E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.061
canım benim bende bu sorunu yaşadım allahıma sonrasında bana verdiği güç kuvvet ve cesaret için ve doktorumun vesilesiyle sonsuz kez şükürler olsunki kabus bitti bu illeti yendim arkadaşlar hepsi bir süreç inanın doktora gitmeye karar vermekte bir süreç bende doktorumdan çok memnun kaldım tavsiye ederim dr.cenk kiper arkadaşlar mutluinsan.com diye bri site var oraya girin mutlaka allah yardımcınız olsun sizlere güç kuvvet versin bir an önce yenin bu illeti.
kızlar inanın herşey bilinçaltımızda psikolojide yatıyor.inanın çok kolay olacak bumuymuş yıllarca aylarca çektiğim sıkıntı diyeceksiniz ve üzerinizden tonlarca ağırlık kalkacak sorun çözümlendiğinde kuş gibi olacaksınız.lütfen kendinize güvenin inanın dünyada milyarlarca kadın kime ne olmuş bunu yaptığında hiç bişey kendinize güvenin inanın ve mutlaka bir doktora görünün para biriktirin bişey yapın işte ama gidin inanın bumuymuş diyeceksiniz...
benim doktorum dr.cenk kiper di. özelden mesaj atarsanız yardımcı olmak isterim bu illet, bir tek yaşayanlar bilir o yüzden ne kadar kolay bişey olduğunuda bence bu kabusu sonlandıranlar bilir
merhaba öncelikle darısı başım adiyorum bende 15 aylık evliyim ve vajinusmus sorunu yaşıyorum napıcam bilemiyorum jinekologamı psikolağmı gittin banada yardımcı olurmusun napıcam nasıl yenicem