- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #10.621
Kızlar çıkmak zorundayım
Hepinizi öpüyorum.
Hepinizi öpüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar çıkmak zorundayım
Hepinizi öpüyorum.
Hoşbulduk canım...
Hiç çalışmamıştım ama iyi geçti, kolaydı...[/QUOT]
ne okuyordun cnm sen
evet tek tek yanı..ılk serce parmagı yaptım sonra bırde dedım ısaret denyeyım oda oldu ..ınan hıc kolay olmadııgnı bılıyorum ama kendıne guven yapabılrısın ben aglaya aglaya yapıyordum ama bırakmadım beynımle o anda savastım ve ben kazadım:lepi: .....
bır kez daha dene derın derın nefes al ver ...takıldııgn yerde yanı duvar gıbı bır sye var aslında ykta ılk denemde oyle gelıyor ınsan popoya dogru yanı kanca gıbı oyle ıktır o bolumu asarken hafıf hafıf ıkın gerıısnın ne kadra genıs olduugnu goruceksın
Başı gırdıkten sonra ıkınman lazım o duvar dedıgın yer ıkınınca acılıyo ozaman cok kolay kayıp gıdıo
selam kızlar ben bugün mumun cevresini kağıt havluyla doladım doladım strec folyoyla sardım eldivene geçirdim ve alabildim valla ilk kez bukadar kalınlaştırdım.hatta mumla egzersizimi hep eşim yapardı kendim ilk kez yaptım bugün yalnız hemde kalınlaştırıp yaptım.bu cesaretle akşama kesin pe..le yaparım derken az önce adet oldumkötükedihüso var mı böyle bi şans yaaaÇok üzgünüm çoook
ay cvp alınca bır mutlu oldumkı ınan kendıme guvenım artı ısallah allah yardımcımız olsun egzersızlere devam edecem ısallah basarırım
Egzersiz yapan arkadaşlar kolay gelsin.
Bahar,Twetty,Zehra ve bütün bebek isteyen arkadaşlar tabi bende Rabbim en kısa zamanda nasip eder.:Saruboceq:
ya bılmıyorum kendımı kasmıyorum baska seyler dusunmeye calısıyorum dedıgın gıbı p.s kendımde skmya calıstım ama anlayamıyorum gırmıo ama dedıgınız gıbı egzersız yapacam hıc dokunamayan varmıs ben kotunun ıyısıyım sanırım napım kendımı ole tatmın edıom artık umarım cozerım 24 yasındayım esımı de cok sevıyorum bılıyorum o bana kıyamıo ama ıcten ıcede uzuluo sonucta oda ıster ve bu benı derınden uzmeye basladıı su bır hafta denıcemm nolur dua edınn
canım meraba....en önemlisi vajinanın yönünü keşfetmektir buna dıkkat et...kendımı ck kasmıyorum dıyorsun o halde senınkı çok ileri düzeyde değil....eminimki kısa sürede aşacaksındır...bu egzersizler yönü ve boşluğu keşfedip beyınde bir şema oluşturulmasında önemli adımlar....zaten vajınusmuslu bayanların sorunuda bu şemaya sahıp olmamak yada yanlış şemalar oluştrmak....doğru nefes alıp vermekle başla işe...burundan çekiyorsun ağızdan yavaşca verıyorsun,bu sırada tüm kasların gevşior..bunu egzersz yaparken kullanıcksın....bepantenle vajıne masaj yap rahatlat....bana parmak itici gelırdı ama sen bılırsn gene dılatör bulabılırsen daha ıı olur sankı....parmağını yada dılatörü kremelyip nefesını tam bırakırken aşağı yönde itmeye başla...kesınlıkle yattığın yerle paralael deği,yaklaşık 30 derece aşağı....ilk 2 cm lık kısım dar oldgndan cok azda olsa acı werebılır geçecektir ilerletmeye dvm et tamamı girdiğinde bıraz bekle vajınan doygunluğa alışacaktır...şimdilik bu aşama yeterlı olabılır...kolay gelsn cnm
kızlar daha bebek haberi yok vallahi bu ay ders ble çlşamadım nisanda sınavım varbi alsam bebek haberini dünyalar bnm olck hayırlısı ya resmen ilaçla yasar oldum enfeksiyon kurusaydı
![]()
Hoşbulduk canım...
Hiç çalışmamıştım ama iyi geçti, kolaydı...
ne okuyordun cnm sen
bnde 22 yasındayım cnm ve eşimi sevdiğim için kısa zmnda atlatmak için çok caba harcadım bni sakın yanlış anlama ama disiplinli bi şeklde egzerszlere basla ve gayret et.dualarım snnle,umutsz olma hiç bir zmn
kızlar daha bebek haberi yok vallahi bu ay ders ble çlşamadım nisanda sınavım varbi alsam bebek haberini dünyalar bnm olck hayırlısı ya resmen ilaçla yasar oldum enfeksiyon kurusaydı
![]()
tebrık ederım canım ck guzel ..bu sekıdle devam edersen cok az bır zamn sonra basardım yazını okluruz bence ck guzel gııdyorsun sakın duraklama bu ızla devam et bır kac gun sonra denem olur kaydirigubbakcemile2sagol cnma.s.egzerszlere basladım canım bırakmaya da nıyetım yok ısallah dun 2p 2bogum kadar oldu bıraz acelecı davrandım napım fena gazladınız benii sositososito:teytey:bıraz yanma oldu ama gecti yola devamm kaydirigubbakcemile3
Ben İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyorum canım...