- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.981
deriinnnnn başını almışsın çok sevindim..:)
bak ben mumla yaparken önce diğer elimin parmağıyla yönünü açıyorum mumu ittiriyorum aynı yönde çok rahat yaptım acısız yaptım ve kalınlaştırdım mumu iyce aynısını pe.. denerkende yapıcam bu akşam sende dene belki yardımcı olur sanada canım..
herkese merhaba,
ben 9 sebelik evliyim ve ilk 4 sene vajinismus sorunuyla uğraştım.kendi kendime üstesinden gelemeyince yardım almaya karar verdik eşimle. internetten yaptığım araştırmada cinsel işlev bozukluğu merkezi olarak bir cerrahpaşa üniv de bir prof virde acıbadem hastanesinde böyle bir bölüm olduğunu öğrendim.ve acıbadem hastanesinden doç.dr.cem incesu dan randevu aldık gittik. 6 -10 seans sürdüğünü söyledi tedavinin. Bazı ev ödevleri verdi (kesinlikle herhangi bir ilaç olmadan) bende uydum ödevlere ve 5.seanstan sonra sorun bitti.6.seans'a teşekkür için gittik.Çünkü bu işi tek seansta çözebilirim diyen kişilere para kaptıranları görünce çok üzülmüştüm.bu işin çözümüü uzmanında bence yaşadığınız şehirde mutlaka kadın doğum doktoruna veya psikiyatriste gidi.
Merhaba, 4 yillik evliyim. gecen yil ben de acibademde doc dr cem incesu ya gittim. Benim sorunum 8 seansta cozuldu. Tamamen doktorun verdigi ev odevleri ile cozuk vajinismusu.
Kesinlikle bu isi bilimsel yonden ele alan doktorlara gidilmesini oneriyorum.
Banada soruyorlar . Birde yaşımız geçiyormuş :) Doktorda bu sorun tam bitmeden olmaz diyor ...
Bence de çocuk yapmak bu olayı tamamen ertelemeye neden olur...
Merhaba, 4 yillik evliyim. gecen yil ben de acibademde doc dr cem incesu ya gittim. Benim sorunum 8 seansta cozuldu. Tamamen doktorun verdigi ev odevleri ile cozuk vajinismusu.
Kesinlikle bu isi bilimsel yonden ele alan doktorlara gidilmesini oneriyorum.
arkadaslar cenelerını kapatmaya calısıyorum baska planlarımız war esım ıstemıyor dıyorum bıdahakı konusmamamızda tekrar söyluyorlr buda benım morelımı bozuyor Bazen dusunuyorum da ben Allahın sewmedıgı bır kuluyum da bana böyle bır ceza werıyor dıyorum sonrada sacmalama dıyorum yanı gercekten psıkolojım bozuldu su ısı bır haladebılsem suan adetlıyım egzersızlerıde yapamıyorum
arkadaslar cenelerını kapatmaya calısıyorum baska planlarımız war esım ıstemıyor dıyorum bıdahakı konusmamamızda tekrar söyluyorlr buda benım morelımı bozuyor Bazen dusunuyorum da ben Allahın sewmedıgı bır kuluyum da bana böyle bır ceza werıyor dıyorum sonrada sacmalama dıyorum yanı gercekten psıkolojım bozuldu su ısı bır haladebılsem suan adetlıyım egzersızlerıde yapamıyorum
aynen öleeeee katılıyorum sana derinsim
ben yendiğim halde erteledim mesela biliyosun
çünkü halen kasılmalarım tedirginliğim var heleki adetten sınra dahada yoğun oluyo
düşünsene 9 ay sonunda nasıl olur tekrar eder diye korktuğumuz için zaten eşimle erteliyoruz...
En iyisi bence de...
Bu olayın tamamen üstesinden gelmeden doğurmamak lazım...
Mesela ben hala yenmedim ama yensem de en az 5 yıl daha düşünmüyorum...
ben 1985 dogumluyum 3 yıllık ewlıyım
ölede dedim bu seferde esınde bır sorun mu war dıyorlar esımın aılesı hıc agzını acmıyor ne oluyorsa benımkıler devamlı konusuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?