• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın kızlar gene bi halt edemeden geldim :(
dün giyindim süslendim beklerken uyumuşum ,geç, yorgun geldi eşim.karnım ağrıyo bi taraftan karnıma sıcak su torbası koydu bi taraftan ne olduğunu anlamadım ayh.patlıcak gibiyim ya adet olsam ya şu iş olsa deliricem...

Sağlık olsun tarçıncııımmmmm . . .İnşallah adet olduktan sonra yaparsınz rahat rahattt yerimseniben

Çok sağol,iki pamakdayım ilerledim iki boğum oldu sayılır ama bir sorunum var küçük sivilce gibi birşey var ilerlettikce oraya değiyor ve acıyor yoksa belkide daha ilerleyeceğim umarım geçer.İlaç falanda sürmedim ama bakalım:(

bi kez bendede olmuştu o canım.bi egzersizimde bepantende sürdüm jelle beraber sonra geçti şimdi gelmiyo parmaklarıma öyle bişey dene istersen.

Çok sağol,iki pamakdayım ilerledim iki boğum oldu sayılır ama bir sorunum var küçük sivilce gibi birşey var ilerlettikce oraya değiyor ve acıyor yoksa belkide daha ilerleyeceğim umarım geçer.İlaç falanda sürmedim ama bakalım:(

İki parmaktaysan baya ilerlemişsin...
Sonuç yakındır inşallah...
Sivilce de geçer inşallah...

merhaba arkadaslar.
bende ayni sizler gibi vajinismus la ugrasiyorum. ne yapicagimi bilmiyorum cok doktora gittim ve umudumu kaybetmek uzereyim..emla kremi aldim onun nasil kullanildigi hakkinda bilgisi olan varsa paylasabilirmi acaba..vajinanin girisine mi surmek gerekiyo yoksa icine mi.ltfn yardimci olun

merhaba arkadaslar.
bende ayni sizler gibi vajinismus la ugrasiyorum. ne yapicagimi bilmiyorum cok doktora gittim ve umudumu kaybetmek uzereyim..emla kremi aldim onun nasil kullanildigi hakkinda bilgisi olan varsa paylasabilirmi acaba..vajinanin girisine mi surmek gerekiyo yoksa icine mi.ltfn yardimci olun
canım hosgeldın aramıza...
egzersıze baslamn gerek hemen kısaca anlatayım serce parmagını krem yada benzerı kayganlastırıcı sur sonra serce parmagı ıcerı dogru ıktırıyoruz kasıldııgn anda bekle ve derın derın nefes al guzel seyler dusun ...
emla kremı egzerszılerde asamdıgın noktada parmagımıza bır mıktar alıp ıc kısma ıcerı dogru suruyoruz bır kac dakka sonra uyusuyor ben ılıskımıde o kremle basardım ..
hıc egzesrzı yaptınmı

arkadaşlar ben doktor tedavisine başladım ve bana ve eşime 1 hafta nefes ve kegel egzersizlerini günde 6 defa 10 ar kez yapmamızı söledi ve bana haftada 3gün klitoriusuma dokunup bırakmamı söledi ve aynadan bakarak parmağımla vajinamın olduğu bölgeye küçük abdestimi yaptığım bölgelere dokunmamı söledi ve hafatada yine 3 gün eşimle birbirimizi 10ar dk her yerimizi şefkatle okşamamızı istedi uyarıldığınızda bırakıp sonra devam edin dedi belki birinin işine yarar diye anlattım

merhaba arkadslar
diktordan geliyorum sizin söylediklerinizi oda söyledi
parmak egzersizi ile basla dedi
artik hergün yarim sattimi egzersize ayiracagim

canım hosgeldın aramıza...
egzersıze baslamn gerek hemen kısaca anlatayım serce parmagını krem yada benzerı kayganlastırıcı sur sonra serce parmagı ıcerı dogru ıktırıyoruz kasıldııgn anda bekle ve derın derın nefes al guzel seyler dusun ...
emla kremı egzerszılerde asamdıgın noktada parmagımıza bır mıktar alıp ıc kısma ıcerı dogru suruyoruz bır kac dakka sonra uyusuyor ben ılıskımıde o kremle basardım ..
hıc egzesrzı yaptınmı

slm canim
hos bulduk. egzersiz yapmaya calisiyorum kasip birakma egzersizlerini ama dogru kaslari kastigimdan emin degilim.
emla krem etkisini gosterdikten sonra surdugumuz kremi siliyomuyuz yoksa bi zarari yokmu kalmasinin orda.
2 senedir evliyim ve cok bunaldim artik bir an once olsun bitsin istiyorum ama kendimde o cesareti bi turlu bulamadim.esimde artik cok cocuk istiyo etrafinda artik zamani geldi,cocugunuz olmuyosa tedavi olun gibi sorularindan biktim artik.cok yoruldum.
hic basaramicakmisim gibi geliyo.:çok üzgünüm:

Back