Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tekrar soruyorum,önceki arada kaynadı. dilatör nedir,ne işe yarar.bir de makas hareketi nedir.hangi aşamada yapılıyor?

canım ne bir şekilde görmedim ama parmak egzersizlerini uygulayamayanlar için (dokunmaya korkanlar var) çubuk. dur bi sen nerdesin bilmiyorum ki parmak egzersizi yapıyorsan egzersizlerin bitme aşaması diyebilirim...

alevsi;psikolojik olarak çöktüm canım ya.eşim moral verdi sağolsun ama ben yinede keşke denemeseydim diyorum.bugün ara vermeyi düşünüyorum egzersizlere.dilatörü almak istememin sebebide hani penis boyunda olanlar var onunla yaparsam belki psikolojik olarak rahatlarım.

sakın ara verme ara verirsen motivasyonun tamamen biter. bu gün yine parmak egzersizi yap. ben de senin gibi aha eş parmağı oldu yaparım sandım denedim olmadı moralim bozuldu ama egzersizlere devam ettim yoksa olmazdı. hatta birleşme denemesinden hemen sonra tekrar denedik ne kadar geri gitmişim diye sakın ara verme lütfen.

bu arada penisin uzunluğu-kalınlığı önemli değil hayatım önemli olan 2 boğum parmağı yerleştirebilmek içerinin ne kadar geniş oldoğunu hissetmen yeterli. birde eşinin vajinana dokunmasından huzursuz olmaman lazım. o dokunduğunda kasılmaların yok denecek kadar az ise birleşmeye hazırsın demektir.

bu arada penisin uzunluğu-kalınlığı önemli değil hayatım önemli olan 2 boğum parmağı yerleştirebilmek içerinin ne kadar geniş oldoğunu hissetmen yeterli. birde eşinin vajinana dokunmasından huzursuz olmaman lazım. o dokunduğunda kasılmaların yok denecek kadar az ise birleşmeye hazırsın demektir.
canım gerçektenmi sendemi benim gibi yaptın moral oldun valla..bugün ağlamaktan harap oldum ya.bu işi yapamıcam diye..tamam canım söylediklerini yapıcam ara vermicem.

merhaba 1 yıllık evliyim ve bende bu dertten müzdaribim bu sorunu yaşayanları ve çaresizliği oadar iyi anlayabiliyorumki.. benim artık evliliğim diye bişey kalmadı kendime hükmedemiyorum ve kızgın olduğum tek kişi kendim psikolojim bozuldu artık..

canım benim bende bu sorunu yaşadım allahıma sonrasında bana verdiği güç kuvvet ve cesaret için ve doktorumun vesilesiyle sonsuz kez şükürler olsunki kabus bitti bu illeti yendim arkadaşlar hepsi bir süreç inanın doktora gitmeye karar vermekte bir süreç bende doktorumdan çok memnun kaldım tavsiye ederim dr.cenk kiper arkadaşlar mutluinsan.com diye bri site var oraya girin mutlaka allah yardımcınız olsun sizlere güç kuvvet versin bir an önce yenin bu illeti.

kızlar inanın herşey bilinçaltımızda psikolojide yatıyor.inanın çok kolay olacak bumuymuş yıllarca aylarca çektiğim sıkıntı diyeceksiniz ve üzerinizden tonlarca ağırlık kalkacak sorun çözümlendiğinde kuş gibi olacaksınız.lütfen kendinize güvenin inanın dünyada milyarlarca kadın kime ne olmuş bunu yaptığında hiç bişey kendinize güvenin inanın ve mutlaka bir doktora görünün para biriktirin bişey yapın işte ama gidin inanın bumuymuş diyeceksiniz...
benim doktorum dr.cenk kiper di. özelden mesaj atarsanız yardımcı olmak isterim bu illet, bir tek yaşayanlar bilir o yüzden ne kadar kolay bişey olduğunuda bence bu kabusu sonlandıranlar bilir

ben de cenk kiperiaradım biraz fazla geldi bana ücret ama evet çok methini duydum tv de izlemiştim epey takip ettim. oradada internet üzerinden yardımcı olmaya çalıştığı bir bölüm vardı. dediğim gibi bana pahalı geldi ama Hayda Dümenden daha ucuz:) her şehirde en az bir ssk hastanesinde cinsel terapist bulunuyor. önemli olan araştırıp bulmak. bu iş için para ayıramayacak kişiler için ideal ben de öyle yaptım çünkü.

arkadaşlar hastalığı yenmek için parmak egzersizine başlamaya karar veriyorrr.bense hala napsam bilmiyorum..parmak egzersizini yaptığımı düşünmek bile beni huzursuzlandırıyorr..offf ya biraz cesareeeettt... napıcam yaaaaa:.............
canım hiç korkma biraz cesaret edip başla hemen..
şu başlasammı dediiğin zmandan bile kısa sürede başarırsın belki..
egzersiz yapsammı diye düşünmek inanki yapmaktan daha zor.. bende bir hafta eşimi kandırdım yapıyorum diye ama korkudan yapamıyordum.. sonra cesaretimi toplayıp bir defa denedim gerisi geldi zaten..
kısa sürede başrdım dilerim sizlerde başrırsınız..

arkadaşlar bende iki parmağı sonuna kadar alabiliyorum ama üç parmağı yapamıyorum.yardımcı olurmusunuz?nasıl yapcam?tek parmak rahatlıkla giriyo iki parmağı uyuşturucu kremlerle sonuna kadar alıyorum.yardım edin şimdi ne yapmalıyım?

arkadaşlar bende iki parmağı sonuna kadar alabiliyorum ama üç parmağı yapamıyorum.yardımcı olurmusunuz?nasıl yapcam?tek parmak rahatlıkla giriyo iki parmağı uyuşturucu kremlerle sonuna kadar alıyorum.yardım edin şimdi ne yapmalıyım?

canım öncelikle geçmiş olsun.bende parmak egzersizi yapıyorum 2 parmak yapıyorum.ilk başta tek parmağımla orayı biraz genişletiyorum bebek yağı sürüp sonra 2 parmağımı deniyorum tam sokarken ıkınıyorum biraz rahat giriyor.sende dene.bol kayganlaştırıcı sür.

bende aynı durumdayım napsam nerden baslasam hıç bilmiyorum:eek:lmaz:bazen oyle bır cesaret gelıyor hadı bu sefer yapcam dıyorum (parmak egzersızlerı için) ya moralımı bozacak bı sey oluyor yada hiç vaktım kalmıyor offff ALLAH IM offffff yardımm et YA RABBİM cümlemize...

canım 3 parmak gerçekten çok zor olmalı ben 2 parmak makas da bile çok zorlandm. ama 3 parmak hiç denemedim. doktorum öyle bişey söylemedi bana. 2 parmakdan sonra eş parmağına geçtik biz.

bende aynı durumdayım napsam nerden baslasam hıç bilmiyorum:eek:lmaz:bazen oyle bır cesaret gelıyor hadı bu sefer yapcam dıyorum (parmak egzersızlerı için) ya moralımı bozacak bı sey oluyor yada hiç vaktım kalmıyor offff ALLAH IM offffff yardımm et YA RABBİM cümlemize...

bi başlasan grisi gelir. hadi bi cesaret. hadi hemen git yap gel yaz:)

cvp yazdığın için teşekkürler bu arada müsait değilim malum günlerdeyim:)))sen ne durumdasın?aştın mı?egzersız yapıyormusun?

sayfanın üstüne bak sohbet yazar ordan gireceksin ben aşalı epey oldu canım darısı sizlerin başına. elbette yazıcam bunun için buradayım.

X