• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hakkında hayırlısı olsun canım...
22 yaşındayım demişsin kız erken değil mi bebek için?

hyr erken dgl cnm yaş ilerledkce gebe klma oranı braz daha düşüyrmuş,bide yumurtlama dönemiydi yok yumurtalıkta sorun cıkıyr derken iyce geciyor o yzden ben erkenden 1ane ypmayı dşünyorum.annemlerde ykn bakarız evin tadı olmuyr ya bebksz.

hyr erken dgl cnm yaş ilerledkce gebe klma oranı braz daha düşüyrmuş,bide yumurtlama dönemiydi yok yumurtalıkta sorun cıkıyr derken iyce geciyor o yzden ben erkenden 1ane ypmayı dşünyorum.annemlerde ykn bakarız evin tadı olmuyr ya bebksz.

Anladım canım...
Ben de 21 yaşındayım ama ne hazırım ne de istiyorum...
En az bi 5 6 yıl çocuk düşünmüyorum...
Allah isteyenlere versin tabi :emir_bebek:

bende çok gtmek istyorum karadenize vallahi yemyeşil ohhh hele hamsili pilavlarına bayılıyorum:) karalahanayı unutmamak lazım karedenizli olmasmda hep yprım cokacimcoookcnmmı istedi nekaydirigubbakcemile3

Deniz çok berrak karadenizde...
Trabzon'un yeşilliği de bi başka, doğa harikası...
Hamsili pilav mı dedin cokacimcoook

aynı bende senin gibi düşünüyorum önce evliliğin tadını çıkartmak sonra çocuk

Sadece evliliğin tadını çıkarmak için değil benim ertelemem...
Hazır değilim ben çocuk bakmaya, daha kendim çocuk gibiyim :)
Bide fazla sevmiyorum ben çocukları, okulum da var daha 4 yıl...

Kızlar, ben egzersizleri yapamam diyenlere söylüyorum...
Olayın üzerine gidin...
ben egzersiz yapamıyorum diyordum...
Yok serçe parmak zor geliyor diyordum...
Gerçekten de serçe parmak yapmadım ve direkt orta parmakla paşladım işe. En başta ucunu bile alamadım. Baharım sürekli zorladı beni egzersiz yap diye sağolsun :asigim: Bir boğum yaptım derken baya bi yerimde saydım. 2 boğum yapamadım sadece birinci boğumu biraz geçebiliyordum ve eşimle problemlerimizden dolayı egzersize baya ara verdim...
Bugün ilk defa ciddi ciddi boşanmayı geçirdim aklımdan. Sonra Bahara dedim egzersiz yaıcam. Sağolsun yine desteğini esirgemedi benden. Az önce denedim ve orta parmak 2. boğumu geçtim. Ve tamamını yaptım hihoyyyt :nazar:
2 parmak yapamıyorum ama üstüne gidicem artık bu olayın. Belki ne var bunda herkes parmağı yapıyor diyeceksiniz ama ben dokunamıyordum bile orama. Asla egzersiz yapamam diyordum ve çok zor başladım egzersizlere...
Eşimle aramızdaki sorunları aşınca p.. denemesine de geçicem...
Lütfen egzersizlerin üstüne gidin kızlar...

Kızlar, ben egzersizleri yapamam diyenlere söylüyorum...
Olayın üzerine gidin...
ben egzersiz yapamıyorum diyordum...
Yok serçe parmak zor geliyor diyordum...
Gerçekten de serçe parmak yapmadım ve direkt orta parmakla paşladım işe. En başta ucunu bile alamadım. Baharım sürekli zorladı beni egzersiz yap diye sağolsun :asigim: Bir boğum yaptım derken baya bi yerimde saydım. 2 boğum yapamadım sadece birinci boğumu biraz geçebiliyordum ve eşimle problemlerimizden dolayı egzersize baya ara verdim...
Bugün ilk defa ciddi ciddi boşanmayı geçirdim aklımdan. Sonra Bahara dedim egzersiz yaıcam. Sağolsun yine desteğini esirgemedi benden. Az önce denedim ve orta parmak 2. boğumu geçtim. Ve tamamını yaptım hihoyyyt :nazar:
2 parmak yapamıyorum ama üstüne gidicem artık bu olayın. Belki ne var bunda herkes parmağı yapıyor diyeceksiniz ama ben dokunamıyordum bile orama. Asla egzersiz yapamam diyordum ve çok zor başladım egzersizlere...
Eşimle aramızdaki sorunları aşınca p.. denemesine de geçicem...
Lütfen egzersizlerin üstüne gidin kızlar...

tebrik ederim Derinxx, bende aynı müjdeyi vermek için girdim siteye. Siteyi farkettikten sonra bende parmak egzersizi yapmaya karar verdim, burdan yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

Ben de senin gibi orta parmakla daha rahat yapabildim ve başardığıma çok şaşırdım. Ben daha önce terapide dillatörlerle yapmıştım ama çok acımıştı canım. Canın acıdığındada egzersizin hiç anlamı kalmıyo, parmak çok daha yararlı ve canımı acıtmadan ilerlemek önemli olan.

Aklıma şu takıldı, acaba bir parmağın komple girmesi uzun sürerse bu zamanı kısaltmaya çalışılmalımı? Benim üç dört dakika sürüuo ilk girerken.

herkeze slm kızlar ne var ne yok .. kahverengı lekelenme oluyoo adet oluyorum heraldeeee yaaaaaaaaaa gitti bebek bu ay :)))

Back