Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ılk basta kendıne guveneceksın yapıcam dıeyceksınkı basarabılesın bu sekılde bır yere varamazzsın hem neden yapamıycakmsıısn bak burda herkez sneın gıbı ben 1 bucuk yıl ugrastım ondan evvel bır evlılık daha ve aynı sonuc o yuzden ılk basta kendını cesaretlendır basarabılrımde ...
kremı sılmene gerek yk hıc bır zararı olmaz zaten nohut kadra parmagına al ve sur ck degıl yanı hafıf yanma yapıcakır korkrma kısa suruyo sonra gecıyo uyustugunu hıssedıyorsun yanı hadı baklaım egzesrzılere hemen basla bz senın yanındayız bırlıkte yenıce zbu olayıkaydirigubbakcemile

sagol canim...gercekten yanimda birilerinin olduguna inanmak istiyorum. cunku kendimi cok yanliz hissediyorum kimseye anlatamadigim bisey bu esim ve ben sadece. peki bu egzersilere basladiktan nekadar sonra basardiniz siz..cok uzun bi zaman mi gecmesi gerekiyo ustunden.insallah sorularimla sıkmıyorumdur sizi.eger sıkıyosam özür dilerim

ben parmak egzersizine başlyamdım daha arkadaşım düşüncesi bile zor geliyo parmağımı nasıl sokacağım diye olmuyor işte Allah kahretsin psikoljim bozuldu vaji yüzünden, kendime güvenim kalmadı

canmcım sakın moralini bozma,bu illeti samimi söylüyorum tüm kadınlar yener Allahımın izniyle

önce karar ver yenmeye,sonraki adım aynanın karşısında ayaklarını yatarak aç ve hem tanimaya çalış hem de dokunmaya çalış
gün geçtikçe dokunman rahatlar
stres yapmazsın
bu aşamadan sonra vajina girişini biliyorsan oraya dokun sadece
rahat dokunmaya başladığın gün eline eldiven takarak ya da elini temizce yıkayarak eline su bazlı jel sür serçe parmak öneriyor arkadaşlarım ben bunu unutmuştum ilk denememde işaret parmağımla başlamıştım
nefes egzersizlerini kegeli de kullanarak parmak olayını yapabilirsin
nefesi burundan al uzunca
ve ağızdan ver
nefesi verirken de parmağını ittir
inan bana gevşe gevşe
gevşe ittir
gevşe ittir
buşekilde adım at
acı samimiyim yok canım kardeşim
şu baş ağrısını atalım artık yakamızdan ben bu siteyle aştım biz birbirimizin hep yanındayız
sen de yenip destek olacaksın inan bana burdan
ama önce tamam de karar ver bu ilk adım gerisini yazdım
takıldığın ne varsa bu konuda sor bizlere
bunu yenmek yemek yemekten daha kolay gelecek sizlere
bu muymuş dediydim ben sizde diyeceksiniz inşllh:1hug:

bu arada yeni gelen arkadaşlar var sanırım hepiniz hoşgeldiniz
yeneceksinizz kızlar buna inanın inşallah
bizler de dilimizin döndüğünce yardım edeceğiz
bu illeti bütün kadınlar yenmeli atmalı akasından

keısnlıkle yardımıızmız dokunuyorsa ne mutlu bız snıen yanındayız...ben 10 gun ıcınd ebasardım bu tamamen sen elınde olayın ustune gıtmezsen basaramaszısn...her babasrdııgnda dahada fazlasını yapabılrıde

lailam merhaba hoşgeldin
ilk yapacağın şey kendine ve eşine değer verdiğin için biz bunu hak etmiyoruz ben bunu bizim için başaracağım demek olmalı
hani bazen insana tak eder de karar verir ya sen de tam o anda ayna karşısında mümkünse ayaklarını açarak hem tanı hem dokun rahat dokunmayı öğrendiğin anda bir parmağına jel sürerek parmağını nefes agzersizlerinden yola çıkarak ittireceksin
burundan nefes al ağızdan ver uzuzn uzun ve verirken rahatla verirken parmağını ittir

bu ittirme işleiminden önce kegel yap
kegel alt kaslarını sıkıp bırakmak anlamında
bunu yaparken de altını sıkıp 4 5 saniye sıkıp
yine bırakırken 4 5 saniye geçmeli
bu saniyeleri zamanla artır

gün içinde bunu 6 kez 10 ar defa yap
başarınca bu muymuş diyeceksin inşallah
:1hug:

elifnur67 parmaklarına sağlık çok güzel anlatmışsın canım

güzelim bizler birbirimizi tanımasak da görmesek de kardeşiz
sizin sıkıntınız bizim sıkıntımız demektir
vajiliyi eskiden vajili olnlar anlar
birbirimize destek olmamız lazım
bizim de size soracaklarımız olur sizn de...
yardım edebiliyorsam ne mutlu

cok guzel..sevindim adina ne mutlu..bende boyle kisa surede yenebilicekmiyim acaba..tek umudum dualarim..sizlerde dua edin neolur. su anda cocugun varmi baharcim

Elifnurcum cok sagol canim
insallah tabiki cok istiyorum bende bir an once basarmayi. insallah hemen basliyorum bunlara..cok istiyorum mbende artik buraya basardim yazmayi...dua edin nolur.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…