• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya cnm bu enfeksiyon yüzündenmi olmuyor çocuk maydanoz suyu iyi gelir diyolar birde onu dene istersen

enfeksiyon oldumu döllenme zor olurmuş hemen hemen olmazmış yni,onu kurutmaya çlşyorum,dün ayagımı sıcak suya koydum gnde 2-3kez ypmalıymışım üşütmemeliymişim,fazla acı yemek yok(ne alakaysa) ayagımdan çorap çıkmıyck:( ben çorap gymeyi sevmedgmdn başıma gelyor işte:( şimdi görsen hiç çıkarmıyorum:) anlıycn zor bir dönem var önümde maydonoz suyunu önceden yapıyrdun gercektn ararı oluyr boşladım sogan kürü yapıcm bundan sonra artık

sagol cnma.s.egzerszlere basladım canım bırakmaya da nıyetım yok ısallah dun 2p 2bogum kadar oldu bıraz acelecı davrandım napım fena gazladınız benii sositososito:teytey:bıraz yanma oldu ama gecti yola devamm kaydirigubbakcemile3

cok sevindim arkadasım büyük basarı yakaladın:lepi: az kaldı 2 parmak tamamen girdigindede yanma olur hatta gün boyunca yanabilir ama aldırıs etme tahrişten doayı yanıyor bak arkadaslar cok güzel anlatmıs cok az yolun kaldı düzenli calısarak yeneceksin buna inanıyorum haa bide 3parmak ilk olarak zor giriyor hatta tamamı degil 3 parmagın 2bogumu giriyor ama onu bile yapman cok iyi ve
bişi daha p...s denemesinde p..s girmeden sen parmaklarını 1-2 dene sonra penisi al ve sen it parmak gibi düşün ve derin nefes al verirken it bak içerde 2.kapı gibi bişi var ordan gecerken yanma olabilir o hala bazen bende bile yanıyor hiç endişelenme acıdı die cekme devam et yine derin nefes al verirken it sonra zaten o 2.yeri gecince cok kolay:lepi:
haa kızlar hepinize sölüyorum parmak egzersizi yaptıgımız için zar esniyor ilk denemede kan gelmezse endişelenmeyim 2.de gelir cunku parmaklarımızla zarı esnetiyoruz ayrıca zar yırtılırkende bi agrı yok kesinlikle garanti veriyorum sadece yanma hissini o 2.gecit veriyor oda parmak egzersizleri sayesinde asıcaksınız
kolay gelsin iyi haberler bekliyoruzzzhihoyyyt

enfeksiyon oldumu döllenme zor olurmuş hemen hemen olmazmış yni,onu kurutmaya çlşyorum,dün ayagımı sıcak suya koydum gnde 2-3kez ypmalıymışım üşütmemeliymişim,fazla acı yemek yok(ne alakaysa) ayagımdan çorap çıkmıyck:( ben çorap gymeyi sevmedgmdn başıma gelyor işte:( şimdi görsen hiç çıkarmıyorum:) anlıycn zor bir dönem var önümde maydonoz suyunu önceden yapıyrdun gercektn ararı oluyr boşladım sogan kürü yapıcm bundan sonra artık

Benim antibiyotikle 10 günde geçti...

bnm bayag vr demekki üşütmeye gelmyr geri başlıyor tekrar antibiyotik kullanmya bsldım

Sen benimkileri bi bilsen...
Dr yumurtalıkların iltihap içinde yüzüyor dedi ultrasondan bana bile gösterdi...
Yıllarca felaket akıntıyla gezdim...
10 günde geçti, çok rahatladım ya...

Sen benimkileri bi bilsen...
Dr yumurtalıkların iltihap içinde yüzüyor dedi ultrasondan bana bile gösterdi...
Yıllarca felaket akıntıyla gezdim...
10 günde geçti, çok rahatladım ya...

senn adına sevndm cnm kimisnn kolay gecmyr annemdede olmş böyle annem bana cekmişin dyr,adet olck gbi hissedyrm ya bklım bana dua edin :CüvCüv:olayım

Daha bu sene girdim üniversiteye canım...
Hazırlık sınıfıyım, 4 yılım daha var yani...

ingilizcede sorum olursa direk seni bulurum cnm :)

cnm dikkat et kendine mart ayı dert ayı derler :) bu ayda daha bi sıkı önlemini al

Back