- 19 Mart 2010
- 5.918
- 97
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #11.001
yawrum ne desen sonuna kadar haklısın ohaoldumsmile işteyken okuyup okuyup gaza geliyom eve gidince cıkss unutuyom :kedi:ben en iyisi eve neti tekrar bağlatayım okuyup okuyup hemen uygulayayım :)ARKADAŞLAR BAKIN BURDAKİ ŞU İLLETİ YENEMEYEN TÜM ARKADAŞLAR İÇİN SÖYLÜYORUM
BİZDE BU YOLLARDAN GEÇTİK HALENDE ZAMAN ZAMAN ZORLANDIĞIMIZ OLUYO AMA KİMSE SİZLER GİBİ UMUTSUZLUĞA KAPILMADI PES DEMEDİ
AMA SON ZAMANDA O KADAR ÇOK PES DİYEN ARKADAŞLAR VARKİ İNANIN BU BİZİ YARDIMCI OLAYA ÇALIŞAN ARKADAŞLARIMIZI DAHA ÇOK ÜZÜYO
SİZ BURAYA YARDIM ALMAK İÇİN ÜYE OLDUNUZ BİZ YARDIMCI OLMAK İÇİN LÜTFEN HERKESTEN YENEMEYEN TÜM ARKADAŞLARDAN BİRAZ DAHA GAYRET BEKLİYORUZ..KİMSE ŞU SİTEYE PES DİYE YAZMASIN..OLMUYOR YAPAMIYORUM BIKTIM ARTIK DİYE KONUŞMASIN...
HERKES KURTULMAK İÇİN BURADA..LÜTFEN GAYRET GÖSTERİN..KENDİNİZİ EŞİNİZİ DÜŞÜNÜN..LÜTFEN..:enbuyukkk:
derincim başarılar canııım ha gayret akşama bıda dene canım başarıcaksın bılıyoruz..
bencede....
yok ben 5 yıl daha bekleyemem tehlikeye girerim sonra 27 yaşındayım yani
işte allah nasip ederse kışa hazırlıklara başlamak istiyoruz bakalım o zamana kadarda kurtulurum tamamiyle diye ümit ediyorum zaten bu ay doktor kontrolümede gidicem bakalım hayılrısı..ama kazaya felan bişi olursa yapcak bişi yok tabiki nasip kısmet bu işler..:ecrin_bebek:
Haklısın canım, hakkında hayırlısı olsun...
Ben 21 yaşındayım daha bekleyebilirim, bi de kariyer hedefliyorum önce ben...
Malum hem çocuk hem kariyer yapabilen bayan sayısı az kaydirigubbakcemile3
Haklısın canım, hakkında hayırlısı olsun...
Ben 21 yaşındayım daha bekleyebilirim, bi de kariyer hedefliyorum önce ben...
Malum hem çocuk hem kariyer yapabilen bayan sayısı az kaydirigubbakcemile3
adetim bıttıkden 2 sonra p....s denemesı yapıcam 2 gun sıkı egersız yapıcam Hayırlısı kıtabıda sıparıs werdım ınternetden bı gelemedı baya yogun kıtabı alanlar baya kısı bu hastalıkdan muzdarıp Allah hepımızın yardımcısı olsun
Teşekkür ederim canım da ben biran önce olsun bitsin istiyorum artık yeterince zaman kaybettim...
Kızlar dün akşam p.. denemesi yaptık. Eşim başını aldığımı söyledi hihoyyyt
Ama bir yere dayandı ve ilerlemedi eşim de ilerlemediğini söyledi...
Bu akşam tekrar denicez inşallah bu sefer olur...
canım sen almanyadanmıydın .. yada neresınde yasarken tr yerlestın? evlenıp geldın heralde
derincim cok sevindim canım baya ilerleme kaydettim o dayanan yer hani 2.kapı diyoruz ya orası oraya gelince nefes alıp verirken itin cok kolay olucak vee bolcada yaglanınki sürtünmeyle sızlama yapmasın hadi yaaa cok mutlu oldum canım bugun tamamını alırsın inşallahalkisalkisalkis
Yok canım ben evlenipte gelmedim...
Orda doğdum ben 10 yıl kaldım, sonra dedemler gelirken geldim Türkiye'ye...
Annem babam ve kardeşlerim orda yaşıyorlar hala...
Mannheim yakınında küçük bi semtte yaşıyorlar adını söylesem de bilmezsin sanırım :)
Sen de Almanya'da mısın yoksa?
2. kapı mı o ne ki kız?
İnşallah bakalım, akşam da bol emlalı deneme yapmayı düşünüyorum...[/QUOT
:dance:
ludwigshafen damı yasıyorlar yoksa
ben bı bucuk sene once geldım turkıyeye orda dogdum buyudum okul hayatım felan komple orda gectı. benımde aılem orda haftaya bende gıdıyorum ıkı haftalıgına. giris cıkış meselesı mağlum. pasaport ıcın. 6ayda bır ordayım 2 hafta
2. kapı mı o ne ki kız?
İnşallah bakalım, akşam da bol emlalı deneme yapmayı düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?