Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende alıyım o zaman..bu aralar haydar dümen le ilgili acayip şikayetler dolaşıyor sitelerde..yakında haydar dümen diye biri kalmayacak ortada..tv de çıkıp iddia ettiği gibi mucize bir yöntem falan yokmuş ortada..giden hastalarına ruj sürüp yolluyormuş tekrar gidincede ya kovduruyormuş yada kayboluyormuş ortadan...

nurran ben bu sitede yeniyim herkesin yardımını bekliyorum nasıl yendiğinden bahsedersen sevinirim.

canım ben 2 yıllık ewliyken yendim hiç care yok gibi görünürken bu sitede arkadaslarla tanıstık ve onların destegiyle parmak egzersizlerine basladım ilk basladıgımda 1 parmagın yarısını içime alınca cok mutlu olmustum
egzersizlerde en önemlisi nefes p..stede önemli tabi cunku insanlar nefes verirken hiç bir kasını sıkamazmıs bende bundan yoola cıkarak egzersizlerde takıldıgım yerde itemicemi düşündüğüm yerde derin nefes alıp yavas yavar verirken parmagımı ittim
2 parmak egzerszlerini 2 gün yaptım 3 parmaga gectim 3 parmak zaten hepsi girmiyor ama parmaklarım içerdeyken dairesel haraketler yaptım parmagımı actım kapadım derken p...s denemesi yaptık ben altta oldum ön sevişme sırasında yine parmagımla o bölgeyi actım bolca p..si yagladık be elimle yavas yavas ittim tıkandıgım yerde gene nefesim sayesinde girdirdim sonrada oldu veee inanın agrı diye bişi yok hatta zar die bile yok yani yırtılırken agrı falan öle bişi yok hem biz egzersiz yaptıgımız için zar esniyor kan 2.ilişkide gelebilir sakın telaslanmayın benim öle olmustu zaten acı olmadıgını görünce sonradan ilişki cok kolay oldu
işte benim hikayem kısaca bu canlarım
ben her türlü destek veririm sizlere yeterki yenmenize yardımcı olayım

2. kapı mı o ne ki kız?
İnşallah bakalım, akşam da bol emlalı deneme yapmayı düşünüyorum...
emla işe yarıyor mu gerçekten ben emlayı lazer epilasyona giderken acı çekmemek için kullanıyorm uyuşturuyor hiçbirşey hissetmiyorsun o zaman düşünmüştüm aslında ama iç taraflara sürersem zararı olur diye korkmuştum??

çok teşekkür ederim canım inanın dün üye oldum bu siteye içim çok rahatladı zaten umutsuzluğa hiç kapılmıyorum ama burda yazlılanları okuyunca yapabileceğime inancım arttı ben 2 parmak egzersizlerini yapabiliyorum en son denememizde 5 6 com kadar içime alabildim ama sonra acı çektiğim için bıraktık.nefesi deneyeceğim bu sefer.bi de zar daha da mı geride biz ilk evlendiğimizdeki denemelerde kan geldi benden ben de zar yırtılmıştır diye düşünüyordum yani daha zar yırtılmamış olabilir mi kafam karıştı???

Başta bana yaramıyor gibi gelmişti ama yarıyor gerçekten...
Yok içeri de sürsen hiçbir zararı yok...
Bu ilaç o bölgeye uygun üretilmiş zaten ne zararı olabilir ki...
Bana doktorum da kullanmamı söyledi. Zararı olsa söyler mi...

zar geride degil aslında ama biz egzrsz sırasında esnetiyoruz sen denem yapmıssın daha önce lekede gelmiş belki zorlandıgından gelmş olabilir leke ama bilemeyiz ama sakın korkma egzersizdeki agrıda vajinanın içinde dar bir yer var mutlaka oraya gelince olmustur sen o bölgeyi p...s denemesi yapmadan genişletki suana kadarki egzersizler bosuna gitmesin o bölgeyi bol yagla ve nefesle asıcaksın
en kısa zamanda iyi haberlerinizi alırız inşallah size güveniyorm

hıc bır zararı yok kullan ...burdakı cogu bayan onla basardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…