyandığımda eşime söyledim tabii güldü sen kafayı bozdun dedi ama ben dedim bana nasıl başaracağımızı anlattılar dedim akşam eşimi ikna ederek o pozisyonda denedik ve inanılmaz sandığım olay gerçekleşti artık olmuştu ve o kadar abarttığım gibi zorlukta yoktu
inşallah benim yendiğim metod sizinde işinize yarar
bebek yağı kullanın arkadaşlar ama bol miktarda merak etmeyin hiç alerji vs olmuyor
ha birde bir arkadaşım haydar dümene gitmişti o kadar para verip yaptığını anlatmıştı bir odaya toplu konuşma yapmış sonra bir ilaç vermiş ismi ( xylocaine pump spray 10 ) arkadaşım bununla başarmıştı ancak eczacılar reçetesiz vermiyor bu ilacı tanıdığınız eczacı varsa isteyin ben öyle yapmıştım bu spreyi sıktığınızda 2-3 fıs 10 dakika kadar hissetmiyorsunuz zaten lokla anestezilerde kullanılan bir ilaçmış ben çok kullandım korkmayın bir şey olmuyor hem olsa Haydar dümen vermezdi sonra
kanepenin ucuna yastık koydum üzerine oturuyorsunuz ve kendinizi geriye doğru yaslayın yani yatın böylelikle eşime elimle kolumla müdahelede bulunmadım ve 6 aylık sıkıntı bitmişti o gece mutluluktan uyuyamamıştım ne olur korkmayın anlamadığınız yer varsa lütfen isterseniz özel mesajla ulaşın
bızlerle paylastıgın ııcn cok tesekekurler..cok gecmıs olsun cok gzel anlattın ..evet o spreyı bende duydum cok ıse yarıyormus cok gecmıs oslun

şunda nisan 15 de 1 yaşını dolduracak bir oğlum var o zamanlar hayal gibi gelirdi ama kucağımda şükürler olsun korkmayın çünkü abartılacak değil hiç bir şey yok

Kızlar ben kaçıyorum...
Ne olur dualarınızı esirgemeyin...
ınşallah yarın güzel haberlerle gelmek nasip olur...
Allah hepimize bir çıkış yolu göstersin, amin...
Kendinize iyi bakın, görüşmek üzere...

Back