• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba arkadaşlar uzun zamandır misafir olarak sizlerin arasındayım evde net olmadığı için arada takip ediyordum bende sizlerden biriyim evliliğim 8.ayındayım ama bir türlü olmuo ama sayenizde parmak egzersizleri yapmaya çalıştım başta olmuo dedim korktum ama bu hafta içinde işaret parmağımı girdirdim dünde orta parmağımı denedim girdi orta parmak kalın diye onu denedim :) içinde kaslarımı sıkıp bıraktıkça bumu dedim ama daha kalın şeyleri yani mum gibi yapamam diyorum bir ark. mum diye yazmış ondan böyle birşey dedim :) ama parmakların girmesi bile mutlu ediyor dün akşam regl olduğum için denemelere ara verdim ama şu sorun var eşimle ilişkide hala kendimi kasıyorum parmak gibi rahat bırakamıyorum... bunu nasıl aşacağım yardımcı olun :(

baharcım merhaba,nasılsın
sana bir sorum olacaktı
benm adet siklusum uzadı
daha önceden 28 29 du
şimdi 30 31 34
bunun nedeni yada nedenleri ne olabilir
gecikince ümitleniyorum acaba hamile miyim diye
sonra adet oluyorum ve moral sıfır

ben parmak egzersizini denedim biraz once isaret parmagimin bi bogumunun yarisi kadar sokabildim fakat sanki orda bi duvar gibi parmagima bi et parcasi degiyodu sanirim.bu normalmi kizlar.
daha fazla itemedim.birazda kasildim sanirim.

ben parmak egzersizini denedim biraz once isaret parmagimin bi bogumunun yarisi kadar sokabildim fakat sanki orda bi duvar gibi parmagima bi et parcasi degiyodu sanirim.bu normalmi kizlar.
daha fazla itemedim.birazda kasildim sanirim.

çalışmana çoook sevndm bak ilk adımı attın

kendini kasmışındır rahatladıkça ve çalıştıkça eline o parça gelmez olacak zamanla
bende de vardı
zorlandığını hissedince nefesi kullan
gevşe ve ittir

merhaba arkadaşlar uzun zamandır misafir olarak sizlerin arasındayım evde net olmadığı için arada takip ediyordum bende sizlerden biriyim evliliğim 8.ayındayım ama bir türlü olmuo ama sayenizde parmak egzersizleri yapmaya çalıştım başta olmuo dedim korktum ama bu hafta içinde işaret parmağımı girdirdim dünde orta parmağımı denedim girdi orta parmak kalın diye onu denedim :) içinde kaslarımı sıkıp bıraktıkça bumu dedim ama daha kalın şeyleri yani mum gibi yapamam diyorum bir ark. mum diye yazmış ondan böyle birşey dedim :) ama parmakların girmesi bile mutlu ediyor dün akşam regl olduğum için denemelere ara verdim ama şu sorun var eşimle ilişkide hala kendimi kasıyorum parmak gibi rahat bırakamıyorum... bunu nasıl aşacağım yardımcı olun :(

öncelikle hoşgeldin arkadaşım
büyük bir adım atmış ve yaklaşmışın sonuca çok güzel devam et bunlara adetken de sadece kagele devam edebilirsin parmak vs yapma
diğer kasma olayına gelince onuda sanırım ön sev.... uzatarak ulaşabilirsin aklına güzel şeyler getir o sırada
rahatlama olacaktır inşallaha.s.

arkadaşlar aramızda hamile olan bir arkadaş vardı ama kim olduğunu şuan hatırlamıyorum
kendisine aklıma takılan bir şeyler sormak istiyordum ama
kimdi bilen var mı

çalışmana çoook sevndm bak ilk adımı attın

kendini kasmışındır rahatladıkça ve çalıştıkça eline o parça gelmez olacak zamanla
bende de vardı
zorlandığını hissedince nefesi kullan
gevşe ve ittir

insaallah zamanla basaririm..ben yurtdisinda yasiyorum ve burda saat gece 1i gecti simdi uyumam lazim ama yarin tekrar deniyecegim ve sizlere yazicagim. cok tesekkur ederim yardimlariniz iicin..Allah hepimizin yardimcisi olsun insaallah
gorusmek uzere

teşekkürler canım bu siteye girdiğimden beri kegel yapmaya başladım kaslarımı mümkün olduğunca çalıştırıorum yanlız olmadığımı görmek ve her seferinde bir adım daha attık diye yazan arkadaşlar gerrçekten hefeslendiriyor böyle yazan arkadaşları gördikçe beni hadi deneyeli diorus eşimle ilişki esnasında başı girio ama bir duvar var sanki caniraz daha dişimi sıksam beni bımı alıolar sanki olmuycak kaygısı iyice bitirior belki olcak ama o duvar bitiriyor beni :(

baharcım merhaba,nasılsın
sana bir sorum olacaktı
benm adet siklusum uzadı
daha önceden 28 29 du
şimdi 30 31 34
bunun nedeni yada nedenleri ne olabilir
gecikince ümitleniyorum acaba hamile miyim diye
sonra adet oluyorum ve moral sıfır
canım benımd eaynı anlattıgın gıbı ılıskı yasadıktan sonra ck degıstı duzenım hıc bellı olmuyo 14 olurdum berabeer olmadan once sımıd25 hıc anlamıyourm

canım benımd eaynı anlattıgın gıbı ılıskı yasadıktan sonra ck degıstı duzenım hıc bellı olmuyo 14 olurdum berabeer olmadan once sımıd25 hıc anlamıyourm

hormonlarınızın çalışma düzeniyle alakalı bişey bu arkadaşlar DOKTORA GİTMENİZ LAZIM....(bu lafım özellikle bahar için duyurulur... :oklava: )

insaallah zamanla basaririm..ben yurtdisinda yasiyorum ve burda saat gece 1i gecti simdi uyumam lazim ama yarin tekrar deniyecegim ve sizlere yazicagim. cok tesekkur ederim yardimlariniz iicin..Allah hepimizin yardimcisi olsun insaallah
gorusmek uzere
cok sevndım canım devam et ..yarn gene denrsın hangı ulkedesn sen

Hayırlı akşamlar arkadaşlar 3 , 4 gün siteye giremeyeceğim malesef kayın validemlerle ayrı şehirde yaşıyoruz ve onlara gideceğiz Dua edin bu konuları açıp sinirimi bozbasın .Hadi ALLAHA EMANET OLUN...

Back